2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045372 بازدید | 684462 پست

دوستان عزیزم من ریداکت جنین انجام دادم من و اون دو جنین باقی مانده سخت محتاج دعایتون هستیم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دوهفته بعد باید برم سونو ببینم سالمند یا نه؟

عذر میخوام به خاطر شرایطم خیلی نمیتونم تو گروه فعال باشم ولی به یادتون هستم و دعاگویتون هستم..و محتاج دعای خالصانه ی شما🙏🏻🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_بابا     ببخشید عزیزم من همش سوال دارم😶😶😶 زینبی جون میگم نی نی دنیا بیاد خب ت ...

شادن جان من حتی به دکتر خودمم که تحت نظرش بودم نگفتم آی وی اف هستم، دیگه از همه نظر خیالم راحت بود که هیچ جا ثبت نمیشه، خدارو شمر مشکلی هم پیش نیومد، چون بعد از 3 ماهگی دیگه بارداریمون مثل بارداری طبیعی هست و هیچ تفاوتی نداره

شادن جان من حتی به دکتر خودمم که تحت نظرش بودم نگفتم آی وی اف هستم، دیگه از همه نظر خیالم راحت بود ک ...

ممنون عزیزم، من که تحت نظر دکتر آی وی افم هستم هنوز آخه شهرمون دکتر خوب نداره بعد این دکترم هنوز داروهامو قطع نکرده مثلا این سری رفتم پرولوتون داد بجای شیاف، بخاطر همین کلا میترسم دکترمو تغییر بدم دیگه باید بهش بگم تو بیمارستان اسمی از آی وی افم نیاره😕

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
من اگه خدا بخاد ویه روزی مثبت بشم  دکترم رو عوض میکنم ودیگه هیج جا اسمی از ای وی اف نمیبرم نه ...

انشالا که به همین زودیا خبر بارداریتو میدی‌.

حداقل باید تا هفته ۱۲ زیر نظر دکتری باشی که باش ivf کردی. چون قرص استرادیولو کم کم برات کم میکنن یا شیاف و امپول پروژسترونو. یا حتی اگه امپول انوکسا بهت داده باشن از اول انتقال باید بزنی. حداقل تا هفته دوازده باید زیر نظردکتر خودت باشی 

شادن جان من حتی به دکتر خودمم که تحت نظرش بودم نگفتم آی وی اف هستم، دیگه از همه نظر خیالم راحت بود ک ...

سلام  خوبی الان دردات چطوریه میتونی خودت کارهات کنی ؟اخه من فکرکنم مامانم دیابت داره نتونه بیاد به خاطر کرونا راستی بچه زردی نداشت؟ واینکه هزینه عملت چقدر شد؟

سلام خانوما عزیز

ممنون میشم راهنماییم کنید.

من ماه پیش پانکچر شدم ولی انتقال ندادن چون درد شدید داشتم 

الان این ماه ۴ روز دیگه باید پریود دومم بیاد.. چند روز پیش یه خونریزی صورتی کمرنگ داشتم که هیچوقت اتفاق نمیوفتاد ولی بعد یادم افتاد این ماه جای ده روز قرص دوفاستون خوردن کلا ۴ روز اونم نامنظم خوردم... حالا این لک بینی شاید واسه اون باشه..

الان درد وحشتناک شدید دارم که نفسم بند اومده 

جمعه هم هست بیمارستان جواب نمیده

الان سوالم اینه:

این درد دوم تا این حد شدید طبیعیه؟

ممکنه لک بینی روز ۲۱ پریودم لانه گزینی باشه جای عوارض قرص؟ 

آخه ماه های پیش با خوردن دوفاستون به خونریزی نمیوفتادم

سوال اخر: با این درد چه کنم؟ چه قرصی بخورم؟

راستش من تا حالا چند بار آزمایش ذخیره تخمدان دادم هر بار عددش متفاوت بوده نمیدونم کدومش درست بوده ن ...

انتقال انجام دادی؟ انشالله که کیفتشون خوبه برات نی نی های سالم و قشنگی میشن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

سلام خانمای عزیز...من نزدیک 13هفته هستم قرار فردا سنوی ان تی انجام بدم ولی دیگه نمیخوام برم مرکزی که ای وی اف انجام دادم اخه تهران هم سختمونه رفتن راه دور هم بخاطر کرونا گفتیم تو شهر خودمون با یه متخصص ادامه بدیم بنظرتون مشکلی پیش نمیاد اگه نریم تهران

@زینبی_بابا    

سلام خانمای عزیز...من نزدیک 13هفته هستم قرار فردا سنوی ان تی انجام بدم ولی دیگه نمیخوام برم مرکزی که ...

عزیزم من از وقتی مثبت شدم دیگه تهران نرفتم. زیر نظر یه متخصص تو شهرمون هستم 

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام خانمای عزیز...من نزدیک 13هفته هستم قرار فردا سنوی ان تی انجام بدم ولی دیگه نمیخوام برم مرکزی که ...

سلام عزیزم . منم نرفتم دیگه . جاده و این وضعیت کرونا نمیشه ریسک کرد بازم هرچی بهت آرامش میده انجام بده

سلام عزیزم . منم نرفتم دیگه . جاده و این وضعیت کرونا نمیشه ریسک کرد بازم هرچی بهت آرامش میده انجام ب ...

پس مشکلی نیس ..اره واقعا سخت ما تقریبا 10تا12ساعت تو راهیم برا همین گفتیم دیگه نریم تهران..

عزیزم من از وقتی مثبت شدم دیگه تهران نرفتم. زیر نظر یه متخصص تو شهرمون هستم 

ای کاش منم از اول تحت نظر یه دکتر توشهر خودمون میرفتم...ولی از ترسم که مشکلی پیش نیاد رفتیم تهران