2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044424 بازدید | 684389 پست
حتما آزمایش های تکمیلی رو انجام بده گلم، شدیدا مشکوک هستی به داشتن مشکل ایمنی و انعقادی 

فقط زینب جان ی سوال داشتم 

باید حتما دوماه از سقطم بگذره که این آزمایشاتو بدم 

چون من الان حاملم و باید سقط کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینو دیگه نمیدونم عزیز...رو بستش نوشته ۳تا بخورید منم سه تا میخوردم بجز چند روز آخر که کم اوردم😊

زی‌زی‌جونم‌چطوری‌خانوم

خوبی..نی‌نی‌خوبه

تیکرنداری‌نمیدونیم‌‌زایمانت‌کیه‌‌به‌سلامتی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم میدونی چقدرر خطرناکه سه قلویی معلوم نیست آخرش همون یه بچه هم دستتو بگیره یا نه وگرنه من عاشق س ...

انشالله به سلامتي زايمان كنيد 

كاش حداقل دو تا نگه مي داشتين دو قلو مي شدن

سلام عزیزم من ۷ اسفند پانکچر شدم با ۲۶تا تخمک هایپر شدید شدم خیلی بد وضعیتی داشتم ۱هفته اجازه خروج & ...

خداروشکر‌ثمین‌جون

تعدادجنینات‌عالین‌مثل‌خودشون

انشالله‌بعدعیدمامان‌دوقلوها‌هستی

خیلی‌خوشحال‌شدم‌برات‌دوست‌خوبم😍😍

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم من تو ۲۱ هفته ام. نه شکر خدا نداشتم بک اما خیلی‌ها دارن عزیزم. نگران نشو ❤️

دارچین‌جون‌خیلی‌خوشحال‌شدم

خداروهزار‌مرتبه‌شکر‌۲تا‌دخملات‌خوبن

انشالله‌صحیح‌وسالم‌وبه‌وقت‌ بغلشون‌کنی

آره روزی دوتا هم موثره واقعا منم چند روز آخر قرصو کم اومد به جای روزی ۳تا روزی ۲تا خوردم انشاالله س ...

خدا از دهنت بشنوه

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم 
سلام عزیزم من ۷ اسفند پانکچر شدم با ۲۶تا تخمک هایپر شدید شدم خیلی بد وضعیتی داشتم ۱هفته اجازه خروج & ...

ثمین جون دف اولت بود پانکچر ؟ دکترت کیه؟

پسر قشنگم هدیه زیبای خدا چقدر دلم میخواست تو امضائ نی نی سایت بنویسم منم مادر شدم   همیشه با خودم میگفتم یعنی میشه؟ حالاشده و من شکرگذار خالقم هستم تو فرشته ای هستی که 3خرداد 1400وقتی ساعت 3بعدظهر بی بی چک گذاشتم فهمیدم مادر شدم و من ایمان دارم بهترین انسان خواهی بود آرزو میکنم همه ی اونای که دلشون بچه میخواد این حسو بچشن ،  گل بهشتی،   من اومدنت مبارکمون باشه خدایاشکرت.دکتر من رضا نصر بود با ای وی اف باردار شدم