2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

سلام با همه دوستان

من بالاخره فردا میخوام برم سونو 

که بعدش ایشالا سیکل رو شروع کنم

ال دی خوردم گفتن ۵ تا مونده تموم بشه بیا

به سختی همسرم رو راضی کردم

لطفا برام دعا کنید 

میترسم دارو زیاد بخواد راحت پیدا نکنم تخمک خوب نداشته باشم و هزار تا فکرو خیال عجیب و غریب دیگه

لطفا با دلای مهربونتون برای منم دعا کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اون آمپول زیر جلدی هست تزریقش و اطراف ناف  باید تزریق کنید به فاصله ۴انگشت قلم رو مستقیم ...

مرسی عزیزم از کمکت💋

کلی کلیپ گرفتم ازاینترنت باز یه حسی دارم همش میترسم نکنه بد بزنم و نگیره😭

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
من به خاطر مشکل عدم تحرک اسپرم همسرم اول رفتم گاندی دکتر عارفی گفت خودت سالمی بیخود ivf نکن مردها ار ...

میشه بگین چیکار کردین که از iui جواب گرفتین؟ منم هفته آینده نوبت iuiدارم 

از بس میترسم و استرس دارم نه روز دارم نه شب خیلی گریه میکنم حس میکنم همسرم از گریه ها و نا آرومی هام خسته شده اما اصلا دست خودم نیست هر کی تجربه بخاطر خدا بهم کمک کنه 😭😭😭

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

نمیدونم چرا یه بچه میتونه اینقدر روی زندگیم تاثیر بذاره یه روزی شادترین آدم این دنیا بودم ولی این مدت حس میکنم تبدیل شدم به افسرده ترین آدم دنیا که مرگ براش بهتر هست از تحمل چشم انتظاری بچه  تا همین چندوقت پیش اصلا برام مهم نبود یه بار میرفتم دکتر دیگه تا یه سال نمیرفتم اما الان که تصمیم جدی دارم فقط میترسم و گریه شده کار شب و روزم کاش خدا بهمون رحم کنه و به همه مون یکی یه بچه سالم و صالح بده

برای هم دعا کنیم تا خدا بهمون رحم کنه هر کی میتونه منو دعا کنه لطفا

چه میدونم میگن اخه ادویه نباید باشه تو غذاها باورت میشه از روز انتقالم یذره زردچوبه هم حتی تو پختن غ ...

من سر بچه قبلیم ویارم اصلا فست فود بود 😂😂هرچی فکر منفی کنی سرت میاد بی خیال باش همه چی هم بخور هیچی نمیشه در حد تعادل 

سلام.من میرم ابن سینا.بنظرتون هزینه داروها با دفترچه تامین اجتماعی چقد فرق داره؟تاثیری داره یا نه

بله عزیزم فرق داره. چون الان اکثر داروها ایرانی شده. فقط چند تا مکمل و دو سه نوع آمپول خارجی مونده تو ایران! 

فکر میکنم در مجموع حدود ۴۰٪ هزینه اصلی با دفترچه کم میشه. 

خوب زردچوبه و ادویه هو هم جز گرمی ها حساب میشن حالا نمیدونم در حدی که به غذاها بزنیم برای طعم دار کر ...

انقد سخت نگیرین بچه‌ها، آخه یه اپسیلون ادویه اگه قرار باشه خدایی نکرده کاری بکنه که اون جنین با یه عطسه میفته میره 🤣

شما خونریزی نداشتی؟؟اسپرین هر روز میخوری؟؟دوزشو میجی بهم؟

اسپرین نداده بود به من ، نه خونریزی نداشتم

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍
من سر بچه قبلیم ویارم اصلا فست فود بود 😂😂هرچی فکر منفی کنی سرت میاد بی خیال باش همه چی هم بخور هیچ ...

نوش جونت عزیزم درسته نباید فکر منفی کنیم مرسی عزیزم

در اندک من تویی فراوان یارب..