2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
اخه اینجا نداره متخصص خوب،دو تا دکتر زنان داره فقط اونم ماما مرکز گف اگ خونریزی دوباره بود ک ندیدم ...

خب لک داری اضاف کن پروزسترون رو تا قطع بشه. منم هفته ۶ لک دیدم شیاف رو برام یدونه اضاف کردن قطع شد لک بینی. پیش ما هم فقط دوتا متخصص زنان هست که من مجبوری میرم اهواز

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
ثمین جون توراست میگفتی تو ی گروهی عضوم 99درصدمیگن باید سونو میکرد بعد دارو میداد .. حالا چی کنم؟

عزیزم نگران نباش منم چند روز قبل شروع سیکل  سونو شدم دکتر دارو نوشت ک روز دوم شروع کنم و روز ۸ رفتم سونو با خیال راحت داروها تو شروع کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیالت راحت . اون موقع دکتر ب من گفت چیزای مقوی بیشتر بخور حتی یادمه ک گفت تا میتونی پلو رو گوشت بخور ...

خیلی امیدوارم کردی مهربونممم

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
عزیزم نگران نباش من هفته پیش روز سه شنبه ک میشه ۶ هفته و ۱ روز رفتم سونو دکتر گفت فقط ساک حاملگی ه و ...

وای خداروشکر. خود دکتر بمن گفت دوهفته دیگه سونوگرافی جای دیگه انجام بدم انشالله که نی نی منم قلبش تشکیل میشهه

دخترم تو معجزه زندگی من و بابایی، تو نور خدایی، تو عشقی💕چشم براهت هستیم، من و بابا که همیشه آرزو داشتیم خدا بهمون یه دختر بده💕🍀
من مشکلم هیدروسالپنگ بودن لوله های رحم هست. مشکل دیگه ای نداشتم. هفت بار قبلی شیراز انجام دادم ولی ا ...

عزیزم مبارک باشه....دکتر نصر لوله هاتو بست یا همینطوری انتقال داد؟

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
بچه ها من یه هفته نبودم صد صفحه پیام اضافه شده     من عکس رنگی گرفتم. شوهرمم آز کامل با d ...

سلام الیناجان نبودی تاپیک خلوت بود😬‌ ببین به نظر من موضوع فقط آب نخوردن و نخوابیدن نیست که حتما اونا هم تاثیر بد داشتن ولی حتما برای خود کرونا هم بوده چون خوندم که تاثیر منفیش رو اسپرم ثابت شدست خوب حتما رو تخمک هم تاثیر منفی داره ولی خدا رو شکر تاثیرش کوتاهه در حد ۴تا۶ماه

توکل به خدا همون رژیم و مکملهای خوب سابق رو با امیدواری ادامه بده انشالا اینبار حتما نتیجه میگیری 

سلام عزیزم دوتا سوال داشتم شما هیدروسالپنکس یا لوله هاتوبرداشتی و اینکه هیدروسالپنکست تو عکس رنگی هم ...

سلام عزیزم، اولین بار لاپاراسکوپی تشخیصی انجام دادم و اونجا مشخص شد هر دوتا لوله ام درگیر هست ولی در دو مرحله دکتر برام برداشت. 

والا منکه هنوز بارداریم معلوم نیست 😔😔😔 اگر جنین پیدا نشه باید کورتاژ کنم بعد برگردم 😔😔😔 دکتر ...

عزیز دلم برات دعا میکنم انشااله که معجزه خدا شامل حالت بشه و دست پربرگردی..توکل به خدا کن گلم ..یعنی از اون موقع که انریکا بودی وقت گرفتی؟اخه من براش دوبار با واتساپ پیعام فرستادم جوابم رو نداد ....راستی پی وی ات رو هم بی زحمت چک کن 

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم مبارک باشه....دکتر نصر لوله هاتو بست یا همینطوری انتقال داد؟

سلام عزیزم ممنون. دکتر البرزی هر دو تا لوله هام رو توی دو مرحله بست. چون تعریف دکتر نصر رو اینجا خیلی از دوستان شنیدم اینبار آمدم کلینیک مام

دوستای عزیز یه سوال رنج نرمال ویتامین دی باید چند باشه؟ من امروز جواب آزمایش ویتامین دی رو گرفتم 34 ...

بالای ۳۰ خوبه عزیزم...

سلام عزیزم ممنون. دکتر البرزی هر دو تا لوله هام رو توی دو مرحله بست. چون تعریف دکتر نصر رو اینجا خیل ...

مننونم گلم...دکتر البرزی تو مامه؟