2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم قربونت خوبم هیچی زنگ زدم رویان گفتم منفی شدم گفت این دفعه نوبت مطب هم بگیر فک کنم باید آ ...

سلام سارا جان الهی بگردم چقدر امید داشتم اینبار مثبتشی😔انشاالله بحق فاطمه زهرا دفعه دیگه جواب میگیری و دلت شاد میشه،،،ناراحت نباشیا خدا بزرگه توکل کن به خودش عزیزم

من همیشه میگم کسی که وارد این راه میشه باید خودش هم اطلاعاتش رو بالا ببره ،وگرنه دکترها خییییلی جاها ...

آره این که درست. ولی اون طفلک رو اصلا نباید وارد سیکل آی وی اف می کردن. سردرآوردن از این چیزا هم خیلی سخته. هیچ منبع درستی پیدا نمیشه که در حد سواد عمومی بیاد بگه فلان کارا و بررسی ها لازمه قبل از آی وی اف. مثلا اگر اینجا نبود که با هم از تجربیاتمون بگیم, من چه جوری در مورد هچینگ و خراش اندومتر می فهمیدم. نهایتا یه چیزایی از رژیما و پرهیزا و مکملا پیدا می کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم به نظر من اگه مشکلی نیست بمون یکم دیرتر برو با این وضع کرونا زیاد مطب نریم خوبه من خودم تصمیم ...

امید به خدا عزیزم

باور کن هر روز یه استرس به آدم اضافه میشه 

تا الان مثبت منفی بودن بعد شد روند افزایش بتا بعد تشکیل ساک حالا هم تشکیل قلب ،یعنی تا ما یه بچه بزاییم اطرافیامون ۵۰ بار زاییدن

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم به نظر من اگه مشکلی نیست بمون یکم دیرتر برو با این وضع کرونا زیاد مطب نریم خوبه من خودم تصمیم ...

شما خونریزیت قطع شد؟؟؟؟چندم انتقال خونریزی کردی شما؟؟؟خدا به هممون رحم کنه😔😔😔

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
امید به خدا عزیزم باور کن هر روز یه استرس به آدم اضافه میشه  تا الان مثبت منفی بودن بعد شد رو ...

خخخ مامان من میگه تا تو بزایی ما زودتر دوقلو زاییدیم هی میگی تکون خورد تکون نخورد😂😂

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
آره خواهری شنبه رفتم دکتر سونو کرد هم ساک رو دید هم کیسه زرده رو خداروشکر.فقط دوبار پهلو درد گرفتم ن ...

خوب الهی شکر که ساک دیده شده و کیسه زرده.انشالله دو هفته دیگه صدای قلب جوجتم میشنوی

میگن درد یکطرفه میتونه نشونه خارج رحمی باشه از اون ترسیدم که پرسیدم ساک رو دیدی یا نه‌.الحمدالله برا شما احتمالا از عفونته.دارو مجاز مصرف کن خواهری

منم دارم روزی ۱۲تا قرص میخورم تا پریود شم برم وارد سیکل .احتمالا تا ۲۵ ام برم دیگه 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آره این که درست. ولی اون طفلک رو اصلا نباید وارد سیکل آی وی اف می کردن. سردرآوردن از این چیزا هم خیل ...

بله درسته ،باز خدا رو شکر اینجا هست از تجربیات هم استفاده کنیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
من امروز شده یک هفته نمیدونم چرا پریود نشدم البته قرص کابرولین به صورت شیاف استفاده کردم امروز تمام ...

الوچه جان من ١٧ دي پانكچر شدم ٣٠ دي لك ديدم ١ بهمن كامل پريود شدم يعني ١٤ روز بعد

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها تستایی که متخصص روماتولوژیست برام نوشت اینا بودن:

Anti ccp (cpa)

Ana

c4

c3

anti ds dna

anti ds dna igm

acla igg

lupus anticoagulant

anti b2 glyco igg

sm

s/m rnp

anti scl-70 ab

anti jo 1

ss-a (ro))

Cenp-b

ssb-La

اینا خیلی کمه, درسته؟

@آستاره۷۲    @داداشمممم    @زینبی_بابا    

خوب الهی شکر که ساک دیده شده و کیسه زرده.انشالله دو هفته دیگه صدای قلب جوجتم میشنوی میگن درد یکطرفه ...

آره عزیزم اگه نمیرفتم ساک رو ببینم حتما می گفتم خارج رحمیه خدای نکرده😶 قربونت برم عزیزم دکتر گفته ۲۵ بهمن برم برا قلبش ان شاالله ولنتاین صدای قلبش میشه بهترین ریتم زندگیم😍

من این دفعه دلم برات روشنه ثمین ببین کی بهت گفتم مطمئنم خیلی زود میای میگی مثبت شدی هممون خدا رو شکر میکنیم😍😍😍

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
شما خونریزیت قطع شد؟؟؟؟چندم انتقال خونریزی کردی شما؟؟؟خدا به هممون رحم کنه😔😔😔

عزیزم نگران چی هستی؟ اصلا استرس الکی نداشته باش ها شرایط برا همه یکی نیست که من چون دوز پروژسترونم کم بود اینجوری شدم ان شاالله برا هممون بخیر میگذره این روزا

من ۱۹ انتقال اونجوری شد و بعدشم دو سه روز لک بود و تموم شد شکر خدا بره دیگه برنگرده بدترین روزای زندگیم بود😖

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
بچه ها تستایی که متخصص روماتولوژیست برام نوشت اینا بودن: Anti ccp (cpa) Ana c4 c3 anti ds dna ...

عزیزم فکر کنم یکسری از آزمایشات که زینب جون قبلا گفته بود داخل این لیست نیست ،مثل mthfr ,pal,protein c ,protein s و CD ها ،ولی خیلی از این آزمایشات هم که داخل لیست شما هست رو زینبی نگفته 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...