2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045060 بازدید | 684424 پست
اگه جنین خوب تشکیل بشه که نه ولی بعضیا تخمک اشون پوچه یا کمه و جنین تشکیل نمیشه اهدایی میگیرن

جنین هام گرید بی بودن

پس علت اینکه سه بار نگرفته چی میتونه باشه

خدایا کی منو مامان میکنی پس..یه صلوات میفرستین برام😢
شوهرم نبود. مجبور بودم آخه تا چند روز شوهرم باید همه کارارو بکنه دلم میسوزه.  به نظرت خیلی بد ...

عیب نداره نبابا چه تاثیری زینبی که برات نوشت فردای انتقال هم سرکار رفته هم مهمونی هم کلاس ...پس الکی حساس نشو مثلا یکی مثل من اینهمه استراحت بود مثبت شد 😕به ایناربطی نداره ولی دکتر به من گفته بود شب قبلش خوب استراحت کن شماهم میتونی شب زود بخواب بدنت استراحت کنه احتمالا هم فردا صبح زود میرید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما آمپول پرولوتون تزریقش چجوریه؟ مثل پروژسترونه؟

دکتر برام نوشت یادم رفت بپرسم، چون آمپولامو شوهرم برام میزنه😶😶😶

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
اهان چه خوب ممنون گلم بااینهمه تعریفی که شماکردی ودوست شوهرم شیطونه میگه پاشم بیام تبریزاین ماه که پ ...

پانکچر و فریز حدود ۶ تومن.انتقال ۳ و نیم

البته ما تسه هم کردیم که حدود ۳ و نیم شد.

آره.اگه میتونید بیایید.ان شاالله که نتیجه میگیرید ایندفعه.منم ایندفعه از قبل گونال خریده بودم.خیلی خوب شد.دیگه استرس پیدا کردم دارو رو نداشتم.البته آخرا بازم اضافه تر لازم شد که خیلی گشتم تا پیدا کردم.

خدایا شکرت  
زینب جان اثر آمپول HCG بعد از چند روز از بدن خارج میشه؟ واسه من ۱۶ روز از تزریقش گذشته بی بی چک ...

نههههههه واقعیه واقعیه 😍😍😍😍 مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍 

ان شاالله به سلامتی بغلش (ون) کنی 😍 😍 😍 😍 

ممنون از لطفت و ممنون که هستی و نگران حال دوستان ، اینو از صمیم قلبم میگم ، دیدم که چطوری با دلسوزی ...

خواهش میکنم عزیزم، ان شاء الله به زودی اگر مامان نشدی تا حالا، مامان کلی نی نی قد و نیم قد بشی😍😍😍😍

نههههههه واقعیه واقعیه 😍😍😍😍 مبارکت باشه 😍 😍 😍 😍  ان شاالله به سلامتی بغلش (ون) کنی 😍 ...

فدای تو مهربون که جواب همه رو با حوصله میدی 

خدا خیرت بده ❤️❤️❤️

خدایا خودت مواظبش باش
عیب نداره نبابا چه تاثیری زینبی که برات نوشت فردای انتقال هم سرکار رفته هم مهمونی هم کلاس ...پس الکی ...

آره ولی حالم گرفته شد چون هنوز لکه بینی دارم بعد پانکچر. شاید دارم پریود میشم. یه لخته هم اومد. ناامید شدم

یه صلوات مهمونم کنید
خانوما آمپول پرولوتون تزریقش چجوریه؟ مثل پروژسترونه؟ دکتر برام نوشت یادم رفت بپرسم، چون آمپولامو شو ...

سلام عزیزم . امروز از شما پرسیدم کسی جواب نداد . مدتی نبودی نگرانت شدیم . بهتر شدید انشالا ؟ چرا اون امپول رو بهتون دادن ؟ ۲۵۰ یا ۵۰۰ ؟ 

چیکار کنم محکم کاریه🤣امروز جاروبرقی کشیدم فردا انتقال دارم نکنه مشکلی پیش بیاد و خدای نکرده باعث شه ...

عزیزم این دیگه از اون حرفا بود، 😅😅😅😅 

مثلا انگشت پا چه ربطی به قلب داره 

یا مورچه به قابلمه چه ربطی داره

در این حد خاطرت جمع ربطی ندارن

من کلا بعدش جارو نزدم، البته بماند گاهی تو بارداری از خونه کلافه میشدم و میزدم 🙈🙈🙈🙈

آره ولی حالم گرفته شد چون هنوز لکه بینی دارم بعد پانکچر. شاید دارم پریود میشم. یه لخته هم اومد. ناام ...

هایپرنشدی؟ دردت کمه ؟ عزیزم من اطلاعات زیادی ندارم ولی فکر نکنم پریود بشی احتمالا لکه بینیت هم بخاطر پانکچره