2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044860 بازدید | 684416 پست
من بار اول دو روز بعد پانکچر انتقال داد برام که حالم هنوز خوب نبود درد داشتم. منفی شد.الکی دوتا جنین ...

دکترخوب تورشت زیاده،شیرین اصغرنیا،صدری،پرویزی،فرشته فکور

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
انتقال مرکز مهر 2600 شده؟؟  پس چرا به من گفت 1800؟ ایشالله هممون تو سال 1400 مامان بشیم و ازی ...

انتقال اول چون جنین فریز نشده یک و ششصد گرفتن. ولی انتقال دومم که رفتم 2650گرفتن.گفتیم چرا فرق داره. گفتن چون باید از فریز در بیاد. 

والله نمیدونم چه ربطی داره

پول فریز که جدا گرفتن. خلاصه فقط پول میگیرن. 

یه صلوات مهمونم کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسرم تحرک a 10 درصد مورفو 35%  اما مرکز از ساعت 7 صبح ازش نمونه گرفتن دکتر ساعت 12،30 اومد شا ...

تحرک توای وی اف مهم نیس خواهر،به شوهرمنم گف صبح زودبیانمونه بده اگه خوب نبوددوباره ۱۱ونیمم بایدبدی،انشاالله که مثبت میشی عزیزم،فقط استرسوازخودت دورکن سمه لامصب

دکترخوب تورشت زیاده،شیرین اصغرنیا،صدری،پرویزی،فرشته فکور

باز تعریف ظهیری از اینا بیشتر. میگن پیشش بری بلاخره جواب میگیری نمیدونم. هرکس یه چیز میگه. منم چندتا فامیل و دوستم پیش ظهیری جواب گرفته بودن بخاطر همین رفتم

یه صلوات مهمونم کنید
من اصلا نمیدونم ایمونولوژی کجاست. خب باید بگن دیگه. آدرسش کجاست؟ برای ایمنی؟ برای تیروئید چی.

تیرویید من نرمال بود، ساختمان آتیه تو گلباغ نماز دوتا دکتر ایمونولوژی داره برو اونجا اگه لازم بود 

من چون پسوریازیس دارم که بیماری خود ایمنی به حساب میاد دکتر پوستم دارو داد یه مشاوره هم پیش ایمونولوژ رفتم تیروییدم تو همون ساختمان پزشکان آتیه هستش دوستم پیشش میره راضیه ازش

حتما تیروییدتو بیار زیر 2

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مگه انومالی چند بود؟ دقیق سن بارداریت چند بود که رفتی انومالی؟ من ۱۷ هفته و ۶ رور بودم وزنش ۲۳۲ گرم ...

من ۱۸ هفته رفتم اون وزن ۱۳۲۷ و ۲۹ هفته و ۵ روز رفتم 

ببین اصلا وزن اون موقع مهم نیست نترس 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
پس خيلي احتمالش كمه بعد تخمك كشي  جنين ٥ روزه رو انتقال بدن جنين رو يه ماه فريز ميكنن درسته؟

جنین رو هرچندماه حتی سال که لازم باشه فریز میکنن تا بدن و خود طرف آمادگی داشته باشه. چرا هستن کسایی که فرش انتقال دادن و فریز نبوده انتقالشون همه چی بستگی به خود مریض و نظر دکترش داره گلم

در اندک من تویی فراوان یارب..
نمیدونم ببینم دکترم چی میگه. بهم گفت چهار هفته دیگه که میشم ۲۲ هفته بازم برم پیشش. ببینم میخواد چیکا ...

من از ۳ماهگی دارم کلسیم می خورم 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

خانمهای عزیز گروه ivf 

تلگرام  هست اگه خواستین که بیارمتون گروه.. گروه ماله خانمهای قدیمی سایته مطالب قبل انتقال جنین و قبل پانکچر میزارن و از روزای انتقالشون میگن خیلی گراه خوبیه...

اگه خواستین بهم بگید تا لینکو بفرستم ..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
مطب خودش که میری اون دستیارش ویزیت میکنه همه چیزو تند تند میگه. انقد پول میدیم انگار بهشون بدهکارم ه ...

اره دیگه بدبختی همینه دیگه اصلاخودش وقت نمیذاره برامریض دودقیقه هم ویزیتش طول نمیکشه،تندتندبهش توضیح میدن شرح حال مریضویه سونومیکنه میره اتاق بعد،خیلی بده اصلابه حقوق مریض احترام گذاشته نمیشه،درک نمیکنن توهرانتقال ناموفق چ به حال روزماهامیاد،من به عشق همون خانم خشنودمیرم مطبش خیلی خوبه

ویتامین دی شما چند بود؟  واسه من سی بود. البته با ماهی یه دونه ویتامین که میخوردم. در صورت عاد ...

مال من 15 هستش که هفته ای یه دونه 50هزار میخورم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
انتقال اول چون جنین فریز نشده یک و ششصد گرفتن. ولی انتقال دومم که رفتم 2650گرفتن.گفتیم چرا فرق داره. ...

ااا مال منم فریزه پس باید 2600 بدم؟اووووف

اره دیگه بدبختی همینه دیگه اصلاخودش وقت نمیذاره برامریض دودقیقه هم ویزیتش طول نمیکشه،تندتندبهش توضیح ...

آخ گفتی

جدا از پولی که مثل آب خوردن خرج میشه

بعد منفی شدن یعنی داغون میشه آدم. دفعه پیش چقد گریه کردم. افسرده شده بودم

یه صلوات مهمونم کنید