2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044893 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم، بله تونستم ببینم شما سپتوم داری و رحمت حالت قوسی داره سپتوم های کوچیک داری گلم . نوشته ...

اخه من هیتروسکپی کردم تاحالا عکس رنگی انداختم سونو سه بعدی کردم چرا تا حالا نگفتن سپتوم، یعنی اینا باعث میشه بتا خونم بالا بره بعد افت بکنه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من چون تجربه نداشتم از ترس شب رفتم بیمارستان چند ساعت رو صندلی منتظر ویزیت صبحش دیکه مطب که دکتر چی میگه  این رفت و آمد ها بیشتز شد خون‌ریزی برام نموند بهترین کار استراحت به نظرم و استفاده از شیاف و آمپول

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
اخه خودم جرات ندارم به بازو بزنم  محل دقیقش رو هم نمیدونم که به همسرم یاد بدم اما لطفا اگر زد ...

آره بازو خیلی بهتره.من بالای بازوم میزنم با زاویه 45درجه..تو گوگل نگاه کن عکس شو نشون میده

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
گلم کشاورزی دکترتون بود یا جلیلیان؟؟ منم انتقال قبلیم آمپول پروژسترون باعث تب و لرز و بدن درد شدید ...

جلیلیان عزیزم

بچه ها من ششم انتقالمه بی بی چک زدم منفی بود..من جنینام بلاست بودن.میگن جنین بلاست زود مشخص میکنه.خیلی ناامید شدم

سلام بچه ها کسی اینجا هست ک سپتوم رحمی داشته باشه ؟؟؟؟ یا در اورده باشه؟ من قبلا عکس رنگی انداختم هیستروسکپی کردم چرا نبوده امروز ک عکس رنگی انداختم نوشته سپتوم رحمی واقعا ناراحتم کمکم کنید اگه اطلاع دارید

بچه ها من ششم انتقالمه بی بی چک زدم منفی بود..من جنینام بلاست بودن.میگن جنین بلاست زود مشخص میکنه.خی ...

خیلی زود زدی

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
بچه ها من ششم انتقالمه بی بی چک زدم منفی بود..من جنینام بلاست بودن.میگن جنین بلاست زود مشخص میکنه.خی ...

عزیزم درسته بلاسته ولی دیگه ۶ انتقال زیادی زود زدی 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

خیییلی زوده که...منم روز ششم...منم بلاست بودن بهم گفتن بعد از شونزده روز برو ازمایش