2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046232 بازدید | 684505 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من ازمایش دادم بتا شده بود ۱۰۴۰ خدا قسمت تک تکتون کن واس همتون از ته قلبم دعا کردم مرسی ...

کیمیا جان خداروشکرررررر...خیلی خوشحال شدم ...ایشالله مرحله بعد هم به سلامتی صدای قلبشو میشنوی میای شادمون میکنی ...

بچه ها ببخشید من فردا جای دعوتم یک ساعت راه به نظرتون برم یا نه بهتره نرم

كيميا جون عزيزم مباركت باشه خانمي ، ديدي گفتم بتات جاي نگراني نداره ، عزيزم به نظر من كه نري بهتره ، سعي كن ٣ ماه اول رو بيشتر استراحت داشته باشي ، حتي توي بارداري هاي طبيعي هم براي ٣ ماه اول توصيه به استراحت ميشه ما كه ديگه جاي خود داريم .

سلام دوستاي عزيزم 

اينجا شده خونه دومم 

تا فرصت پيدا ميكنم اول از همه ميام اينجا ك ببينم اهل خونه خوبن؟ ك ان شاءالله هميشه خوب و شاد باشن الهي آمين 

ليلا جان ان شاءالله مراحل درمانت ب خوبي و خوشي پيش بره و مامان ليلا شاد و پر انرژي صدات كنيم آمين 

ماري جان صد هزار مرتبه شكر ان شاءالله چند ماه باقيمانده رو ب سلامتي بگذروني و دوقلوهاي نازت رو ب آغوش بكشي الهي آمين 

نازي جان عزيزم ان شاءالله انتقال پرباري داشته باشي و از الان لحظه شماري ميكنيم براي بتاي توپولت ك با هم شاديش رو جشن بگيريم 

واي كيميا جااااان خيلي خوشحال شدم بازم مباركت باشه ،ديدي فكر و خيال باطل داشتي و الكي ب خودت استرس وارد ميكردي ، ان شاءالله محكم بچسبن ب مامانشون تا ن ماه ديگه بيان بغلت 

الهي آمين 

واسه همتون آرزوي بهترينها رو دارم 

😘

وای خدای من.. چه خبر های خوبی ... خدایا شکرت.. تبریک به ماری عزیزم بابت دوقلو هاش خدا رو هزار مرتبه شکر... عزيزم کیمیا جونم خدارو هزار هزار مرتبه شکر دیدی الکی استرس داشتی، نازی ولیلا جونم انشالله پر ثمر باشه وشما هم مامان بعدی باشید.. مامان سبحان انشالله این هقته ای که مياد پر از لحظه های شیرین داشته باشی وقلب نی نی ت برات هزار سال بتپه.... 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
ممنون مامان طاها، انشالله بهترينها واسه خودت پيش بياد. شما تو چه مرحله اي هستي؟ 💝 كيميا جون واقها ...

ممنونم نازي جان آمين

والا من در هيچ مرحله اي نيستم

يه پسر دارم ك با زيفت بود واسه دومي پارسال اقدام كردم منفي شدم ماه قبل دوباره خواستم برم ك منصرف شديم

مشكلمون هم آزو اسپرميه

خدا كريمه الان ك ديگه قصد ندارم برم  

هر چي خدا صلاح بدونه ان شاءلله همون برام باشه

آمين❤️

سلام بچه ها...ایشالله که همه حالتون خوبه...من احتیاج به کمکتون دارم.واقعا کسی رو جز شماها ندارم .برا ...

لیلا جون دکتر و جراح چشم خانواده ما دکتر مجتبی باسقی بیمارستلن آریا هست مرد باوجدان و رکی هستش کلینیک ونک هم عمل می کنه ی مشورت ازش بگیر. می گم باوجدان چون من خودم عینکی هستم هیچ وقت نگفت بیا عملت کنم. آب مروارید مادربزرگم رو عمل کرد خیلی سخت بود پزشکهای دیگه می گفتن حتما بخیه می خوره در ضمن مسن هم هست بالای ۶۰ سال. بعد عمل دوسه جا رفتن همه گفتن خوب عمل شده. دکتر براردران رفیعی هم کارش خوبه بعد عمل با دکتر باسقی چند جا واسه چکاپ رفتن من دکتر براردان رو هم خیلی تعریفش رو شنیدم و پیشش رفتم ایشون جوونه حدود ۴۰

لیلا جون دکتر و جراح چشم خانواده ما دکتر مجتبی باسقی بیمارستلن آریا هست مرد باوجدان و رکی هستش کلینی ...

ممنونم عزیزم ... از روی پستت اسکرین شات گرفتم که اسامی دکترایی که گفتی داشته باشم...مامی جون و بقیه دوستان هم لطف کردن کلینیک نور رو گفتن منم از بابام سوال کردم گفتن اولین بار چشمش رو کلینیک نور جراحی کردن ... آخه بابای من بنده خدا خیلی از چشم صدمه دیده اولین بار 48 سالگی آب مروارید عمل کرده بعد اون یکی چشم رو عمل کرده ولی عالی شده بود یادم اصلا عینک هم نمیزد ... تا اینکه چند سال پیش یهو یه چشمش شبکیه اش پاره شد ... من اونموقع ایران نبودم بعدش بهم گفتن برای همین نمیدونستم دقیق کجا عمل کردن ... دیگه مشکلی نبود تا اینکه یهو این یکی چشم هم شبکیه اش پاره شد رفت پیش دکتر خودش ولی ایران نبود مجبور شد بره پیش این یکی دکتره که خیلی هم ازش تعریف میکنن خوب هم عمل کرده ولی نگفت دوباره بیا من اون مایع رو دربیارم الان شبکیه چسبیده ولی دید چشم خیلییییی کم...حالا بابای منم میگه این معلوم نیست چیکار کرده ... الانم فشار چشم بالاست و با دارو پایین نگه داشته ... حالا حتما میگم پیش این دکترایی که بهم گفتی هم بره ... خیلییییی ممنونم ...خیلییی.... فوقش میگن برو همون دکتر خودش مایع رو دربیاره ولی از بعدش دیگه میتونه بره پیش یکی از اینا ... فقط عزیزم من زدم تو اینترنت ... دکتر باسقی رو مطب و شماره تلفنشو برای وقت پیدا کردم منتهی دکتر برادران برام اومد علیرضا برادران رفیعی...همونه که شما میگی ؟؟