2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045224 بازدید | 684438 پست
سپیده جون زنگ بزن بهشون بگو میخوام بیام ویزیت شم که دکار نصر نامه بزنه که بهم تانک ازت بدن ببرم جنین ...

اخه من بعد عید میخوام انتقال بدم امسال دیگه نمیرسم

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
خانوما من امروز ١٦ انتقالم از صبح اينقدر استرس جواب آزمايش داشتم دوقطره خون ديدم و كمي سوزش در واژ ...

عزیزم من روز۱۲ ازمایش دادم ومثبت بودم از روزازمایش لک بینی داشتم تا هفته۱۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خود دکترنصر ویزیت نمیکنه اون یکی دکترا ویزیت میکنن شماهم ازاون یکی دکترا وقت بگیرین زودتر کارت ...

ا یعنی بازم با نصر وقت بگیرم بازم باهاش ویزیت نمیشم؟؟؟ولی دوست من باهاش ویزیت شده بود و خودشم سونو ۳بعدی کرده بودش که

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
یادم نمیاد چقدر طول کشید تا پریود بشم اخه بیشتر از یک ساله پانکچر شدم. خوب خداروشکر پس مشکلی نیست ول ...

چشم حتما

مرسی از وقتی که گذاشتی❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
ا یعنی بازم با نصر وقت بگیرم بازم باهاش ویزیت نمیشم؟؟؟ولی دوست من باهاش ویزیت شده بود و خودشم سونو ۳ ...

عزیزم تا یه ماه پیش که اونجوری بود.همه میومدن عصبانی میشدن.تازگیا ویزیت کنه نمیدونم.میخایی باز یه زنگ بزن مرکز بپرس خیالت راحت شه

عزيزم با دكترهاي ديگه غير از نصر وقت بگير كه زودتر بتوني بري. با خوده دكتر نصر خيلي ديرتر بايد بري و ...

مرسی عزیزدلم

عزیزم تا یه ماه پیش که اونجوری بود.همه میومدن عصبانی میشدن.تازگیا ویزیت کنه نمیدونم.میخایی باز یه زن ...

باشه عزیزم ممنون فعلا که با ۲تا دکتر مختلف وقت گرفتم برم ۱۴م بعدم با علیرضایی تو مام وقت میگیرم 

عزیزم‌میتونی‌بروتهران منم‌مثل‌‌توسردرگمم..کاش‌‌‌ازاول‌تهران‌رفته‌بودم ۵سال‌‌عمرمو‌دکترهای‌قزوین‌‌ت ...

از آوارگی و سختی رفت وامدش میترسم کجا بمونم کسی رو اونجا ندارم باز قزوین نزدیک تهرانه نهایتش اینکه صبح زود میرین تا شب برمیگردین خونه ما تا تهران ۸۰۰کیلومتر فاصله داریم

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
سلام دوستان شهریور دکتر برام هیسترو انجام داد تابعدش انتقال بده. تشخیص اندومتریوز داد و انتقال کنسل ...

سلام گلم شما علاعم داشتیدبرای اندومتریوز؟درد مقعدایام قاعدگی و.....با سونو معمولی مشخص نمیشذ؟مگر اندو درمان هم داره؟

عزیزم من پیش دکتر کلانتری بار دوم مثبت شدم. اولین بارم تهران رفتم که هم هزینه هاش خیلی بیشتر بود هم ...

فشارکی بنظرتون عجول نیس کاراش خوب پیش میره سونو و تخمک کشی را خودش انجام میده درسته؟؟؟

خدایا نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم***نه تو آنی که گدا را ننوازی به گدایی*** در اگر باز نگردد نروم باز به راهی***پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی
نگو این حرف و عزیزم . نشدنش بهتر از پوچ شدنشه . یه بار تجربه کردم خییلییی سخت بود و بدتر از اون سقطی ...

انشاله همه منتظرا بزودی جواب بگیرن.

ببین منم همسرم مورفو صفر تازه دی اف ای هم بالا دکتر اصلا پیشنهاد اهدایی بهم نداد گفت میکرو و اوکی هم ...

نمیدونم والا براچی جنین شناس اینجور گف.تانل رو دید دی اف ای هم ۱۹بود.

شما کجا تحت درمانید؟؟؟

گيرنده منظورمه  خيلي بي معنيه به نظرم  خودشون رايگان مي گيرن  بعد پول مي گيرن ...

ای خواهر توی این مملکت پول حرف اول و آخر رو میزنه کجاش بی معنیه .

از نظر اینا اونی که پول نداشته باشه باید آرزوهاشو دفن کنه و خودشم بمیره

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....