2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
فوق تخصص خیلی عالی ک برام ازمایشات رو نوشت اصفهان هست ولی متاسفانه مسافرته حالا ممکنه هفته دیگه بیاد ...

عزیزم مدل شما تا حالا انتقال نداشتم من دفعه اول از روز دوم پریودم استرادیول که داروی انتقاله شروع کردم و گفتن بین روز هشت نه ده یا یازده برم مطب برای سونو.ایندفعه هم از روز اول پریودم استرادیول رو شروع کردم و گفتن بین روز نه تا یازده بیا وقتی گفتم دوازده پریودم اگه شد بیام چی مثلا اون دو روز خورد به تعطیلی و نتونستم بیام گفت اشکال نداره داروتو ادامه بده و دوازده بیا. ولی ببین حتما خودت به مرکزتون  زنگ بزن و از خودشون بپرس چون تو این مدت دستم اومده روش‌های مرکزا باهم فرق میکنه یوقت نکنه.....

درمورد دکتر زرنانی  هم حتما تماس بگیر بیمارستان نیکان و گاندی قبلش و بگو از شهرستانی و تو سیکل خواهش کن اورژانسی بهت وقت بده انشالله که میدن.ولی بدون وقت قبلی نرو راه نمیده.

ایشالله به حق علی کارات به راحتی انجام بشه و هیچ گره ای توش نیفته موفق باشی عزیزم 

در اندک من تویی فراوان یارب..
بچه ها کسی امپول نوروبیون داشته توی سیکل انتقال؟ازدیروز که تزریق کردم از سردرد دارم میمیرم مسکن هم خ ...

عزیزم دکترتون بهتون دادن این آمپولو؟ گفتن کی بزنی چندتا ؟ ممنون میشم بگی منم تو سیکل میخواستم بزنم ولی به کل یادم رفته بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله رویان برای همین میگه هنوز نتیجه تثبیت نشده شانسیه الان ولی خدای نکرده اتفاقی بیافته و احتیاج به ...

عزیزم انشالله این شرایط خاص برای کسی پیش نیاد. ولی به نظرم نمیشه به خاطر این موضوع یه روش رو کنار گذاشت. 

الان اکثرمون الی ماشالله آسپرین و هپارین و آنوکسا داریم که خدایی نکرده در صورت نیاز به جراحی به راحتی نمیشه جلوی خونریزی رو گرفت. ولی خوب ناچاریم به مصرف  .

من ۵ روز پیش زدم ولی سردرد نداشتم  فک‌نکنم از نوروبیون باشه

سلام گلم نوربیون رو شما چه موقع از سیکلت زدی؟ چندتا؟ ممنون میشم ج بدی منم تو سیکل انتقالم چهارشنبس

سلام گلم نوربیون رو شما چه موقع از سیکلت زدی؟ چندتا؟ ممنون میشم ج بدی منم تو سیکل انتقالم چهارشنبس

سمر جون دوتا بخر یکی همین امروز بزن یکی هم یه روز قبل انتقالت .من شنیدم قبل انتقال خوبه هفته ای یه دونه بزنی اما براشما دیر شده دیگه

واییی الهی عزیزم خودتوگم نکن انشالله چیزی نمیشه عروس کوچولوم بودالان پسرش داره یکساله میشه. حتمابرود ...

مرسي عزيزم از دلداريت.

من به اندازه سه تا پد بهداشتي خونريزي قرمز داشتم، طوريکه پا ميشدم ازم خون ميريخت، رفتم سونوگرافي، زير ساک حاملگي، هماتوم 4*3*5 داشتم که رفتم بيمارستان خصوصي، دکتر گفت بچت احتمال زياد سقط ميشه، بهش دل نبند، انقدر گريه کردم که چشمام باز نميشد، اومدم خونه اون هماتوم بزرگ ازم دفع شد، فکر کردم بچه افتاده، دو روز غصه خوردم تا که رفتم سونو، گفت اثري از هماتوم نيست و بچه سالمه.😭😭😭😭

سمر جون دوتا بخر یکی همین امروز بزن یکی هم یه روز قبل انتقالت .من شنیدم قبل انتقال خوبه هفته ای یه د ...

سلام عزیزم اره میخواستم اینکارو کنم به کل فراموش کردم بسکه این چند وقت درگیر شدم میگم من یکی الان بزنم یکی هم اینجوری باید فردا بزنم که بشه روز قبل انتقالم اینجوری ضرر نداره دو روز پشت هم؟

واییی الهی عزیزم خودتوگم نکن انشالله چیزی نمیشه عروس کوچولوم بودالان پسرش داره یکساله میشه. حتمابرود ...

انشالله که تو الان بارداري، انشالله همه باردار باشن و اتفاقاتي که براي من افتاد براي اونا نيوفته، انشالله همش خوشي و خنده باشه.

مرسي عزيزم از دلداريت. من به اندازه سه تا پد بهداشتي خونريزي قرمز داشتم، طوريکه پا ميشدم ازم خون مي ...

وااای الهی خداروشکر قربون خدابرم بعضیام چقدربدجنسن که دل مارواب میکنن منم ازدیروز بابت لک بینی اینجورشدم فکرپریود... 

وااای الهی خداروشکر قربون خدابرم بعضیام چقدربدجنسن که دل مارواب میکنن منم ازدیروز بابت لک بینی اینجو ...

نه عزيزم فکر بد نکن، منم لکه بيني داشتم و مثبت شدم.

بحق اين روزهاي عزيز که بارداري انشالله.

انشالله که تو الان بارداري، انشالله همه باردار باشن و اتفاقاتي که براي من افتاد براي اونا نيوفته، ان ...

الهی امین, چقدرمهربونی تودختر. ایشالله توام ازاین به بعدکلی خاطرات خوش بارداری داشته باشی