2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045030 بازدید | 684424 پست

خانوما من چندروز دیگه انتقال دارم

میشه از تغذیه تو دوران بعد انتقال بگین؟من زود یبوست میگیرم چیکارکنم یبوست نگیرم تو اون دوران؟

من ی جا خوندم بادکش گرم تخمدونا خوبه.ب نظرتون انجام بدم؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا ؟ مشکل خاصی نبود ؟ بعدش پری شدی ؟ 

نه همه چی سالم بود فقط گفت یه پولییپ خیلی کوچیک بوده که اصلا اهمیت نداشت اگه بر نمیداشت هم مهم نبود. نه سر تایمم پریود سدم با سه روز تاخیر چون روز ۲۱ سیکل امپول دیفرلین داده بود زدم و فککنم روز ۱۲ ۱۳ سیکلم هم هیسترو شدم

اب نخور اصلا بدنت و لگن آب میاره ها دوغ نمکی بخور که اب بدنتو بکشه خیلیم شور نخور از اونور حالت بد ب ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
برای منم مرفولوژی شوهرم صفر بود  کیفیت جنینامم خوب بود و هربار بلاست انتقال دادم یبار که باردا ...

انشالله خدا کمکمون کنه

ممنونم عزیزم برام وقت گذاشتی خیلی لطف کردی 

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
والا من دوستم بهم گفت خوردم چون دوروز لکه بینی داشتم شروع نمیشد پریودم نصف لیوان خوردم قشنگ خونریزیم ...

باشه‌عزیزم

امتحان‌میکنم

کمردرد‌منو‌میکشه‌اماخونریزی‌ندارم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام بچه ها من ۲۶ هفتم امروز ماما اومد خونه ویزیتم کرد گفت با دست معاینه میکنم احساس میکنم وزن بچه ۵ ...

مگه مولتی ویتامین نمی خوری؟ فکر کنم هروز ویتامین ای۴۰۰ زیاد باشه

خانوما من چندروز دیگه انتقال دارم میشه از تغذیه تو دوران بعد انتقال بگین؟من زود یبوست میگیرم چیکارک ...

سلام عزیزم ،اول اینکه صبح ها ناشتا یه لیوان آب ولرم بخور،سالاد کاهو با روغن زیتون بخور،انجیر خیس خورده هم خوبه واینکه آلو بخارا هم میتونی خیس کنی بخوری ،کیوی هم خیلی خوبه ،ضمن اینکه آب زیاد مصرف کن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خانوما من چندروز دیگه انتقال دارم میشه از تغذیه تو دوران بعد انتقال بگین؟من زود یبوست میگیرم چیکارک ...

برای یبوست سوپ جو خیلی خوبه فقط ادویه و رب بهش نزن 

روغن زیتون و کنجد م خوبه ،حتما هر روز به رکتال و اطرافش روغن زیتون یا روغن دیگه بزن خودم از اینا خیلی جواب گرفتم  چیزای نفاخ اصلا نخور از چند روز قبل انتقال شروع کن ،بیشتر سبزیجات تازه و میوه بخور ، چهار مغز بخور ،ماهی سالمون یا قزل آلا بخور ،هیچ چیز آماده و بیرونی نخور ، گوشت گوسفندی بخور اب قلم و ماهیچه خیلی خوبه چیز دیگه به ذهنم نمیرسه انشاالله نینیت محکم بهت بچسبه و تکون نخوره 💖💖💖

سلام عزیزم ،اول اینکه صبح ها ناشتا یه لیوان آب ولرم بخور،سالاد کاهو با روغن زیتون بخور،انجیر خیس خور ...

ممنونم عزیزم😍😍اینا هیچ مشکلی ندارن مصرفشون تو این مدت استراحت ای وی اف؟؟

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊
برای یبوست سوپ جو خیلی خوبه فقط ادویه و رب بهش نزن  روغن زیتون و کنجد م خوبه ،حتما هر روز به ر ...

ممنونم عزیزم😘😘😘انشاءالله واسه همه منتظرا

آبگینه جان امروز پانکچر شدم دیشب کلی بهانه آوردم هیچی نخوردم بازم کلی تهوع داشتم😀ولی در کل بد نبود ...

😂😂الهییی

والله تو حساس شده بودی درسته من هنوز روال میکرو رو هنوز انجام ندادم ولی دیشب واسه اینکه چیز زیادی نخورم و چاق نشم بهونه های زیادی داشتم😂😂

ان شاءالله گلم با دل شاد بری و برگردی و جواب مثبت بهمون خبر بدی 😍