2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046333 بازدید | 684509 پست
سلام انا جون ی سوال. امروز ۳ پری بودم رفتم پیش دکتر طر گفت اچ دی شروع کنم برای سیکل. بعد پرونده رو ن ...

عزیزم هیسترو و راش خیلی خوبه نیازم به همراه نداره.....

چون نگهت که نمیدارن همون مثل پانکچریا مرخص میشی......

من یه بار که پانکچر داشتم تخت کناریم هیسترو داشت خیلیم راحت بعدش لباساشو پوشیدو رفت......

عزیزم من هیستروی خالی نداشتم برا همین سه روز بستری بودم بیمارستان.....

من لاپراهیسترو با خراش هر سه رو با هم با خزعلی انجام دادم آخه دیگه نمیخواستم دوبار بیهوش بشم خانوم دکترم گفت حالا که لاپرا میشی بگو این دو کارم برات انجام بدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون ی سوال. امروز ۳ پری بودم رفتم پیش دکتر طر گفت اچ دی شروع کنم برای سیکل. بعد پرونده رو ن ...

عزیزم ایشالله این دفعه درمانت کامله و نتیجه میگیری.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها يه سواااال دكتر پادمهر و آصف جاه خودشون سونو ميكنن ديگه ؟ يا جاي ديگه ميفرستن؟ چجوري تشخيص م ...

عزیزم اون سونوی تخصصیو فکر کنم ارجاع میدن به سونوگراف متخصصش.......

کلینیک آندومتریوز که سونوخای آندومتریوزشو میفرسته پیش دکتر ناصری و نصر....

عاصف جاه رو نمیدونم......

پرپر جون من پیش آصف عمل شدم، خودم عکس رنگی داشتم ولی خودش يه سونو انجام داد بعد دوروز بعد لاپرا وهیسترو شدم ولی آصف همه عمل هاش رو بیمارستان لاله انجام ميده. 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

سلام بچه ها...ایشالله که همه حالتون خوبه...من احتیاج به کمکتون دارم.واقعا کسی رو جز شماها ندارم .برای پدرم دنبال دکتر چشم پزشک خوب میگردم که تخصص شبکیه...آب سیاه داشته باشه...پدر من هر دو شبکیه رو عمل کرده ...پیش دو تا دکتر متفاوت چون دومی رو که خواست عمل کنه دکتر اولیه ایران نبود و حالت اورژانسی بود...حالا شبکیه مشکلی نداره ولی آب سیاه آورده من نمیدونم چیکار کنم ...پارسال با بابام رفتیم پیش دکتر دومیه بهش گفتیم چرا این چشم مشکل پیدا کرده گفت چون بعد عمل باید میومدی من یه مایع تزریق کردم اون فاسد داره میشه بعد بابام بهش گفت خب چرا نگفتی گفت خب من نباید بگم آدم یادش میره فشار چشم هم خیلی بالاست نمیتونست اونموقع عمل کنه...خدا جون تازه دکتر خیلی معروف و خوبیه ...خب بابای من نزدیک سه سال درگیر مریضی مامانم بوده درثانی بعد از عمل رفته برای چکاب خب دکتر هیچی نگفته بابای من از کجا باید میفهمید که دوباره باید بره مایع رو دربیاره...خیلی دلم گرفته.بگم تو دنیا من و بابام و برادرم و همسرم هستیم شاید باورتون نشه..دایی دارم خاله دارم ولی از فوت مامانم دیگه همه اصلا بهمون حتی پیام نمیدن صد سال یه بار یه پیام میدن خوبی؟ بچه دار نشدی ؟ ...بابای من تمام زندگیش کتاب و مطالعه است یعنی زبونم لال نتونه ببینه دیگه هیچی...ببخشید تروخدا اینجا پرسیدم ..خداروشکر شماها هستین و این تاپیک هست.آنا جون مرسی که این تاپیک رو تاسیس کردی  

سلام بچه ها...ایشالله که همه حالتون خوبه...من احتیاج به کمکتون دارم.واقعا کسی رو جز شماها ندارم .برا ...

فدات بشم عزیزم.......

نگران نباش حل میشه......

من دکتر خاصیو نمیشناسم اما اگه دوستان اطلاعاتی داشته باشن خبر میدن حتما.....

اما نگران نباش ما خدارو داریم، همدیگه رو داریمممممم......

عزيزم من نور تهران رو ميشناسم تو خيابان اسفنديار بقيه شعبه ها رو اطلاعي ندارم عزيزم ، تو سايتش اون بالا تو قسمت خدمات درماني اين موضوع اب سياه رو هم نوشته يه نگاهي بكن عزيزم. ما يكي دو تا عمل تو اون بيمارستان انجام داديم خيلي راضي بوديم ، اميدوارم تونسته باشم كمكي بكنم.

سلام بچه ها...ایشالله که همه حالتون خوبه...من احتیاج به کمکتون دارم.واقعا کسی رو جز شماها ندارم .برا ...

سلام به همه دوستان ، ليلا جون عزيزم نگران نباش ان شا الله كه مشكل پدر شما هم حل ميشه ، من هم همون كلينيك نور رو ميشناسم ، البته دكتر هاشمي وزير بهداشت هم چشم پزشك حاذقي هستن ولي نميدونم الان عمل ميكنن يا نه .