2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
چه عجب تونستم وارد بشم تبریک میگم انشاالله که به سلامتی بیاد بغلت آنا جان به اون علامت هایی که در مورد انعقادی گفتی توجه کردم منم بعد از چند ساعت نشستن تو ماشین پاهام باد میکنه باید آزمایشش رو بدم
اگه وجود خدا باورت بشه اون موقع خدا یه نقطه میزاره زیر باورت ومیشه یاورت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستش نمیدونم کار درستی میکنم یا نه،میخوام برای تعیین جنسیت میکرو کنم،میشه نظرتونو بگید،که ایا با وجود اینکه نه من نه همسرم مشکلی نداریم احتمال داره موفق بشیم ؟البته من یه دختر هفت سالم دارم
بهم گفتن سی درصد احتمال داره که باردار بشی،الان مرکز مهر رشت تشکیل پرونده دادم و کلی هم ازمایش،ولی هم من هم شوهرم خییییلی دو دلیم،تروخدا راهنماییم کنید برم یا نه،فقط تروخدا نصیحتم نکنید
خانومی جون عزیزم خدا رو چه دیدی شاید فردا سورپرایز شدی!!!!! اما هر اتفاقی بیفته مطمئن باش به نفعته!!!! بدون همه دوستات کنارتن!!! ستاره جون عزیزم به جمعمون خوش اومدی!!!! والا من جای شما باشم همچین کاری نمیکنم چون هر چی باشه این روشا خیلی میتونه برا ماها عوارض داشته باشه!!!! ما این عوارض احتمالی رو به جون میخریم چون مادر بودن رو تجربه نکردیم!!!! حالا وقتی مشکلی نداری من جای شما بوذم خودمو میسپردم به لطف و کرم خدا خودش هر جنسیتی خواست به عنوان فرزند دوم بهم بده!!! اما بازم آرزوئه دیگه!!!! مطمئما دوست داری طعم شیرین فرزند پسر رو هم بچشی اما ببین به ریسک به جون خریدن عوارض احتمالیش میارزه یا نه؟؟؟؟؟
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تورک انا جووون مرررسی که جوابمو دادی،عوارضشو میدونم و زیاد برام مهم نیست فقط میخوام بدونم به نظرتون احتمال داره که بشه،اخه گفتن سی درصد که واقعا کمه،همش ترسم از اینه که این همه هزینه کنیم و نشه
ستاره جون اون سی درصد به نظر من یه عدده!!!! وقتی نه شما مشکل داری نه همسرت و اینکه شانس بیاری و تو پی جی دی جنسیت مطلوب رو داشته باشین به نظرم احتمال جواب گرفتن خیلی بالاست!!!! اما اینم بگما بودن کسایی که بعد تشکیل جنینا و پی جی دی تمام جنیناشون مخالف جنسیت مطلوب بوده!!!!! پس باید خودت رو برا همچین اتفاقیم آماده کنی!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون میگم ازمایش ایمنی و انعقادی اسم دکتریش نمیدونی جیه؟؟؟ من شهرستانم زنگ زدم ازمایشگاه منظورمو نفهمید.میخام قبل اقدام بعدی کارامو انجام بدم این دوتا ازمایشا هر موقع بدی اشکال نداره،توپریودی باشه یا نباشه؟؟ بعد اینکه میگن ذخیره تخمدانم کمه از کجا میفهمن؟؟
سوگلی جون فکر کنم یه بار یکی از دوستان گفت این آزمایشا رو باید تهران انجام بدین!!!! عزیزم آزمایشهای ایمنی عنوانش همون ایمونولوژی هست! البته سی دی مارکرا فاکتورای بررسی ایمونولوژی تخصصی ترن که عنوانش تو برگ آزمایش من مارکرای ایمونولوژی هست!!! و اما انعقادیا تحت عنوان کوآگولیشن و بیوشیمی و ... هست که پروتئین اس و سی و هموسیستئین و آمتی ترومبین و .... اما آزمایش انعقادی تخصصیتر برای تشخیص ژن غلظت خون تحت عنوان ژنتیک مولکولی نوشته شده!!!! والا چیزی بیشتر از این به ذهنم نمیرسه!!!! آهان ذخیره هم وهله اول از fsh و تو سطح دقیقتر از amh یا همون آنتی مولارین هورمون میفهمن که ذخیرت پایینه یا بالا!!!!!
مرسی دوستای خوبم از هم دردیتون دیگه قسمت منم این بوده حتما منم دعا میکنم هیچ زنی در ارزوی مادر شدن نمونه واگر توی این راه پر پیچ و خم میکرو قرار گرفت نتیجه مثبت بگیره و حال الان من رو هیچ کسی تجربه نکنه ..
خدایا منو دریاب کمکم کن و راه رسیدن به ارزوهامو بهم نشون بده💝 خدایا شکرت که هدیه مادر شدن را در بهترین شرایط به من دادی بگو امین و برام دعا کن
ستاره جون. همشهری عزیزم ایشالله. موفق میشی، یکی از اقوام ما این کار رو واسه پسر دار شدن انجام داده بود و دفعه دوم میکرو صاحب پسر شد،البته سان تهران بود و همون جا انجام داد من خودم تو مهر دو هفته پیش تو مهر میکرو شدم که منفی شد البته ما مشکل ناباروری داشتیم آرام جون واقعا سخته خداوند انشالله مادرانگی را در طالع همه منتظران قرار بده آرام جون شما آزمایش های ایمنی و انعقادی داده بودی؟ سوگلی جون عزیزم کار خوبی میکنی که آزمایش های لازم رو انجام میدی. واقعا ای کاش دکترها از روز اول همه آزمایشها رو مینوشتند تا ما این طور با شکست مواجه نشیم آنای عزیزم من برای 28 دی ساعت یک ربع به شش از طرازی نوبت گرفتم
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا