2777
2789

سلام بچه ها 

من ۱۰ ماه میشه با یه پسری آشنا شدم که قصدمون هم ازدواجه 

ولی الان نمی‌دونم رابطه رو چطور مدیریت کنم؟ تا چه حد از رابطه فیزیکی خوبه 

یا اصلا نباشه کلا

و به چیز دیگه هم که هستش، من با دیدن رابطه های امروزی خیلییی بشدت فوبیای خیانت گرفتم 

با اینکه پارتنرم خیلی باهام خوبه به هم علاقه داریم و اینجور چیزا ،اما من همچنان فوبیای اینو دارم یه روزی با یکی دیگه آشنا بشه بعد باهام سرد بشه😭🥲

ببخشید طولانی شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۰ ماه آشنایی کافیه دیگ قصدش ازدواج بود میومد جلو تا الان

دقیقا الکی خودشونو اکثرا علاف میکنند بعدم طرف سواستفاده اش رو میکنه و میره ودختر میمونه ولطمه ها

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

اگر قصدتون ازدواجه باید زمان مشخص باشه زیر ۶ماه کمه بیشتر از۶ماه زیاده دلیلشم اینه علاقه پیش میاد بقیه رابطه حسی و بدون شناخته . ۲ چون پسر ذاتش اینه بله دختر رو به دست اوردم خیالش راحته ودیگه تلاشی برای به دست اوردن نمیکنه ۳چون رابطه حسی زیاد میشه رابطه فیزیکی وجسمی وجنسی اتفاق میفته که خودش عوارض داره ۴اگر یک درصد بعد ۶ماه نخواستین همو اگر رابطه جنسی وعاطفی نباشه راحت کنار میاین 

۱۰ ماه آشنایی کافیه دیگ قصدش ازدواج بود میومد جلو تا الان

واقعیتش بشدت اصرار داره بیاد جلو و خواستگاری واینا 

من نمی‌ذارم 

ینی حس میکنم زوده برا ازدواج کردنم و زیر مسئولیت ازدواج رفتن با دغدغه و سختی هایی که دارم🥲

واقعیتش بشدت اصرار داره بیاد جلو و خواستگاری واینا من نمی‌ذارم ینی حس میکنم زوده برا ازدواج کردنم و ...

حالا شما بزار بیاد رابطتون حالت رسمی پیدا کنه

فوقش نامزد میمونید تا هروقت ک خواستید

حالا شما بزار بیاد رابطتون حالت رسمی پیدا کنهفوقش نامزد میمونید تا هروقت ک خواستید

من درسم زیاد طول می‌کشه 

به این زودیا اصلا نمیتونم قبول کنم 

به زور یه سال انداختم عقبتر 

گفتم تا یه سال دیگه هم همینجوری باشیم ولی پارتنرم زیاد راضی نیس 

من درسم زیاد طول می‌کشه به این زودیا اصلا نمیتونم قبول کنم به زور یه سال انداختم عقبتر گفتم تا یه سا ...

ولی از اینم میترسم که این عقب انداختنه باعث سردی رابطه مون بشه