2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045427 بازدید | 684466 پست
اره واقعا نمیدونم چرا اینجوری میکنن ایشالله شما ومنم زودترپریودشیم اخه من کارمم سختتره بایدازقبل بلی ...

اره برج ۴ ولی متاسفانه از ۸ تا تخمک دوتا جنین که وقتی پی جی دی کردن گفتم مشکل داره وهمه چی به فنا رفت اون همه هزینه و اذیت 

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
عزیزم شما درست میگی ولی اینجا محیط کوچیکیه و متاسفانه خیلیاشون اصلا فرهنگشو ندارن مثلا یه بنده خدایی ...

واقعا برای فرهنگ یه سری از افراد فقط باید تاسف خورد😔 کاری که به صلاحته و بهت آرامش میده رو انجام بده گلم فقط به پسر خوشگلمون استرس نده🥰😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا برای فرهنگ یه سری از افراد فقط باید تاسف خورد😔 کاری که به صلاحته و بهت آرامش میده رو انجام بد ...

آره بخدا ...

قربونت عزیزم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم شما درست میگی ولی اینجا محیط کوچیکیه و متاسفانه خیلیاشون اصلا فرهنگشو ندارن مثلا یه بنده خدایی ...

منم دوس ندارم کسی بفهمه واقعا بعضی ها فرهنگشو ندارن نمیخوام نقطه ضعف دست کسی بدم 😑 منم فقط خانواده خودم خبر دارن 

خدایا خودت مواظبش باش
منم دوس ندارم کسی بفهمه واقعا بعضی ها فرهنگشو ندارن نمیخوام نقطه ضعف دست کسی بدم 😑 منم فقط خانواده ...

دقیقا عزیزم

من تا الانو موفق شدم مخفی کنم فقط فکر آخرشم چون نمیدونم اون برگه ای که بعداز زایمان میدن داخلش میزنه آی وی اف یا نه

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خانواده همسرت از عمل شما ومیکرو کاملا بی خبر هستن؟خانواده خودت همه خبر دارن؟

نه چه دلیلی داره خانواده همسرم بدونن 🤪

خانواده خودم اره خبر دارن چون الان خونه مامانمم 😅

خدایا خودت مواظبش باش
نه چه دلیلی داره خانواده همسرم بدونن 🤪 خانواده خودم اره خبر دارن چون الان خونه مامانمم 😅

😁😁😁😁

من به خانواده خودم وهمسرم گفتم 

خانواده همسرم بیشتر حمایتم میکنن

خانواده خودم خیلی گرفتار هستن هرکس فکر خودش هست

خانواده همسرم بخصوص مادرشوهرم خیییییلی به فکرم هستن وهر بار گردو مغز می‌کنه میفرسته

😁😁😁😁 من به خانواده خودم وهمسرم گفتم  خانواده همسرم بیشتر حمایتم میکنن خانواده خودم خیلی ...

من اگه بگم با سوالای زیادیشون مخمو میخورررررن 😂 من مامانم خیلی مراقبمه خدا عمرش بده مادرشوهرم پیره بنده خدا ولی خواهرشوهرام خبر دار بشن دهنمو سرویس میکنن از سوال کردن و کنجکاوی البته یکی از خواهرشوهرام از مشکلاتم و عمل کردنم خبر داره امینمونه ولی شوهرم اصلا دوست نداشت حتی همین خواهرشوهرممم بدونه ای وی اف کردیم

خدایا خودت مواظبش باش
نه‌بابا‌چه‌مشکلی انقدربه‌خاطر‌چیزهای‌الکی‌به‌خودت‌استرس‌نده‌دوستم همین‌بعد۴ساعت‌خوردی‌ دیگ‌حله

مرسی عزیزم ،گفتم شاید اگر دیر خورده بشه باعث بشه پریود بشیم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دقیقا عزیزم من تا الانو موفق شدم مخفی کنم فقط فکر آخرشم چون نمیدونم اون برگه ای که بعداز زایمان مید ...

من اگه خدا بخاد ویه روزی مثبت بشم 

دکترم رو عوض میکنم ودیگه هیج جا اسمی از ای وی اف نمیبرم نه سونوگرافی ها ونه آزمایش هام

من همسرم انگار ازین مدلاس که به دارو جواب نمیده و دارو مصرف کرد بدتر شد خیلی 

انشاله مشکلتون زود حل میشه.واسه ما امپول هاش ام جی و اندروفرتی و موتیلیتی بوست و ویتامین ای جواب داد خداروشکر

چه درمانی ؟میشه بگید 

برا شوهرم امپول هاش ام جی و ساشه آندروفرتی و کپسول موتیلیتی بووست وویتامین ای و...جواب داد.البته کنارش ژل رویال خریدم و مبخورد.سرخ کردنی وفست فود نخوردیم بیضه رو سرد نگه داشتیم و...