2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
غزل جان خوش اومدین...اینجا دوستای مهربونی هستن که تو تک تک مراحل همراهت هستن وواقعا از یه خواهرهم دلسوز ترن....ایشاا....به همین زودیا نتیجه دلخواه رو بگیرید..... مهسامامی عزیزم...ایشاا....شماهم تخمکای تپل مپل زیاد داشته باشید وبانکچر رو باموفقیت پشت سربزارید وبعدش انتقال وبعداز اون نی نی های ناز که نه ماه میهمون مامانشون هستن.....!!! عزیزم من از مقدار پرژسترون اصلاخبری ندارم....ولی ماهزینه پانکچروانتقال و2600دادیم....!!!
قدم به قدم به به حس قشنگ مادرشدن نزدیک میشم...خدایا تو رو به امام حسین شرمنده ام نکن....!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انتظار جون ما از شکست دی ان ای اسپرم رو دادیم....
جوابش تا حدی قابل قبول بود...
نگران نباش ایشالله نتیجه خوبی از آز خواهین گرفت...
تو این آز میزان شکست دی ان ای ها رو بررسی می کنن و اگه خیلی بالا نباشه میشه رو اون اسپرم حساب کرد در غیر این صورت اسپرم اهدایی میاد وسط که من مطمئنم برای شما نتیجه خوبی خواهد داشت...

سوگل جون شمام بدین این آزو ایشالله بهترین جواب در انتظارتونه!!!

گونش جون من اهل تبریزم عزیزم...

آوا جون من در کل از دکترم راضیم و اینم میدونم که اگه دنبال بهترین بگردم پیداش نمیکنم اما بین دکترایی که تا حالا باهاش سروکار داشتم دکتر خوبیه...

آره منا جون حتی من دیدم کسایی که تخمک کم ازشون گرفته شده ولی هایپر شدن!
احتمال داره فولی ریز زیاد داشتی....
اتفاقا خوبه که...
یه مدت استراحت میکنی بعد انتقال...
تازه معلوم نیست شاید هایپریت خیلی شدید نباشه و انتقال بدن واست....

سلام غزل جون خوش اومدی عزیزم....
ایشالله تو تاپیک جدید سریع مامان میشی...

فدات کیان جون مامانی خوبی ایشالله؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مونا جون نگران نباش...... ایشالا به سلامتی یه عالمه جوجه خوب و تپل مپل داشته باشی.... مهسا مامی به سلامتی..... ایشالا فردا عملت خوب باشه و اذیت نشی و یه عالمه نی نی خوشگل داشته باشی غزل جون خوش اومدی عزیزم
خوش اومدی غزل جون جای خوبی رو انتخاب کردی انشالله مامان دو تا نی نی ناز بشی. پس شهرامون نزدیک هم هستن انا جون منم اهل مشگین شهرم. انا همه به من میگن ازمایش شوهرتو ببر پیش دکتر نوری زاده بهش نشون بده میگن کارش خیلی خوبه و کارایی در حد معجزه انجام میده برای کسایی که کاملا ناامید شدن مطبش هم تبریزه به نظرت ازمایشو نشونش بدم؟ یا اینکه به زحمت رفتنش نمی ارزه و درمان خاصی نداره؟
مهسا مامی انشالله که همه چیز خوب پیش بره و کلی جنین داشته باشی و اونا هم به دل مامانشون محکم بچسبن.
گونش جان دکتر نوری دکتر آزمایشگاه رو می گی؟ همونی که تو میلاده؟ اگه اون باشه که روزای فرد تو میلاد مشاوره هم میده. برا مشاوره و تفسیر آزمایش هم پولی نمی گیره
مامان آیدین نازنین ممنونم امیدوارم هممون از این وروجکا قسمتمون بشه مونا جان منم هایپر شدم خیلی اذیت شدم امیدوارم شمااذیت نشی حتما مایعات زیاد بخور و پیاده روی داشته باش غزل جون خوش اومدی جای خیلی خوبی اومدی
دیبا جون من فعلا دارم ویتامین ب۶ و ۱۲ مصرف میکنم....
منتظرم سال جدید بیمم شروع بشه و لاپرا بکنم بعدشم میکرو!
احتمالا مهر لاپرا و آبان هم سیکلم شروع بشه!
گونش جان من نمیشناسمش اما مثلا من چون تعریف امیر جنتیو شنیدم رفتیم پیشش! برای ما هر تلاشی که توش امیدی باشه نعمته! بری یه مشورتی ازش بگیری چیزی از دست نمیدی!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها خوبید؟ خونه نو مبارک انشالله تو این تاپیک جدید هم پر بشه از خبرهای خوش و مادر شدن تک تک اعضا الهی امین
فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظًا وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ. فقیر و خسته به درگاهت امدم رحمی...
پس گونش جان مشگین گوزه لی سن! بوتون دوستلار اوزللیکله دیلداشلاریم اوچون اوغورلو گلجک آرزیلاییرام.