2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045071 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان عزیز  من یه‌کم بهترم اومدم😍😍😍😍😍 ممنونم ازتون که به یادم بودین و برام دعا کرد ...

خوش اومدی عزیزم خدارو شکر دلمون برات تنگ شده بود

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
سلام دوستای خوبم.امیدوارم همه خوب و سلامت باشید.کی میدونه جنین شناس قبلی بیمارستان آبان که خیلی ازش ...

سلام عزیزم 

خیلی متاسفم 😔 😔 😔 😔 

واقعا نمیدونم چرا این جور شده، از جنین شناس های آبان کلا خیز ندارم 

آنا جون اگر آنلاین شد حتما بهت میگه، زمان خودش کی بوده

سلام دوستان عزیز  من یه‌کم بهترم اومدم😍😍😍😍😍 ممنونم ازتون که به یادم بودین و برام دعا کرد ...

سلام عزیزم ، خداروشکر😍

فندق مامان و بابا بی صبرانه منتظر دیدنت هستیم.این انتظار برای من و بابایی شیرین ترین انتظاره...پس محکم بچسب تو دل مامانی تا به موقع صحیح و سالم بیای تو بغلمون عشق مامان و بابا🧡😍

سلام زینب جون خداروشکر که بهترین. زینب جون یه سوال دارم دکتر بمن گفته شب قبل انتقال نزدیکی داشته باشم و صبحش برم برای انتقال شما علت میدونید چیه چرا گفتن؟ اخه ای وی اف دیگه چرا نزدیکی .... 

در اندک من تویی فراوان یارب..
زینببببب😭😭 بیا جواب منو بده تا دق نکردم من بعد از چهله پریود شدم.هفت روز کشید ولی فقط دو روز اول ...

سلام عزیزم خوبی‌؟ 

گلم اون بی نظمی ها که طبیعیه 

خصوصا اگر شیر بدی 

ولی عزیزم جلوگیری طبیعی هم ممکنه منجر به بارداری بشه، مامان سبحان سومی رو با جلوگیری طبیعی باردار شد🙈🙈🙈🙈

میدونم ممکنه بقیه دوستان حس کنن ناشکری میکنیم ولی واقعا دو قلو داشتن و بارداری مجدد وحشتناکه، دعا میکنم باردار نباشی🤲🤲🤲🤲😅😅😅😅

بچه ها من یه انتقال منفی داشتم  آز ایمنی انعقادی دادم همه تو‌ رنج نرمال بودن  فقط protei ...

نه دلیل انتقال منفی شما اصلا اون نیست گلم 

شما اگر فقط همین مشکل رو داشته باشی حتی میتونی بعد از مثبت شدن انوکسا رو شروع کنی،(البته هر چی دکتر بگه)

ان شاالله که مامان میشی 😍 😍 😍 😍 

@زینبی_بابا    

خوشحالم که بهتر شدی.

عزیزم من ۵شنبه پانکچر شدم‌گفتن ۱شنبه برم انتقال وقتی رفتم گفتن کنسل شده ازمایشگاه گفته جنینا قابلیت انتقال نداره باید ۵روزه بشن وبلاست بشن.از ۸تاتخمک ۳تاجنین داشتم.بنظرت علت کنسل کردن انتقال چیه ؟دکترمم زنگ زدم نمیدونست.میدونی علت اینکه جنین کم تشکیل شده چیه؟امکان داره از اسپرم باشه یا تخمک؟

یا رب العالمین
سلام بچها یه سوال یا یه مشورت میخام باهاتون بکنم من رفتم واسه انتقال که دکتر بنابر ازمایشات خودم وش ...

سلام عزیزم 

گلم به نظرم حتما اون جنین ها رو انتقال بده شاید با همونا مامان شدی

Dfi هم ممکنه بعد از تشکیل جنین پایین اومده باشه، پس ملاک نیست و دلت رو اصلا بد نکن عزیزم، ما هم با dfi حدود 38.5 خدا بهمون بچه داد 😍😍😍😍

خوب خدا رو شکر 😍😍😍انشالله همیشه تن خودت و خانوادت سلامت باشه عزیزم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...