2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من‌ازروز۵پریودی‌‌ال‌دی‌خوردم ۷تاازقرص‌‌ال‌دی‌مونده‌بود‌‌بسرلین‌شروع‌شد‌روزی‌۵۰‌واحد باشروع‌استرادی ...

منم ترشح دارم فک میکنم بخاطر استرادیول باشه 

امروز سونو دارم معلوم میشه که عفونتها یا نه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام بچه ها.من روز ششم انتقالم و همچنان هیچ علایمی ندارم😐😑

زوده که هنوز 

خیلی ها بدون علامت مثبت شدن و بعضی ها با کلی علامت منفی 

فک کنم فقط باید منتظر جواب آزمایش بود

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زوده که هنوز  خیلی ها بدون علامت مثبت شدن و بعضی ها با کلی علامت منفی  فک کنم فقط باید م ...

نه ترشحی..نه تیر کشیدن زیر دلی....هیچی..دلم خوشم بود این دفعه جنین بلاست انتقال دادم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
من‌ازروز۵پریودی‌‌ال‌دی‌خوردم ۷تاازقرص‌‌ال‌دی‌مونده‌بود‌‌بسرلین‌شروع‌شد‌روزی‌۵۰‌واحد باشروع‌استرادی ...

اگه عفونت باشه بو میده مشخصه که

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
نه  گلم، پس اگر این جوریه آدم هر روز بره چکاپ کنه، نکنه سرطان بگیره  کی میریم سراغ آزمایش ...

مرسی ازت عزیزم. خیلی وسواسی شدم بعد از این انتقال منفی.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام من ۱۱ روز انتقال دادم از دیروز لک داشتم امروز افتادم به خونریزی 😞😞

سلام زنگ بزن جایی که انتقال دادی بپرس الان حتما. پروژسترونتو زیاد می کنند ایشالا چیزی نباشه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
اگر بیشتر شد انوکسا هم برات قطع میکنن البته فکر کنم اول پروژسترون رو تغییر بدن

زینب جون من رفتم ابن سینا عکس رنگی انداختم جوابش انگلیسی نوشته عکس هم نمیاد هر چی برات میفرستم میتونم جواب برات بنویسم، شما میتونی ببینی جوابو؟

اگر بیشتر شد انوکسا هم برات قطع میکنن البته فکر کنم اول پروژسترون رو تغییر بدن

تا الان که همش دارم زنگ میزنم ولی جواب نمیدن الان چک کردم خودمو کمتر شده حالا دوباره زیاد نشه.

اگه قطع شد لازم نیست که دوز پروژسترون رو تغییر بدم البته اگه مرکز تا اون موقع جواب بده خوب میشه

خدایا شکرت
تو عکس رنگی مشخص میشه لاپراسکوپی میکنن، یا آب جمع شده تو لوله روخالی می کنن یا به سمت رحم میبندنش ک ...

من امروز عکس رنگی انداختم جوابش انگلیسی نوشته تو ابن سینا قبلا رویان دادم فارسی بود حالا چیکار کنم نا برم پیش دکتر یک ماه مونده