2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045097 بازدید | 684428 پست
اهان یعنی کسی که چسبندگی داره حتما اندومتریوز داشته؟چون من چسبندگی رحم و لوله داشتم که لاپروسکوپی کر ...

عزیزم دیگه انقدر تخصصی بلد نیستم میترسم اطلاعات غلط بهت بدم اما اندومتریوز من باعث چسبندگی شدید شده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر ان شاءالله که به سلامتی این هشت ماه رو بگذرونید. شما بودید لک بینی داشتید ؟قطع شده؟

ممنونم عزیزم ان شالله بله من بودم اسپرینم و قطع کردم لکه بینیم قطع شد بی بی چکمم مثبت شده بود

سلام.دارم دیوانه میشم بچه ها این درسته درصورتی میتونیم از گزینه ی اسپرم اهدایی استفاده کنیم که اسپرم باید حتما صفر باشه؟ حرکت اسپرم همسرم ۱۰.دلم میخواد زودتر بچه دارشم . گفتم بریم از اسپرم اهدایی استفاده کنیم اما شرایط داره.بله؟؟کی می‌دونه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام عزیزم تبریک مجدد بخاطر رشد خوب بتات😍 میشه بگی عزیزم دکتر زرنانی چیا بهت گفت بخوری ؟ تغذیه ت چ ...

من طب سنتی رفتم بعد انتقال منفی دکتر زرنگار

اول که رفتم دوهفته رژیم پرهیز از لبنیات و نشاسته و مرغ و ماهی بود حتی با مصلحش هم نباید میخوردم و طب سوزنی بعد دوهفته که رفتم خیلی راضی بود خودم هم واقعا تغییر رو حس کرده بودم گفت الان مجازی دیگه بخوری ولی شب ها نه که من کلا لبنیات رو تا الان اصلا استفاده نکردم ولی مرغ و نشاسته رو نمیشد اونم خیلی کم البته زمان انتقالم نمیشد دیگه مجبور بودم بخورم البته لبنیات فعلا لب نزدم.ماهی هم اصلا از مرداد رفتم به مدت سه ماه بعد گفت میتونی بری انتقال بدی.

خدایا شکرت
ممنونم عزیزم ان شالله بله من بودم اسپرینم و قطع کردم لکه بینیم قطع شد بی بی چکمم مثبت شده بود

منم قطع کردم و یه شیاف اضافه کردم خداروشکر از شنبه دیگه ندارم .

ان شاءالله که دیگه هم نداشته باشی آنوکسپارین میزنید؟

من هر دوش رو داشتم مرکز گفت آسپرین رو قطع کن فعلا

خدایا شکرت
خوب تو میکرو حرکت اصلا مهم نیست مورفولوژی مهم هست 

مورفولوژی کلمه عامیانش چی میشه؟؟نمیدونم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
سلام دوستان من جواب آزمایشم و گرفتم مثبت بود ان شالله قسمت همتون بشه

مبارک باشه عزیزم❣❣❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
منم قطع کردم و یه شیاف اضافه کردم خداروشکر از شنبه دیگه ندارم . ان شاءالله که دیگه هم نداشته باشی آ ...

خداروشکر عزیزم ان شالله به زودی قلب نازش و ببینی

من فقط آسپرین داشتم که اونم فعلا قطع کردم 

ممنونم عزیزم ان شالله قسمت همه دوستان همه رو دعا می کنم از ته دلم ان شالله که همگی دلا شاد بشه همینج ...

مرسی عزیزم ،انشالله 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...