2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
@زینبی_بابا    سلام عزیزم خوبی ؟ گلپسرت خوبه ؟  میگم غربالگری اول تو رویان نمیزارن ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

ببین گلم سونوی غربال رو باید متخصص رادیولوژی و سونوگرافی انجام بده،یا پریناتولوژیست 

متخصص زنان نمیتونه انجام بده 

کلا هر جایی میتونی بری که کارش خوب باشه، 

نه اونجا راه نمیدن متاسفانه ولی بگو سی دی میخوام، بهت میدن

میتونی برای غربال مطب 5 نوبت بگیری، از پریناتولوژیست، اونجا خلوت تره، و اگر ماشین دارین تو ماشین بمون تا نوبتت بشه

مرکز دکتر صدری تو سید خندان هم تعریفش رو شنیدم، خیلی عالیه ولی میدونم شلوغ هست یا همسر رو راه میدن یا نه، اما اونجا هم عالیه

در کل مهم اینه جای معتبر بری سونو و بعدش زیر نظر هر دکتری دوست داری میتونی باشی

خدایا واقعا نمیدونم یعنی چی ،یعنی دکتر عابدی با هیسترو هم هیچی ندیده؟ به نظر شما دلیل اینکه بتا من م ...

به خدا گلی منم نمیدونم، شاید پولیپ جدیده به شکل سپتوم 

آخه تو هیسترو دیگه همه چیز مشخص میشه 

شما هم لاپرا کردی هم هیسترو

واقعا نمیدونم چیزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس کاش بگیری  ان شاالله می مونن حتما برات 😍😍😍😍

انشالله😘😘😘

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
عزیزم ینی چی آزمایش استرادیولت لب مرز هایپری بود ؟ ینی با آزمایش استرادیول میفهمن هایپری یا نه‌؟

اره عزیزم 2 روز مونده به پانکچر واسم یه آزمایش خون نوشت که استرادیول و پروژسترون بود جوابشو که دید گفت این ماه انتقال نداری هایپری 

تو برگه آزمایش بالای 4000 زده بود هایپری که من 3400 بودم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها من تو تبریز بیمارستان بین المللی ولیعصر انتقال دادم و جنین شناس اونجا حتی رزیدنت دکترمم میگفت خانما نزدیکیم اشکال نداره اخ میبینی بعضی ازاقایون نمیتونن صبر کنن اشکال نداره 

عزیزم حساس نشو شکم منم هنوز کوچیکه مثل اطرافیانم که باردارن میشن اونقدی بزرگ نشده.من الان ضربه هاشو ...

منظورت اینه که دست میذاری متوجه میشی یا با نگاه؟ منم دست میذارم حس میکنم ولی فقط خیلی به ندرت با ضربه های محکمش شکمم میپره با نگاه کردن معلوم میشه

دکترم برام هم سونو نوشت هم آزمایش قند گفت از این هفته تا ماه بعد که میای ویزیت فرصت داری انجام بدی حالا من هفته ی بعد میخوام برم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...

من بارقبل این ک منفی شدم دوهفته مطل۳ استراحت بودم و ن نزدیکی فقط برای دستشویی بلندمیشدم ک منفی شدم ب خاطر همین این سری اصلا اعتقادمو ازدست داده بودم حالا اتفاقی ک افتاده فقط سوال من اینکه علت گودی کمرم چیه

بچه ها من تو تبریز بیمارستان بین المللی ولیعصر انتقال دادم و جنین شناس اونجا حتی رزیدنت دکترمم میگفت ...

وای نه نزدیکی نداشته باشی بالاخره رحمت منقبض میشه من هنوزم که هنوزه ندارم واقعا میترسم چون ماها خیلی سختی کشیدیم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
همه دنیا اینه 3 روز استراحت مطلق برای دستشویی فقط بلند بشی بعدش میتونی کارتو انجام بدی...اونم غذا پخ ...

پاشاخانمی

من جمعه  انتقال دادم

به نظرت کی دیگه بلند شم.

الان فقط برای غذا سرویس بهداشتی و نماز بلند میشم.وهردفعه یه قدمی میزنم دوباره دراز میکشم