2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام سامی جان تبریک میگم ایشاله که 100%مثبته عریرم ب خودت استرس و شک وارد نکن مهدیه جون نگران نباش و ل این ذکر ایمان داشته باش که یدلله فوق ایدیهم (دست خدا بالاترین دستهاست) گلی جان خیلی تبریک میگم واقعا که امام رضا عیدی قشنگی بهت داده یادت باشه مادرت که از زیارت برگشت پاشو ببوسی و بدون که از دعای دلشکسته مادرت این عیدی و گرفتی الان ختم قرانو شروع کردم ب نیت همتون ایشاله که بزودی همه دامنتون سبز شه و خوشحال شین منم کنار شما مادر شم امین
اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجَّّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ. خدا رو قسم میدم ب باب الحواحج شمس و شموس اقا علی بن مویی الرضا دامن همه انایی که چشم انتظار اولاد سالم و صالح سبز شه و ب منم ی نظر بندارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای گلم

گلی جون تبریک میگم انشاالله که بارداری راحتی داشته باشی وبعد نه ماه دوقلوهاتو بغل بگیری مارو هم دعا کن

سامی جون مبارک بیبی الکی مثبت نمیشه یعنی برای منکه تا الان نشده،انشاالله که شما هم با یه بتای تپل صاحب دوتا نینی ناز وسالم میشی

مهدیه جون نگران نباش اگه بخواد بگیره تو همون لحظه ی انتقال میره جای مناسبشو پیدا میکنه ومیچسبه وبا این اتفاقایی که گفتی اصلا تکونم نمیخوره این حسایی که داری طبیعیه تو این چهارده روز ادم همه جور فکرو خیالی به سرش میزنه مثبت فکر کن تا برات مثبت پیش بیاد.

فیاما جون خوبی عزیزم خیلی کم پیدا شدی قرار نشد بعد یه بار منفی شدن بچه ها روحیمونو از دست بدیما باید انرژی بگیریم وتازه به همدیگه هم انرژی بدیم

راستی بچه ها کسی از راضی خبر نداره تو گروه تل گرام بود که یه روز اومد گفت تصادف کردن ومهره های گردنش اسیب دیده وهمون شب از گروه رفت نگرانش شدیم ازش خبر نداریم خداکنه واتفاق بدی پیش نیومده باشه گونش جون دیدی خدا تو اوج ناامیدی چطوری یه راه یراتون باز کرد منکه مطمئنم خدابرای همهمون یه برنامه ی خوبی در نظر داره یکی یکی به نوبت وموقع مناسبش انشاالله
انا جون بیزحمت اسم منو تو چله ی یاسین اضافه کن اسم یکی از بچه های تل گرام که خواننده خاموشه ولی دوست داره تو این چله شرکت کنه هم اضافه کن اسمش سحره ولی میگه اگه سحر دیگه ای هم هست برای اینکه اشتباه نشه بنویس سحر شمالی،ممنون عزیزم
آره مامی مرسان..تعدادتخمک ها که خوب بودن..منتهی وضعیت اسپرم همسری خیلی افتضاحه وبعیدمیدونم جنین زیادتشکیل بشه...از من فقط یه آزمایش خون قبل از پانکچرازم گرفتن...دیگه بعداز اون هیچ آزمایشی ندادم
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
ماه لی لی جونم کجایی یه سوال دارم ازت تو که واسه دیدن ساک رفته بودی ابن سینا سونوش واژینال بود یا شکمی من میترسم واژینال باشه واسه جنینا خطر نداره؟ دکتر بهم گفته هفته دیگه واسه دیدن ساک برم سونو.اگه میشه جوابمو بده مرسی عزیزم.
سلام دوستای گلم.من هر روز دارم واسه همتون دعا می کنم که امسال همتون مامان بشید. بچه ها خواهرم دیروز تهران بوده خدا رو شکر گفتن تخمدان ها سالم ان و اوضاعشون خوبه و پروسه درمانیت کوتاهه و این ماه 7 تا فولیکول مناسب داری و بهش آمپول گنادوتروپین دادن گفتن یکشنبه بیا سونو بده دوباره سه شنبه سونو بده و یه امپول میدیم. 5 شنبه روز 11 سیکل ماهانشه.بچه ها احتمال اینکه 5 شنبه پانکچر داشته باشه چقدره؟
مه لقا جون من خودم سری قبل روز ۱۲ سیکل پانکچر شدم پس بعید نیست!
بستگی به اندازه فولیکولاش داره!!!!
ایشالله هر چی خیره براش پیش بیاد!
اما اگه هاش سی جی رو تزریق کنه ۳۶ ساعت بعدش پانکچره!!!!!

گلی جون فکر کنم واژینال بوده سونوی ماه لی لی..... فکر کنم یکی از دوستان گفت تا ۸ هفته واژیماله! عزیزم نگران نباش اگه ضرر داشته باشه انجام نمیدن.... توکلت به خدا باشه.... خودت که با تمام وجود حس کردی خدا بخواد نشد نداره.... برو از لحظات مادرانگیت لذت ببر! منا جون عزیزم فکرای منفی نکن! همون خدایی که به کنسلی فکر میکردی این همه تخمک عالی نسیبت کرده مطمئن باش اسپرم خوب از اون همه اسپرم به تعداد تخمکات که چه عرض کنم بیشترم بهت هدیه میده! پس توکلت به اصل کاری باش!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com