2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سامی عزیزم مبارکت باشه. انشالله که بارداری خوبی داشته باشی و نی نی هات بعد نه ماه سالم و سلامت بیان بغلت. ما رو هم دعا کن که نتیجه بگیریم.
در ضمن مطمئن باش مثبته. آمپول اثرش تا الان نمی مونه. پس خیالت راحت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سامی عزیزم اگه این اواخر هاش سی جی نداشتی مامانی! ایشالله آزتم میدی و یه بتای تپل قسمتت میشه! مهسا مامی جون احتمالا اگه اشنباه نکنم پانکچرت ساعت ۱۲ باید باشه! ایشالله همه چی خوب پیش میره! مواظب خودت باش نازنین...
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من کلا قید مثبت شدنو زدم 45دقیقه بعد انتقال پاشدم رفتمwcاونم نشسته.کلی نشستم تو بیمارستان تا شوهرم رفت داروها رو بگیره.بعدشم که پله های مهمانپذیر و دوباره پایین اومدن و هواپیما.قسمت حادش این بود که تو جاده با سرعت زیر100لاستیکمون ترکید و یدکمون پنچربود .حدود دوسه ساعت تو ماشین نشسته بودیم تا وقتی داداشم به دادمون رسید من از خوشحالی حواسم نبود دختر داداشمو بغل کردم بعد یهو یادم اومد گذاشتمش زمین.بچه ها لاستیکامون نو بودن و من واقعا توش موندم که خواست خدا بوده یا تصادفی دوتا لاستیک نو باید این وضعو داشته باشن.الانم که خوابیدم احساس میکنم دارم خودمو مسخره میکنم
سلام دوست جونا امیدوارم حال همگی خوب باشه به همه اونایی که مامان شدن تبریک میگم دست راستتون رو سر ما... مهدیه جان به بزرگی خدا و حکمتش شک نکن اگر بخواد مادر بشی سنگ هم از آسمون بباره این اتفاق میفته اگر هم نخواد که خب نمیشه مثلا من که منفی شدم مگر این اتفاقات برام افتاده بود اینا همش بهونست عزیزم مهم خواست خداست راستی انا جان خونه جدید مبارک
ای دل ار سیل فنا بنیاد هستی برکند *****چون ترا نوحست کشتیبان ز طوفان غم مخور ******************************* یا امام رضا! کمتر از آهو که نیستم، میشه ضامنم بشی؟؟
سلام بچه ها چند وقتی بود که خبری ازم نبود.راستش اینقدر درگیر دوا درمونو دکتر بودم واینکه اصلا امیدی به مادر شدن نداشتم.نمی خواستم شمارم درگیر این مراحل عذاب اور کنم اونم با روحیه افتضاحم. خلاصش کنم که من بعد عید رفتم برای دوباره شروع کردن اما هایبر شدم و انتقالم افتاد واسه تیرو مرداد.خلاصه که تیر رفتم واسه فریزیام وانتقالم افتاد واسه 19 مرداد سه تا بلاستوسیت ویه 16 سلولی انتقال دادم البته دکترم که دکتر محمدزادست واقعا بهم ارامش داد یه عالمه باهام حرف زدو گفت اینبار بیخیال باش فکر کن خدایی نکرده دستت شکسته ومجبوری استراحت کنی اینجوری روی جنینا تمرکز نمیکنی.خلاصه دیدم با دستگاه سونوگرافی و یه دکتر دیگه اومد بالای سرم گفت اینم دکتر طاهری هستن امروز اومدن کمکمون تا زیر دستگاه سونو برات انتقال بدیم خلاصه هرکی مارو میدید ومیفهمید بارچهارممه همه میگفتن ایشالا بار اخرته.منم تو دلم هیچ امیدی نداشتم.البته سه روز قبل ای وی ای جی هم داشتم. خلاصه این چهارده روز برزخی گذشت.شب قبل ازمایش به برادرم که توی ازمایشگاه کار میکنه گفتم تست هاش سی جی بیاره گفتم من نمیتونم تو تستو بذار شب قبل از تولد امام رضا بود اینقدر روزش گریه کرده بودم که برادرم شب از چشمام فهمید مادرمم گفت حالا که ازمایشت نزدیک تولد امام رضاست هر جور شده میرم مشهد.این موقعهام که بلیط نیست با اتوبوس با کمر دردی که داشت رفت.برادرم تستو گذاشت من زدم زیر گریه چشمم به دستش بود تا گفت انگار مثبته من اینقدر شک شدم و گریه کردم که افتادم روی زمین و ازحال رفتم به خودم که اومدم دیدم برادرم گذاشتتم روی مبل واسم اب قند اورده اینقدر بغلش کردمو گریه کردم باورم نمیشد مثبته خلاصه فردا رفتم ازمایشگاه وباورم نمیشد با بتای 1680 مثبت شدم راسته که میگن خدا تو بدترین لحظه نا امیدی دستتو میگیره امام رضا عیدی منو مامانمو داد دیروز تو حرم بود که بهش خبر دادم.برای همتون دعا کردم.هنوزم باور ندارم چون یه سقط داشتم میترسم واسم خیلی دعا کنید.... ببخشید سرتون درد اومد
سلام دوستان گل.... من امروز از جنین شناس پرسیدم گفت32تاتخمک ازت گرفتن که حدود23تاش باکیفیت عالی هستن ولی بهم نگفتن چندتاجنین تشکیل شده.....!! حالا سوالم اینه که ب نظرتون من که روز دوشنبه هایپر شدم وتاالان هم خداراشکر هیچ علائمی ندارم امکان داره برام انتقال بدن?واینکه امکان اینکه عوارض هایپرشدن از این به بعد نمایان بشه هست یانه?
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
گلی جون مبارک باشه خانمی....!! خیلی خوشحال شدم واسه تون...ایشاا...روزی بقیه منتظرا.....!! استرس به خودتون وارد نکنید ایشاا...این نه ماه محکم به دلتون بچسبه....ودرآخرنی نی سالم وصالح نصیبتون بشه....!!دعا واسه منتظرا فراموش نکنید
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!
مهدیه جون دیگه اتفاقایی که برات افتاده به اندازه سختیایی که بعد انتقال دنیز جون کشید که نیست.....
یا اگه اشتباه نکنم اذیتایی که کیان کشید.....
اما شکر خدا هر دو مثبت شدن.....
عزیزم فقط باید خدا بخواد!!!!
ایشالله م میخواد!!!!!!

فیاما جون فدات، دلمون برات یه ذره شده!
کم پیدا شدی....

سامی هیچ آمپولی غیر از هاش سی جی تاثیر نداره رو نتیجه بتا!
عزیزم مامانی نگران نباش!!!!!

گلی جون عزیز دلم خواست خدا فراتر از تصور ماست.....
عزیزم گوارای وجودت.....
ایشالله پدر و مادر شدن دردونت رو جشن بگیری!!!!!

منا جون عزیزم پس کلی وروجک داری ایشالله به زودی دوتاش رو بغل میکنی!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نانازم امروز رفتم سونو آندومتر ٩بود انتقال افتاد شنبه سامی جون مبارکت باشه انشالله که مامان شدی گلی جون چقدر خوب که امام رضا عیدیتو داد چه تیتر بتای بالایی داری انشالله دوتا وروجک تو راه داشته باشی مهدیه جون اگه خدا بخواد میگیره به این چیزا نیست دلت قرص باشه