2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
دیگه نرفتیدانتقال بدیدبرای بچه دوم؟

چرا عزیزم چون دیگه جنین نداشتم دوباره از اول شروع کردم و پونچر شدم والان روز ۱۸ انتقالم

انشاالله اگه خدا کمک کنه بتونم ۹ماه رو سپری کنم 

ای جونم خدا دخترت رو حفظ کنه❤ فکر کنم الان باردارید درسته؟ چ خوب تا الان اسم این دکتر رو نشنیده بود ...

گلم شما دفعه چندمتونه میخواین ای وی اف بشید

چرا همینجا انجام نمیدید 

مشکل از کدومتونه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فهمیدم.پس من این سری باید یقه دکتر مردان روبگیرم که همچین چیزی ننوشته.یعنی آدم اگه خودش نگه اینا نمی ...

اره عزیزم مورد مهمیه. بگو بنویسه

دعا کنید خدا در رحمتشو به روم باز کنه و مادر بشم♥️🥰
چرا عزیزم چون دیگه جنین نداشتم دوباره از اول شروع کردم و پونچر شدم والان روز ۱۸ انتقالم انشاالله اگ ...

ان شالله خداکمکت میکنه عزیزم.مبارکت باشه.ببخشیددوستم خوراک توجنسیت جنین اثرداره؟منم یه دختردارم

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
دوستان با ذخیره تخمدان ۰/۵ فکر میکنید اصلا تخمکی بدست بیاد؟ باز امیدمو از دست دادم   @زی ...

عزیزم نیم یعنی پنجاه هزاااار تا تخمک داری. مگه بیشتر از ده تا میخوان ازت بگیرن؟ فکرشو نکن

سلامت باشی بیمارستان همه چی میده ولی من تو ساکش دوتا سرهمی و ۲ تا بادی_دستکش_کلاه_خشک کن_پمپرز _کرم ...

سلام عزیزم.ان شالله به سلامتی مبارک باشه.😍😍سلاببخشیدشماتوچه فصلی انتقال دادید؟

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
گلم شما دفعه چندمتونه میخواین ای وی اف بشید چرا همینجا انجام نمیدید  مشکل از کدومتونه

من یه بار پارسال مشتاق میکرو کردم. پانکچر شدم از 25 تخمک، هشتا جنین ضعیف تشکیل شد که تا روز پنجم رشد نکردن و از بین رفتن. انتقالم کنسل شد.

امسال رفتیم رویان تهران.

همسرم الیگواسپرمی حاد هستن. یعنی تعداد یک میلیون

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من یه بار پارسال مشتاق میکرو کردم. پانکچر شدم از 25 تخمک، هشتا جنین ضعیف تشکیل شد که تا روز پنجم رشد ...

عزیز بیوپسی نکردین برای همسرتون؟ مورفو و تحرک چطوره؟

نه گلم من تازه اول راهم روز ۱۸ انتقال برام دعا کن دیشب خونابه دیدم خیلی حالم گرفته تنها کاری ک کردم ...

نترس خیلیا اینطورین مواطب باش اصلا کار سنگین نکن والا شکم دوم کلا زود حرکت بچه رو متوجه میشی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
عزیز بیوپسی نکردین برای همسرتون؟ مورفو و تحرک چطوره؟

مشتاق نمونه معمولی داد البته اون موقع تعداد 200 هزار بود.

رویان قرار بود اول نمونه معمولی بده اگه نمونه اش خوب نبود تسه بشه. ک جنین شناس روز پانکچرم گفت نمونه اش خوبه نیازی به تسه نیست. الان چندتا جنین با کیفیت خوب برامون تشکیل شده فریز شده قراره سه روزه انتقال بدم.

مورفو با یک سال رژیم سفت و سخت و ژل رویال از صفر شد یک. تحرک هم فکر میکنم بین پنج تا پونزده متغییر بود. ولی الان بیشتر شده. ۲۵ شده امسال.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻