2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
مامان سبحان جون خب خيلي زود رفتي عزيزم ولي معلوم شد مديكور هم خيلي دقيقه خدايي كه بتاي ١٢رو نشون داد ...

ممنون ماري جون ، توكل به خدا ، ان شا الله كه واقعا همه دوستان نتيجه بگيرن ، واقعا من با جواب مثبت و مادر شدن تك تك دوستام به اندازه مثبت شدن خودم خوشحال ميشم ، ان شا الله كه هر چي خير و صلاحم هست همون بشه .

سلاااااااام دوستان عزیزم ماری جون و مامان سبحان عزیز مبارکتون باشه ان شاا... ان شاا...9ماه قلبشون ...

مرسي عزيزم قسمت خودت انشالله بشه به زودي عزيزم منم رفتم پيش اقصي ويزيت شدم و نه انصاري نه اقصي هيچ كدوم ازمايشاي ايمني رو قبول ندارن و به قول شما با لبخند گذشتن براي همين من باهاشون ادامه ندادم عزيزم زرناني تو كلنيك بيمارستان گاندي هست و دكتر خودم منو فرستاد كه ايشون منو تحت نظر داشته باشن و همش با هم هماهنگ بودن و دكتر زرناني يكي از بهترينهاست تو زمينه ايمني 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا جونم شكرت ماري جان مباركه ان شاءالله💓  اميدوارم بارداري بسيار خوبي داشته باشي و ب سلامت ...

فدات عزيزم انشالله قسمت شما و همه منتظرا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💋

خدارو صدهزار مرتبه شکر عزیزم...... ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

قربونت برم اناي مهربونم دعا كنيد همه چي خوب پيش بره و صحيح و سالم بياد بغلم خيلي محتاج دعا هستم🙏🏻😘😘🙏🏻🙏🏻دختر نازتو ببوسسسسس💋💋💋

دوستان من با اعتماد به نفس كامل براي خودم تيكر بارداري گذاشتم ، آخه ديشب داشتم به همسرم ميگفتم سري قبل از روز اول كه آزمايش مثبت شد استرس و اضطراب داشتيم ، اين سري ميخوام به خاطر بيبي چكهاي مثبتم هم خوشحال باشم ، من تيكر رو گذاشتم اميدوارم كه ان شا الله واقعي بشه . 😘😘😘😘😘

سلام ماری جون و مامی جون و مامان سبحان جون بهتون از ته ته دلم تبریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم ان شاالله نی نی هاتون صحیح و سالم تو بغلتون بگیرین واسه منم خیلی دعا کنید من آخر هفته دیگه احتمالا انتقال دارم 

ان شاالله دوستای دیگم که انتقال دادن و انتقال دارن حتما حتما مثبت میشن  

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷
دوستان من با اعتماد به نفس كامل براي خودم تيكر بارداري گذاشتم ، آخه ديشب داشتم به همسرم ميگفتم سري ق ...

اي جانم

خوووب كاري كرديييي

من مطمئنم بتات بالا ميره عزيزم

من خيلي كلافم بچه ها

سري قبل اينطور نبودم اعتماد بنفس داشتم شايذ بخاطر علامتاي زيادي بود كه داشتم 

تو خواب لرز مي كردم سينه ذرد شديد و تير كشيذن دل و واژن

اين سري فقط گاهي واژنم تير ميكشه خيلي كم

ميدونم ب علامتا نيس ولي من كه دوسه بار بارداري تجربه كردم بنظرم بدنم علامتش...

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
اي جانم خوووب كاري كرديييي من مطمئنم بتات بالا ميره عزيزم من خيلي كلافم بچه ها سري قبل اين ...

افسون جون اصلا اين طوري فكر نكن عزيزم ، اتفاقا من اين سري خدا رو شكر خيلي آروم ترم ، به چيزهاي مثبت فكر كن ، من سري قبل واژنم بعضي موقع ها خيلي بد تير ميكشيد الان با خودم ميگم شايد اون سري مثلا همون باعث سقط شده پس خدا رو شكر اين سري نيست حتما بارداريم سالمتره ، اينطوري فكر كن ، فقط به خودت انرژي بده ، ان شا الله كه همه مثبت بشيم به اميد خداي مهربون .

سلام ماری جون و مامی جون و مامان سبحان جون بهتون از ته ته دلم تبریک میگم خیلی خیلی خوشحال شدم ان شاا ...

ممنون زندگي جون ، من فعلا با اعتماد به نفس خودم مامان شدم ( اينطوري بگم ان شا الله خدا كمكم كنه و بتام هم بره بالا ) ، شما هم ان شا الله انتقال خوب و بعد هم بارداري خيلي خوبي خواهي داشت عزيزم .

ممنون زندگي جون ، من فعلا با اعتماد به نفس خودم مامان شدم ( اينطوري بگم ان شا الله خدا كمكم كنه و بت ...

مرسی عزیزدلم ان شاالله تو هم مطمئن باش مامانی شدی گلم  

خدایا شکرت برای معجزت، مهلا عزیزم😊🌷

سلام دوستاي گلم

خدا رو شكر كه حس و حال تاپيك اينقدر مثبته، منم فعلا ميخوام خيلي منفي فكر نكنم و سپردم به خدا .

امروز روز دوازدهم بود و متاسفانه بيبي چيزي نشون نداد ديگه ميذارم همون چهارشنبه ميرم تست ميدم، هر چند خيلي خيلي بعيده ولي بازم به رحمت خدا اميدوارم.

افسون جون شما حالت چطوره عزيزم؟ بهتري؟با دكترت صحبت كردي؟ لكه بينيت قطع شد؟ 

سلام دوستاي گلم خدا رو شكر كه حس و حال تاپيك اينقدر مثبته، منم فعلا ميخوام خيلي منفي فكر نكنم ...

مامي جون سلام 

چطوري

من حالم متغيره يهو خوب يهو بد...

لك بيني ندارم اونم والا شك كردم  فك كنم اطراف واژنم خشك شده بود انگار حالت خون يه زخم بود.. امروز چون يه كم اونور تر اينطور شد دستمال ميزدم خون ميومد خيليييي خيلييي كم

يه نيم ساعته زير دلمم درد ميكنه توكل بخدا

خودمو مي سپرم به دستاي مهربونش

همينطور شما رو..

دارم قران ميخونم آيه ٨١ سوره يس زبون حالمه

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام دوستاي گلم خدا رو شكر كه حس و حال تاپيك اينقدر مثبته، منم فعلا ميخوام خيلي منفي فكر نكنم ...

سلام مامي جون ، خوبي خانمي ؟

توكل به خدا عزيزم ، ان شا الله كه شما و افسون جون و كيميا جون و همه دوستاني كه انتقال دادن هم مثبت ميشن ، ان شا الله بتاي منم ميره بالا ، رحمت خدا رو نميشه واقعا ناديده گرفت ، خدا خيلي بزرگ تر از اوني هست كه ما فكر ميكنيم و حساب و كتابش خيلي با حساب كتاب ما آدمها فرق داره ، ان شا الله يكي يكي تا آخر هفته تاپيك رو پر از انرژي مثبت ميكنيم .