2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست

دوستان برای نمونه اسپرم برا  iui به نظرتون فرق میکنه کدوم آزمایشگاه باشه؟ 

دوستان شیرازی میشه یه آزمایشگاه خوب معرفی کنین که اتاق زوجین داشته باشه؟

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
سلام. دوستان شما هم شکمتون در طول روز سفت میشه بچه خودشو ی جا جمع کنه؟من صبحا یا نیمه شب ک بیدار میش ...

سلام عزیزم منم خیلی این اتفاق برام میافته و دکترم گفت هروقت درد داشتی یا سفت شد قرص مصرف کنم 

البته هنوز مصرف نکردم 

نمیدونم طبیعی هست یا نه🙄🙄

خدایا شکرت 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شادی جون چرا مجبوری آب بخوری؟من به خاطر ویارم سخته برام آب خوردن.کم آب میخورم و عذاب وجدان میگیرم.

عزیزم آب دور جنینم کم شده بخاطر همین باید مایعات زیاد بخورم، سونو ان تی نرمال بود کرونا گرفتم بعدش رفتم آنومالی گفتن آب دورش کم شده😕

شما هم سعی کن تا جایی که میتونی مایعات بخوری روزی 8لیوان خوبه هم برای خودت هم نی نیت مفیده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
کسی تجربه ای داره در این مورد؟

فرنی رو نمیدونم ،ولی یکی از دوستان میگفت که فالوده میخورده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام. دوستان شما هم شکمتون در طول روز سفت میشه بچه خودشو ی جا جمع کنه؟من صبحا یا نیمه شب ک بیدار میش ...

سلام عزیزم، من راستش بیشتر دل‌درد داشتم، ولی هفته های آخر دکترم میگفت یه کوچولو انقباض دارم، اما چون شیاف پروژسترون داشتم تا هفته 35، جای نگرانی نبود

شما هم حتما با دکترت در میون بذار

سلام عزیزم، من راستش بیشتر دل‌درد داشتم، ولی هفته های آخر دکترم میگفت یه کوچولو انقباض دارم، اما چون ...

سلام عزیزم خوبی؟ من وارد هفته ۲۸ شدم دندون درد شدم شدید یه جا گفت نمیشه چون سه ماهه سومین یجا گفت بیا درست می کنیم بیمارستان سجاد اشکالی نداره درست کنم؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
مرسی عزیزم امروز رفتم متخصص زنان سونو کرد ۱۰ تا فولی داشتم ۲۱ سیکلمه واسم پرگوریس نوشت از سوم سیکل ...

هیچی گلم، فکر نکن تقویتی معجزه میکنه، هر چی اثر هست به خاطر همین داروهاست

اگر لازم بود حتما برات تجویز می‌کرد گلی

سلام عزیزم خوبی؟ من وارد هفته ۲۸ شدم دندون درد شدم شدید یه جا گفت نمیشه چون سه ماهه سومین یجا گفت بی ...

سلام عزیزم الهی 😢 😢 😢 

منم اون اواخر دندونم به عصب رسید، ولی دکتر زنانم اجازه نداد، گفت با دارو کنترلش کنم تا بعد از زایمان 

شما هم از دکتر زنانت بپرس اگر اجازه داد هیچ مشکلی نداره، حالا هفته 28 تازه اوایل سه ماهه سوم حساب میشه

سلام عزیزم الهی 😢 😢 😢  منم اون اواخر دندونم به عصب رسید، ولی دکتر زنانم اجازه نداد، گفت با ...

دکترم گفتم گفت برو وای خیلی بده 😢😢

برای ۱دی وقت سونو داده که ۲۹ هفتم کامل که میشه وارد ۳۰ میشم وزن جنین باید چقدر باشه؟

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود