2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
نمیدونم منم اصلا انتظار اینو نداشتم میگفتم در بدترین حالت شاید سه تا حداقل داشته باشم

گرچه خودم ادم کلا نا امیدی هستم، ولی خیلی شنیدم که با یک فولیکول ، یک تخمک ، یک جنین باردار شدند، 

عزیزم ببین همونطور که مردها با مولتی ویتامین قوی تر شرایط بهتری دارن ما زن ها هم همینیم. حتما پیاده ...

مرسی عزیزه دلم حتما این کارارو میکنم به دکترم میگم دو ماه دیگه میام که وقت اینو داشته باشم تقویتشم 

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا؟یعنی کنسل نکنم؟

بستگی به روحیه خودت داره، ولی خود مامای مرکز بهم گفت ، بعد هم اصلا رو حساب کتاب نیست این داستان

دوست من چهار بار پانکچر کرد، بار اول هیچ جنینی نداشت

من اطرافم ادم هایی رو دیدم که با پشتکار نتیجه گرفتن

عزیز من شوهرم هر ۷۵ روز به دارو جواب میده. شد ۷۵ روز؟

تقریبا حالا اگه نشده باشه تا پانکچر تقریبا 16روزی مونده 

البته اگه فردا و پس فردا پریود بشم میتونم وارد سیکل بشم وگرنه دکتر گفت باشه ماه بعد 

اینم هست حق داری ‌...ان شاء الله که خیره عزیزم .میگم تاروز پانچر به همسرت ژل رویال اصل بده .میگن خیل ...

گشتم پیدا نکردم اصل گیر نمیاد الان دیگه میترسم تقلبی باشه الکی پول بدم یه آشنا داشیم گفت فصل بهار الان همه فروختیم دیگه توکل بخدا میرم جلو 

تقریبا حالا اگه نشده باشه تا پانکچر تقریبا 16روزی مونده  البته اگه فردا و پس فردا پریود بشم می ...

عزیزم ما هم با بیوپسی داریم میریم تو سیکل منم خیلی نگران بودم ولی الان میبینم بهتره. تحقیق کردم اکثر افراد با شرایط ما با بیوپسی نتیجه گرفتن گلم. مورفو و تحرک همسر منم صفر هست عزیزم. Dfi ۳۰ هست. 

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
واقعا؟یعنی کنسل نکنم؟

به نظر من کنسل کن اصلا ریسک نکن این همه پول بدی برای یه تخمک من خودم دفعه پیش 5تخمک ازم کشیدن یه جنین تشکیل شد اونم انتقال دادم منفی شد 

کنسل کن دو سه ماه تقویتی بخور بعد وارد سیکل شو