2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
شادن جون تو هفته هشتم چه علایمی باید داشته باشیم من فقط خیلی شدید به بو حساس شدم ولی حالت تهوع ندارم ...

راستش من بجز درد پریودیم که تا هفته ی 8 طول کشید علائم دیگه ای نداشتم عزیزم، تهوع که خیلی خیلی کم اونم چندروز یه بار، برای شکم درآوردنم خیلی زوده همینطور حرکت جنین، من الان 25 هفته ام تازه دو سه هفتست حس میکنم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
برا من همین باعثشه به احتمال ۹۰ درصد چون تمااام ازمایش های ایمنی و‌انعقادی و کاریوتایپ دادم و سالم ب ...

عزیزم منم بتام افت کرد ، سپتوم چیه ؟

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به روی ماهت گلم, خداروشکر خیلی توفکرخودت ونی نی نازت بودم ولی زیادنمیشدبیام راستی گل نی نی لگدم ...

عزیزم، ممنون😙😙😙

بله یه چندوقته ضربه هاشو حس میکنم، انشاالله خودتم چندوقته دیگه این لحظه هارو تجربه میکنی😍

خداروشکر که بهتر شدن، اشکال نداره درسته یه ماه عقب میفته ولی بجاش با خیال راحتتری انتقال میدی چون آرامش مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چقدر ناشکری 😀 شکم کوچولو که خیلی شیکه. من آرزومه شکمم زیاد بزرگ نشه. البته در کنار بقیه ج ...

نه یعنی میگم مشکلی نباشه یه وقت😶😶😶

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستم شما هم از هفته شش لک بینی داشتید چطوری بود از صبح لک بینیم زیاد شده که کم نشده نگرانم دی ...

عزیزم من از روز ۱۰انتقال لک بینی ام شروع شد تا۱۱هفته.حتی یه بار رفتم بیرون اومدم دیدم لباس زیرم پرازخون قرمز روشن شده.قهو ه ای هم داشتم.میگن قرمز خطرناکه چون خون تازه هست.باز دوباره هفته ی۱۳ ریداکت کردم و یه ماه لک بینی داشتم هنوزم ببخشید ترشحاتم سفید نشده یکم خون الود ماننده

عزيزم به شما نگفتن به خاطر اين التهاب لوله ها تو ببندن يا نه؟ يعني لوله باز باشه و انتقال بدن مشكلي ...

چرا عزیزم

اصلا من برای همین انتقال ندادم

یکی دوبار دیگه پانکچر کنم تعداد جنین ها زیاد بشه، اول میرم لوله هارو عمل میکنم بعد میام انتقال میدم

دختر خوب اگه به این چیزا بود که در مطب ها و سونوگرافی ها باید تخته میشد. تو سونو که بچه و بند ناف و ...

یادمه اون اولا به شوهرم میگفتم فقط مثبت بشم دیگه خیالم راحت میشه بعد گفتم بذار قلب تشکیل بشه بعدش ان تی بعد آنومالی و هنوز این قصه همچنان ادامه داره😅😅😅

توکل به خدا عزیزم❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوستم شما هم از هفته شش لک بینی داشتید چطوری بود از صبح لک بینیم زیاد شده که کم نشده نگرانم دی ...

راستی هم انوکسا هم اسپرین رو قطع کردم.ازهمون اوایل.دکتر من خیلی عالیه شماره شو داده هی سوال میپرسم.حتی برا ریداکت اینا بادکترای دیگه هماهنگ میشد به منم خبر میداد.الانم هفته ای یه بار راحت پیام میده حال همگی تون خوبه😂به نظرم دکترعلیرضایی مهربون ترین و دقیق ترین دکتره.خداحفظش کنه 

بچه ها من دارم از تهران برمیگردم رفتم مرکز مام با دکتر علیرضایی ویزیت شدم

رفتم پیش جنین شناس 

امروز برا چند ساعت قید بچه دار شدن رو زدم،برا ۵تا جنین بخوان pgd سلامت جنین انجام بدن ۲۵ میلیون میگیرن ۹ میلیون هزینه pgd اولیهه ۲ میلیون هزینه آزمایشات تکمیلی

۳ میلیون هزینه انتقال جنین

۲ میلیون هزینه فریز

۴۱ میلیون باید واریز کنم که ۵ جنین رو بررسی کنن اگرم سالم نبودن بریزن دور

دیگه فقط گفتم یا حضرت زهرا میام میشینم تو خونه صلاح میدونی بهم بچه بده...

خلاصه غروبی گفتم زنگ بزنم ابن سینا 

خدایا هنوزم انسانیت نمرده 

ابن سینا برا ۵تا جنین به جای ۲۵ میلیون ۷ میلیون میگیره

حالا قرار شد بهم خبر بدن کیت دارن یا نه برام دعا کنید

بچه ها دکتر خوب تو ابن سینا کیه میخوام وقت بگیرم برم ویزیت شم

@مامان_ماهک10    

بچه ها لطفا کمکم کنین

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
اگه عفونت باشه بو میده مشخصه که

آره‌عزیزم‌‌دکترمعاینه‌کرد..عفونت‌نبود

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
منم ترشح دارم فک میکنم بخاطر استرادیول باشه  امروز سونو دارم معلوم میشه که عفونتها یا نه

آره‌عزیزم‌منم‌رفتم‌سونو‌همچی‌خوب‌بود

معاینه‌شدم‌عفونت‌نداشتم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ممنونم شادن جون ایشالا بارداریتو به سلامت بگذرونی عزیزم 🌺🌺🌺

قربونت عزیزم، همچنین شما😍😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40