2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045072 بازدید | 684424 پست
تو نت هم خوندم که جنین ۵تا۶روز بلاست میشه ممکنه فردا کیفیت نداشته باشه وبخوان انتقال بدن؟

نه اگر کیفیت نداشته باشه که فکر نکنم انتقال بدن ،اگر گذاشتن به این مرحله برسه حتما به این دلیل بوده که کیفیت بالاتر بره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خوب منا روز سوم گفتن باید بلاست بشن .منم که موافقت نکردم از منکه نظر نپرسیدن گفت برو سه شنبه بیا خوب ...

اره متاسفانه دفعه اول ک میکرو میکنیم بی اطلاعیم. و مرکز اصفهانم زن و مرد رو درجریان هیچی نمیزاره

منم نمیدونستم بلاست چیه اگه میدونستم مناسبه همه ی جنینا نیست اجازه نمیدادم.

الان دیگه نمیخاد با نصر ویزیت بشی. یه هزینه ویزیتم بهش بدی بعد کلی دپرست کنه

برا منم همین شد. بهم گفت شما شانسی نداری و بهتره دور میکرو رو خط بزنی.

حاضر نیست روی جنین کار کنه هچینگ کنه. میگه خب شما بگید هچینگ میخام هچینگ میکنیم!! اخه مگه ما متخصصیم مگه ما باید تشخیص بدیم هچینگ کنن؟... خود مرکز باید روی جنین کار کنه نه اینکه ما بهش بگیم

دکتر زنانم این بار میگفت برا میکرو دوم دوباره بیا بگو هچینگ و سه روزه میخام!! منم بهش گفتم مرکزی ک من بخام بهش بگم چیکار کن با مرکزی ک خودش انجام میده خیلی فرق داره و عمرا دیگه مشتاق بیام.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو سیکل انتقالم امروز ک اون امپول زدم 4-5 روز دیگه پری بشم داروهای اصلی رو شروع میکنن  نمید ...

نه عزیز دلم چرا اضافه بزنی..... 

به نظر من که زدی... 

حس نکردن داخل شدن دارو دلیل بر نزدنش نیست.... 

خوب اگه نزدی چرا میگی سفت شده؟ 

دارو که بخار نشده رفته دیگه.... 

فقط تو حسش نکردی.... 

عزیز دلم اول راهی..... 

اگه اینطوری پیش بری تو بارداریت که دور از جونت سکته میکنی.... 

عزیز دلم..... 

ببین بارداری طبیعی و راحتشم کلی استرس داره پس به خاطر چیزای الکی دز استرست رو اور نکن..... 

بعدا کم میاریا..... 

شرط اول مامان شدن صبور بودنه.... 

بذار بغلش(ون) کنی تازه بعدش میفهمی فکر و خیال چیه..... 

بذار بزرگ بشن میبینی هر روز فکر و خیالت بیشتر میشه..... 

جوجه های من دو سال اختلاف دارن اما همچنان برا هر کدومشون دغدغه های جدا و کاملا متفاوت دارم.... 

هر روز میگم به فلان سن برسن راحت میشم اما بعدا میبینم هر سن دغدغه خاص خودشو داره.... 

پس صبور باش که راه درازی پیش رومون هست..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اره متاسفانه دفعه اول ک میکرو میکنیم بی اطلاعیم. و مرکز اصفهانم زن و مرد رو درجریان هیچی نمیزاره من ...

خوب از اول که نمیپرسن چندروزه میخوای منم که برایه روزه رفتم خودشون کنسل کردن اونجا هم که هیچکی جوابگو نیس

یا رب العالمین
اره متاسفانه دفعه اول ک میکرو میکنیم بی اطلاعیم. و مرکز اصفهانم زن و مرد رو درجریان هیچی نمیزاره من ...

ببین شوهرمن یبار نمونه از بیضه گرفتن‌گفتن مناسب میکروهست ممکنه مشکل از اسپرم باشه تو ازمایش نشون نداده؟

یا رب العالمین
اتفاقا منم چون اینا رو شنیده بودم و طبق چیزهایی که از این دکتر شنیدم، که انقدی حساس نبود، تعجب ...

عزیزم اون حرفش مال لحظه انتقال بوده... 

اون موقع میگن بهتره سرتو بلند نکنی..... 

البته من یادمه با اینکه میدونستم نباید بعد انتقال سرمو بلند کنم بازم حواسم نبود و بلند کردم ولی شکر خدا + شدم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شمیم جان نظر دکترچی بود؟منظورش این بود از اول سیکل رو شروع کنی یا اهدایی؟

بله عزیزم دکتر میگه از اول اول شروع کن

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام عزیزم  گلم به نظرم حتما اون جنین ها رو انتقال بده شاید با همونا مامان شدی Dfi هم ممکنه ب ...

زینب جون پس سی مارکر 56 و16 مال خودم بالاست الان قرص پردنیولوزون میخورم،،پس اینم مهم نیست??

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

منم دیروز داشتم پرونده م رو نگاه میکردن ،برای منم هچینگ نکرده بودن 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
به دکتر زنانت نشون دادی؟ خیلی مایعات بخور 

آره عزیزم گفت روزی 8 لیوان آب بخور دو هفته دیگه سونو بده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
آره عزیزم، خداروشکر همه چیش خوب بود فقط مایع دورش کم بود دکترم گفت روزی 8 لیوان آب بخور باورت میشه ...

سلام شادن جون.خوبی.چه خبرای خوبی...به به ...ماشالا...ایشالا که گل پسرتو به سلامتی بغل کنی.