2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
عزیزم تجهیزات ازمایشگاهی کدوم مرکز تو تبریز عالیه؟ جهاد بهتره یا میلاد؟

من جهاد نرفتم تا حالا،ولی پی آر پی رو کلینیک میلاد برام انجام دادن،در کل بیمارستان الزهرا میرم که همه دکتر های نازایی و جنین شناس هم کلینیک میلاد هم هستن

الهی و ربی من لی غیرک 🍃
روز اول سونو چند فوليكول داشتي بعد پانكجر چند تخمك ازت كرفت ؟ خودت تنبلي داشتي؟

نه منتظری رو تو سایت دیدم سرچ کردم دیدم تو ابن سینا هم هست گفتم حتما دکتر خوبیه خودمم بهش حس خوبی داشتم

من تنبلی ندارم ولی ذخیرم ۰.۵ هست که از اول کلا ۴تا تخمک بود پانکچرم ۴تخمک و  ۳تا جنین شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دكتر عليرضايي سينال وhmgچون روز پانكچر همه مريض هاش پرسيدم همه سينال وhmgداشتن خودتون منتظري رو انتا ...

دکتر منتظری به منم سینال و hung داد بار اول، بار دوم النوا و hmg ولی هر دو بار هفت تا تخمک داشتم

سلام زینب جان خوبی  یکی دکتر خوب برای ریداکت جنین معرفی میکنین تو تهران

سلام عزیزم راستش من کسی رو نمیشناسم واسه ریداکت ولی دوستانی که انجام دادن حتما راهنماییتون میکنن

و اینکه باید پریناتولوژیست خبره باشه حتما 

نه منتظری رو تو سایت دیدم سرچ کردم دیدم تو ابن سینا هم هست گفتم حتما دکتر خوبیه خودمم بهش حس خو ...

ايشاله  با اين سه جنين باردار ميشين گريدشون خوب بود ؟ انتقالي هاي ارديبهشت زيادن ايشاله به حق حضرت زهرا همه مثبت بشيم وبه اين روزا بخنديم 

عزیزم خودتو اذیت نکن بااین چیزا نیست اون بالایی بخواد مثبت میشی انشاالله .من ۲۵ اسفند انتقال داشتم ب ...

جدی؟ کدوم مرکز و زیر نظر کدوم پزشک بودی؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
عزیزم اونها تخمک های نابالغ هستن فکر کنم 15 تا تخمک داشتی که 8 تا خوب بودن و 8 تا هم جنین داری

مممون .من پرگووریس داشتم ایندفعه .میشه اگه دوباره بخوام‌پانکچر شم یه داروی دیگه بده که تعداد نابالغ ها کمتر باشه؟دفعه اول سینا داشتم‌که تخمکام‌کمتر شد وجنین هام ضعیف بودن وازبین رفتن فکر میکنم اصلا مشکل ازتخمک بوده.

یا رب العالمین