2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
من فردا با علیرضایی گرفتم  فکر نکنم نیاز باشه همسرت باشه

سلام دكتر خوبي هستن من زنك زدم  مام دكتر نصر واسه فروردين نوبت داشت  از اينجا دكتر عليرضايي رو زياد گفتن خوبه پيش ايشون برم براي اي  وي اف؟

سلامبچه ها خوبید خونریزی بعد سونو واژینال طبیعه

من دیروز رفتم سونو همه چی خوب بود ۵ هفته و سه روز بودم  نه لکی نه خونی دیده بودم تا حالا ولی ترافیک بود تا برسم خونه دوساعت و نیم طول کشید و کمر درد گرفتم تو ماشین اومدم خونه یکم خونریزی کردم الانم لک دارم خیلی حالم بده 😭 @زینبی_بابا

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان روزتون بخیر‌.من هفته ی هشتم هستم دیروز جواب آزمایشم رو گرفتم دکترم گفت کم کاری تیروئید داری🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😔😔خیلی نگرانم که تا این دو ماه تاثیری رو جنین نزاشته باشه.برام دارو تجویز کرد و گفت برو پیش دکتر متخصص غدد.کسی از شما تو این دوره این مشکل رو داشته؟راهنماییم کنین دوستان خیلی نگرانم

@زینبی_بابا  

من تبریزمرکز میلادمیرم, اخه خودمون مشهدیم برای همین باید با هواپیما برم وبیام. سری قبل مشهددولتی بود ...

منم پیش دکتر حمدی میرم اوین بار که رفتم واقعا خانم با حوصله ای بود هر سوالی داشتی با صبوری جواب میده و راهنمایی میکنه 

اینجا بهم گفتن کیستت بزرگه و فلان دکتر حمدی گفت یه کیست ساده هست نگران نباش الانم تحت نظر اونم 

ان شاءالله که جواب میگیری گلم مطب که بودم همه تعریف میکردن 

عزیزم خدا رو شکر چه تعدادت خوب بوده انشالا همشون جنین تپل مپل و a میشن 

مرسی از دعای قشنگت قربونت برم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
تحت نظر کدوم دکتر بودی عزیزم؟من کبودمهری میرفتم دکتر خوبی بودا ولی توی دارو دادن اعصاب منو خرد میکرد ...

ظ ه ی ر ی عزیزم، من اول دکترم اون بود اما منم دیدم دوست داره فقط معطلم کنه عوض کردم تحت نظر ظ ه ی ر ی شدم که تا منو دید گفت میکرو، ای وااای چقد بد من نمیدونستم دکترت اونه 

لاله سرخ هم تحت نظر همین دکتر حامله شد درسته؟ 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
بچه ها دکتر برای همسرم فرتیل اید نوشته کجا میدونم گیر بیارم من تهران یکم گشتم پیدا نکردم مجبور شدم ب ...

عزیزم من اندروفرتی وخیلی قرصایی که کم پیدا میشه رو دیدم تو داروخونه داخل بیمارستان صارم پیدا میشه.میخایی یه زنگی بزن بپرس از اونجاهم

وای خدایا شکرت خیلی خوشحالم برات  مرسی خداجون    

ممنونم ثمين جان 

ان شاءالله خودت به زودي بياي با خبر هاي خوب خوشحالمون كني 🌹🌹🌹

در این خاکـ /در این مزرعۀ پاکـ/به‌جز عشقـ/به‌جز مهر/دگر هیچ نکاریم ….

انشالله دوباره به سلامتی😊😊منم بعد ۱۰سال خدا بهم یه نی نی داده الان ۱۱ماهش تو همین تاپیک بودم که بچ ...

ای جانمممم. خدا رو شکرررررر 😍😍😍😍

چقد خوشحال میشم میبینم خیلی‌ها مامان شدن به سلامتی🥰

به به الان دیدم .چه خبر خوبی .به خدا اینقدر خوشحال شدم که.مبارکت باشه ۲تا گوگولیتو صحیح و سالم بغل ب ...

قربونت برم عزیییزم. دیروز انتقال داشتی درسته؟؟ انشالله خوش خبری ❤️❤️❤️❤️❤️

سلامبچه ها خوبید خونریزی بعد سونو واژینال طبیعه من دیروز رفتم سونو همه چی خوب بود ۵ هفته و سه روز ب ...

سلام عزیزم، اشکالی نداره 😉 مهم نیست 

میدونم خیلی ترسناکه، منم تجربه اش کردم 

لیست و دوز داروهاتو بگو

منم 5 هفته و دو روز بودم لکه بینیم شروع شد

دختر جان چه‌ قدر زود رفتی سونو