2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045350 بازدید | 684460 پست
ممنونم 😘امروز دوباری حسش کردم ..حالا ایشالا بعد ۲۰ هفته منظم میشه تکوناش ...ایشالا شماهم به سلامتی ...

اره من ک۶ الان میانگین هر ۱ ساعت احساس میکنم البته هنوز خیلی ضربهاش محکم نیست ولی خوب خوبه البته پیش میاد یوقتایی ۲ یا ۳ ساعت احساس نکنم. شبا هم تو خواب اصلا احساس نمیکنم چون ضربه هاش هنوز کوچیکه. ممنون گلم انشالله واسه توام صحیح و سالم بیاد بغلت. اخی طفلکی حالا بچه به دنیا بیاد این سختیارو ادم فراموش میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخشید من دخالت میکنم ولی چون خودم تجربشو دارم خواستم راهنماییت کنم من سونو ان تی ۳۰ بود که گف ...

عزیزم برای جفتت نوشته Low laying برای من  دیروز دکتر سونو گفت جفتم یکم پایینه قدامی هم هستم ..ولی دکترم گفت من به این پایین نمیگم ..منم یکم استراحتمو بیشتر کنم خوب باشه فک کنم 

اره من ک۶ الان میانگین هر ۱ ساعت احساس میکنم البته هنوز خیلی ضربهاش محکم نیست ولی خوب خوبه البته پیش ...

عه چه خوب اتفاقا من میخواستم بپرسم بعد ۲۰هفته چندوقت یه باره تکوناش ....مرسی از راهنماییت ...اره بچش به دنیا اومد ماشالا سالم وسلامت الانم ۱۲سالشه 

عزیزم ببخشید من دخالت میکنم ولی چون خودم تجربشو دارم خواستم راهنماییت کنم من سونو ان تی ۳۰ بود که گف ...

نمیدونم چکار کنم الان به مامایی که تحت نظرشم پیام دادم گفت نه واژینال انجام نده که دهانه رحمت تحریک نشه . ماما میگه سرکلاژ دکتر میگه نیازی نیس تازه به اصرار خودم دوباره سونو نوشت برام اما حرفی از واژینال یا شکمی نزد .نمیدونم به حرف دکترم اعتماد کنم یا نه خیلی استرس گرفتم سر این قضیه راستی برا سونو مثانه بهتره خالی باشه یا پر؟ الان هفته چندم هستین ؟بعد سرکلاژ باید استراحت مطلق بود؟ دکترم میگه سرکلاژم خودش خطرناکه .فقطم همین ی دکتر هس تو شهرمون و گرنع باید برم ی شهر دیگه خدایا موندم چکار کنم

راستی من ۲۴هفته قراره اکو قلب برم شما چند هفته انجام دادی ؟ 

عزیزم من نرفتم راستش دیگه حوصله استرسو نداشتم گفتم زبونم لال مشکلیم باشه کاری نمیشه کرد واسه همین به همون انومالی اکتفا کردم اخه استرحتم هستم الکی خودمو اذیت میکنم واسه انومالی بچه خواب بود ۳ ساعت راه رفتم دیدم بیدار نمیشه دکتر گفت برو فردا صبح بیا اصلا تا فردا بشه از غصه داغون شدم. ولی دکترم گفته بود اگه میخوای بری ۲۲ هفته برو

نمیدونم چکار کنم الان به مامایی که تحت نظرشم پیام دادم گفت نه واژینال انجام نده که دهانه رحمت تحریک ...

فریبا جون به نظرم سونو واژینال برو چون دقیق تره استراحتتو زیاد کن واگه میتونی مدارکتو مرکز شهرتون بده همسرت یامادرت ببره به یه  دکترخوب نشون بده ونظرشو بپرسه ...یا تواین پیج اینستا دکترهای خوب میتونی بری وازشون سوال بپرسی 

نمیدونم چکار کنم الان به مامایی که تحت نظرشم پیام دادم گفت نه واژینال انجام نده که دهانه رحمت تحریک ...

چی بگم گلم من که الان ۲۴ هفته رفتم ولی تقریبا دو هفته پیش احساس میکردم بچه تو واژنم لگد میزنه باز دکترم سونو واژینالم کرد مشکلی پیش نیومد اخه اصلا ی ذره دستگاهو داخل رحم میزارن ولی بازم به حرف دکترت گوش کن اگه صلاح نمیدونه انجام نده. ولی استراحتو حتما داشته باش انشالله بخیر و خوشی تموم بشه این دوران

عزیزم من نرفتم راستش دیگه حوصله استرسو نداشتم گفتم زبونم لال مشکلیم باشه کاری نمیشه کرد واسه همین به ...

اهان خب خداروشکر انومالیت خوب بوده دیگه ...برای من دکتر گفت توقلبش یه نقطه ی سفید هست که مثل خال روی پوست که هیچ ایرادی نداره اینم ایرادی نداره ولی من دوس دارم انجام بدم خیالم راحت باشه 

سلام دلارام جان شما با سیکل طبیعی باردار شدی؟ چه دارویی دادن بهت ، من شتیدم لترازول میدن ، منم با اس ...

نه متاسفانه. دفعه بعدش با استرادیول و بدون الدی مثبت شدم. ولی خیلی ها با سیکل طبیعی باردار شدن. برا من لتروزول دادن. برا بعضی ها علاوه بر لتروزول آمپول hmg هم میدن

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
عزیزم برای جفتت نوشته Low laying برای من  دیروز دکتر سونو گفت جفتم یکم پایینه قدامی هم هستم ..و ...

اره گلم دقیقا همین بود قدامیم بود ولی انومالی که رفتم دیگه نرمال بود و بالا رفته بود شما هم تا چند روز دیگع خودشو میکشه بالا تر نگران نباش

آره‌متاسفانه انتقالم‌منفی‌شد‌‌بعدش‌پریودشدم‌‌خودش‌دفع‌شده‌بود ‌اون‌سری‌سیکلم‌کوتاه‌بود اینسری‌سیک ...

به سلامتی عزیزم پیش کدوم دکتری ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
فریبا جون به نظرم سونو واژینال برو چون دقیق تره استراحتتو زیاد کن واگه میتونی مدارکتو مرکز شهرتون بد ...

فردا از دکتر سونو گرافی میپرسم ببینم خودش کدومو پیشنهاد میده خیلی بده ادم به یک دکتر درست حسابی دسترسی نداشته باشه همش میترسم با سهل انگاری خدایی نکرده بلایی سرم بیاد کاش طول سرویکسم نرمال میبود چی میشد خدایا 😭😭

اهان خب خداروشکر انومالیت خوب بوده دیگه ...برای من دکتر گفت توقلبش یه نقطه ی سفید هست که مثل خال روی ...

خوب انجام بده بزار خیالت راحت باشه اون نقطه سفیدا خودش تا به دنیا اومدن بچه از بین میره شایدم زودتر از تولدش از بین بره