2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045153 بازدید | 684431 پست
زینبی جون به خدا من خودم هنوزم نمیدونم پسرم چطور اومد تو دلم.....  وایرلس بود....  بلوتو ...

عزیزم وایرلس رو عالی اومدی 😅😅😅😅🤣🤣🤣 

خدا رو شکر که خدایا این هدیه قشنگ رو بهت داد😍😍😍😍

منم به خدا گفتم واسه دومی عمرا برم انتقال، خودت بدون اینکه بفهمم بهم بده، جوری که برم سونو بگن خانم 4 ماهته چه طور نفهمیدی، تهوعم نداشته باشم، سرکلاژم نشم، کلا هلو باشه😁😁😁😁 اصلا هم پر توقع نیستم

@تورک_آنا     @زینبی_بابا     دوستان من بتام روز ۱۲   ۲۹۳ روز پ ...

سلام عزیزم 😍 😍 😍 مبارکههههههههه 💃 💃 💃 💃 

به آنا جون بگم ماهیتابه بیاره؟؟؟ 🍳🍳🍳🍳 

عزیزم مامان شدی رفت مبارکه

فقط اون لک و خون رو پیگیری کن همین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا خیرت بده امیدوارم کردی زینبی جون،،پس به دکترم میگم با مسئولیت خودم واسم انتقال بدید

آره گلم ان شاالله که مامان میشی عزیزم، اصلا شک نکن 😍😍😍😍 حیفه اون جنین های نازنین تو سرما تنها بمونن بیارشون پیش خودت 

خدا رو چه دیدی شاید با همینا مامان شدی

سلام خانمااااا من تو بارداری خیلی خرپف می کنم چیکار کنم @زینبی_بابا     دوستان کسی میدو ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ به نظرم کلینیک خواب برو گلم 

تو تهران هست ولی من نرفتم، تو گوگل بزنی میاد 

یا سرچ کن فلوشیپ خواب

مرسی عزیزم میشه بگی از هفته ۲۴ به بعد دیگه چند سونوی دیگه یا ازمایش دیگه باید داد؟

من از ۱۸ هفته تا ۳۵ هفته سونو نرفتم یعنی دکترم اصلا منو نفرستاد 

میگفت تو این شرایط کرونا اصلا لازم نیست 

ولی اگه دوست داشته باشی صورتشو ببینی حتما بین ۲۴ تا ۲۸ هفته یه سونو سه بعدی برو 

بعدش فکر کنم ۳۲ هفتگی هم میفرستن یک بارم ۳۶ هفتگی برای تاریخ زایمان 

که وزنش و قدش رو هم بدونن 

من فقط تو ۲۸ هفته بود فکر کنم آزمایش خون دادم همون چکاپ همیشگی 

ولی اون قند رو که همه میدن تو ۳مرحله من نداشتم یعنی جواب آزمایشم خوب بود دکترم دیگه اونو واسم ننوشت 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیرم مرکز شهر خودمون بود فقط گفتن دوام نداشت تو فریز از فریز که درآوردن از بین رفتن دوباره یه نی دی ...

عزیزم اونجور جاها پول و وقتتو هدر نده منم شهرخودم یه بار انجام دادم و اونجوری بود حتی دوتا از جنین هام موند و اونجا رو ول کردم رفتم تهران.توهم حتما برو تهران علت یابی کن

عزيزم اگر خدا بخواد هيچ اتفاقي غير ممكن نيست ، به هر حال بدون هيچ مشكلي هم ما ٦ سال ناباروري داشتيم ...

سلام مامان سبحان خوبین ؟ 

دیدم تیکر دارین خیلی ذوق کردم 

این سومین نی نیه؟😍😍😍

خداجونم شکرت       
آره گلم ان شاالله که مامان میشی عزیزم، اصلا شک نکن 😍😍😍😍 حیفه اون جنین های نازنین تو سرما تنها بم ...

سلام زینب جون خوبی هستی 

من دیروز پانکچر شدم این سری با اینکه من همیشه هایپر میشدم 

دز داروهامو کم دادن و از بین اون همه فولیکول من فقط سه تا تخمک داشتم 

اولش خیلی ناراحت شدم با وجود اینکه همسرمم همزمان با من عمل تسه میشه هر سری 

ولی توکل بر خدا 

از دیروز روزی دو تا شیاف پروژسترون بهم دادن 

ولی وقتی واژینال استفاده میکنم بعد یه ربع احساس میکنم داره خارج میشه 

چیکار کنم نکنه اثرشو نزاره؟؟

خداجونم شکرت       
سلام زینب جون خوبی هستی  من دیروز پانکچر شدم این سری با اینکه من همیشه هایپر میشدم  دز د ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ به سلامتی گلی 

ان شاالله که این دفعه مامان میشی 

میتونی شیاف رو رکتال بذاری، ولی همون 20 دقیقه دراز بکشی کافیه، برای خاطر جمعی نیم ساعت 

اگر فکر میکنی ممکنه بعد از شیاف زود بلند شی از سر جات، اون دفعه رو مقعدی بذار

عزیزم اسمش امپولGcsfهست تو انتقال یا قبل انتقال داخل رحم میریزن یا زیرجلدی تزریق میکنن

ممنونم گلم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام زینب جون خوبی هستی  من دیروز پانکچر شدم این سری با اینکه من همیشه هایپر میشدم  دز د ...

گلم انشالله موفق باشی شیاف هایی که تهیه کردین ایرانی هستن؟ یا خارجی اخه میگن خارجی گیر نمیاد درسته؟

در اندک من تویی فراوان یارب..