2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045261 بازدید | 684441 پست
دوستان لطفا همه جواب بديد كه يه امار بگيريم: كسي از دوستان هستند كه ازمايشهاي ايمني و انعقادي رو ان ...

برا من آزمایشا ایمنیم مشکلی نداشت انعقادیا یکیش مشکل داشت ک البته دکتر نگفت مشکل داره خودم متوجه شدم،و اسپرین و سرم و پردنیزلون بهم نداد انوکسپارینو معمولا ب همه میدن حتی اگه مشکل انعقادی نداشته باشی اگه مشگل داشته باشی علاوه بر انوکسپارین قرص آسپرینم بهت میدن،ولی اگه مشکل ایمنی داشته باشی حتما پردنیزلون و بعضی مواقع سرم بهت میدن قبل انتقال،ک سیستم ایمنی بدنت ضعیف شه تا جنین رو پس نزنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دوستان لطفا همه جواب بديد كه يه امار بگيريم: كسي از دوستان هستند كه ازمايشهاي ايمني و انعقادي رو ان ...

اینم بگم ک من سریهای قبل ک دکترم یکی دیگه بود بدون آزمایش ایمنی انعقادی بهم اسپرین و پردنیزلون میداد و من ازمایشام مشکوک میشد یه بارم بتام بالا رفت ولی نگرفت ولی اینسری ک دکترم همه چیو چک کرد و اون داروهارو حذف کرد بتام ۱شد ب نظرم برا شخص من اون داروها تا حدودی مفید بودن

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اینا که آزهای روتینن!!!!!! منظورت اینه به جای تکمیلیا ایمارو انجام بدی؟

اره عزیزم آیا اگه ایناررو قبل از رفتن پیش دکتر ببرم خوبه ،آیا این آزمایشات میتونه تا حدی جای اونارو بگیره 

اره عزیزم آیا اگه ایناررو قبل از رفتن پیش دکتر ببرم خوبه ،آیا این آزمایشات میتونه تا حدی جای اونارو ...

عزیزم اونا آزهای روتینن و برا من همه شون نرمال بودن پس فکر نکنم خیلی کمکت کنن!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
افسون جون چطوري؟كجايي عزيزم؟ بيا از خودت به ما خبر بده. روز ازمايشت بايد نزديك باشه به نظرم.

سلام عزيزم

خوب نيستم. الان بي بي چك زدم منفي روز ١٤ بودم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

افسون جون، ناراحت شدم. 😔اما بازم ازمايش اصلي رو انجام بده، شايد اميدي باشه. 

بازم جنين داري يا تموم شد جنينهاتون! 

شما هم مثل من سقط داشتي يادمه، احساست رو درك ميكنم. اميدوارم خدا به زودي جواب صبر و تلاشمون رو بده. 😔

افسون جون، ناراحت شدم. 😔اما بازم ازمايش اصلي رو انجام بده، شايد اميدي باشه.   بازم جنين ...

نه ندارم جنين.. 

هيچي ندارم

نه پول 

نه اعصاب 

نه توان

نه انگيزه

هيچيم ديگه نميخوام

اخي افسون جون احساست رو كامل درك ميكنم. اما ميدونم كه دوباره پا ميشي و از نو شروع ميكني. مطمئنم. پولش جور ميشه راهشم پيدا ميشه. خيلي شرايط سختيه افسون جونم. اما يك مدت بيا از فكرش بيرون. بذار حالت جا بياد بعد دوباره با انرژي شروع كن. اميدوارم خدا بهمون قدرت بده. 😞

برا من آزمایشا ایمنیم مشکلی نداشت انعقادیا یکیش مشکل داشت ک البته دکتر نگفت مشکل داره خودم متوجه شدم ...

ممنون از توضيحاتت ستايش جون

نميشه خودمون دارو استفاده كنيم كه ايمني بياد پايين؟

نه ندارم جنين..  هيچي ندارم نه پول  نه اعصاب  نه توان نه انگيزه هيچيم ديگه نميخ ...

افسون جون عزيزم حالا جهت اطمينان به ازمايش بده انشالله بيبي چك ها درست نشون نداده باشن.

اميدوارم بهترينها برات اتفاق بيفته دوست خوبم و خدا هديه اش رو بهت بده.

خدا خيلي بزرگه انشالله حاجت روا ميشي عزيزم.

افسون جانم عزيزم ميدونم چه حس نااميدي و تلخي داري... همه مائي كه يه بارم منفي شديم اين حسو با همه وجودمون چشيديم... انگار از يه قله اميد پرررت ميشيم تو يه دره پر از نااميدي ... ولي ما پاميشيم باز، اولش هممون ميگيم ديگه نه، نميتونيم و نميشه ولي چاره اي نداريم بازززم شروع ميكنيم تا بالاخره به نتيجه برسيم، من بار دوممه و آخرين جنينام بود، نميگم نااميدم ولي بيخيالم و آماده ام واسه همه چي ،چون بارها شكستم و به بن بست خوردم و نااميد شدم ولي بازم قويتر از قبل شروع كردم الانم ميدونم منفي بشه پولشو يه جوري جور ميكنم و خودمو به اولين سيكل ميرسونم، بچه هامونم منتظر ماماناشونن عزيزم، نبايد اونارو نااميد كنيم، آزمايش بده ان شاءالله كه مثبت ميشه و اگر نشد خودتو نباز لطفاً ... هممون اينجا با هم انقد ادامه ميديم تا دنيا از رو بره و يكي يكي مامان شيم

همه چی داشتم اخه 

4 تا سرم 

پردنیزولون   قرص آ  اس آ    سلکسان 6000 

جنین بلاست بقول جنین شناسه می گفت دوتاش حتما می گیره 

اگه درمانم ناقص بود باز امید داشتم  می رفتم ازمایش می دادم ولی همه چی رو من تهشو دراوردم 

ازمایش ایمنی انعقادی  کاریوتایپ کوفت و زهرمار

دیگه چکاری مونده که بکنم 

؟