2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044804 بازدید | 684411 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳ تا درآوردن دو تا بلاست شدن بهم انتقال دادن سلامت باشید دعا کنید بشه من همسرم آزو بزور چند تا نمونه ...

عزیز دلم. انشالله مادر بشی با همینا. همین که بلاست شدن یعنی با کیفیتن. توکل کن به خدا 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
من درد پریودی دارم. سینه هامم سفت شده. امروز روز هشتمم

من مرتب داشتم. به غیر از اینا خواب رفتن پای چپ. سردی پاها هم دارم‌. ولی لک اصلا ندیدم

عزیز دلم. انشالله مادر بشی با همینا. همین که بلاست شدن یعنی با کیفیتن. توکل کن به خدا 

پناه برا خدا الهم صلی اله محمد و آل محمد

سری قبل هم دو تا بلاست بودن نگرفت

خدایا شکرت

سلام دوستان. من واقعا نتونستم کل تاپیک رو بخونم

اما مبخوام برم پیش دکتر هدیه قوامی

میخوام دوباره از نو شروع کنم

نظرتون چیه؟

همیشه دنبال این بودم که یه آدم خاص تو زندگی کسی باشم اما همیشه یه آدم معمولی و حتی کم اهمیت تو زندگی بقیه بودم. و این بزرگترین درد منه. خدایا به خاطر وجود تنها دخترم، عشق اول و آخرم، هزاران بار شکرت🙏🙏🙏🙏🙏
من مرتب داشتم. به غیر از اینا خواب رفتن پای چپ. سردی پاها هم دارم‌. ولی لک اصلا ندیدم

منم پاهام سرده ولی همه این علائمو قبلا هم داشتم. منم لک ندیدم ولی ترشحات سبز دارم. شما مثبت شدین؟

ببخشید شما مشکلتون چی بود که ای وی اف کردین؟بار چندم نتیجه گرفتین؟

عزیزم ما مشکل چسبندگی اسپرم agglutination داشتیم و یه عالمه هم داستان وسطش 

اما به طور خلاصه دو بار iui کردیم و دفعه اول میکرو با وجود آندومتریوز گرید 3 و دو تا فیبروم کوچیک و وضعیت داغون dfi اسپرم 38.5 در اون نا باوری، باردار شدم

سلام خانما من امروز رفتم‌پیش دکتر زرنانی که آزمایش های ایمنی و انعقادی رو برام بنویسه 

اول که گفت اگر با تیم نصر هستی من هیچی نمینویسم چون اونا سر در نمیارن و بهش عمل نمیکنن گفتم من مام میرم ولی با تیم نصر نیستم بعدم شما هر چی بگی من همون کار رو میکنم با زنانم کار ندارم بعد کلی شرح حال و سابقه پرسید و آزمایشهای قبلی رو خیلی دقیق چک‌ کرد 

ولی هر چی اصرار کردم آزمایشهای کامل برام ننوشت گفت لازم نداری فقط دو تا سی دی ۱۶ و ۵۶ و tpo اینا نوشت 🙁 

بنظرتون برم جای دیگه لیست بدم برام بنویسن؟ 

منم پاهام سرده ولی همه این علائمو قبلا هم داشتم. منم لک ندیدم ولی ترشحات سبز دارم. شما مثبت شدین؟

هنوز آزمایش ندادم عزیزم. ولی حس پریودم با شیاف کم میشه. فک کنم شیاف نذاشته تا حالا بشم😅