2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
قربونت تازه میگفت لازم نیست غربالگری دومو بدی ولی خودت دوست داری بده، کلا خیلی خونسرده منم آب خورد ...

هندوانه بخور عزیزم . آب پرتقال هم خوبه . پزشک من گفت حتما نباید آب باشه مثلا شیر هم جز مایعات حساب میشه و هرچیز آبکی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم قراره یه دونه انتقال بدم و یکی کلا دارم 😐 دکترت رو به نظرم عوض کن

اره عزیزم هم تصمیم گرفتم به جای مرکز مطب برم

هم عکس رنگی بگیرم

هم خراش بدم دیگه امید به خدا

آره عزیزم اصلا نگران نباش که عالیه . فوندال که یعنی بالای رحمته جفتت و الان تو این هفته ها باید یک ب ...

قربانت عزیزم، توکل به خدا

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
سلام خوبی عزیزم هفته چندم رفتی سونو؟

سلام عزیزم، ممنون

شما خوبی؟ نی نیت خوبه؟ هفته ی 17 هستم الان، امروز رفتم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
خوبی جون شما یادمه شهرستان بودی، درسته؟ بعد از انتقال برگشتی شهرستان سریع؟

اره عزیزم شهرستانم ۸ساعت راهمه.دکترم گفت میتونی برگردی ولی من ۵روز خانه معلم نزدیک مام گرفتم موندم تا لانه گزینی کنه.برگشتی هم با هواپیما برگشتم.ولی این سری سونو رفتنی بااتوبوس رفتم دوتا صندلی گرفتم دراز کشیدم😂

نه عزیزم نترس اصلا لکه بینی برای ماهایی که انتقال دادیم و مخصوصا اینکه دو قلو داریم خیلی نرماله نگرا ...

من امپولمو هنوز قطع نکردم یک روز درمیون امپول میزنم.شیاف هم هر۱۲ساعت.یعنی یه روز ۲تاشیاف میزارم یه روز هم یه شیاف یه امپول