2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست
دیشب اشتباه کردم رفتم ، از ساعت ۹ شب تا ۱۱ شب منو نگه داشتن بتونن یه نوار بگیرن ،دستگاهاشون خراب بود ...

رها جان منم بیشتر اوقات نی نی خودشو سفت میکنه، مخصوصا زمانی که پیاده روی میکنم، فک نمیکنم مشکلی باشه، نگران نباش، چون من سونو هم رفتم خدارو شکر همه چی خوب بود، ان شاالله زایمان راحتی داشته باشی و به سلامت نی نیتو بغل بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به سلامتی عزیزم انشاالله به موقع و سالم نی نی رو بغل کنی و به زایمان راحت داشته باشی   آخ ...

آخرین بار هفته پیش تو 37 هفته گفتش 2800.حالا نمیدونم خوبه یا نه، فعلا که دارم گوشت و مرغ کبابی و تخم مرغ و بستنی و این چیزا میخورم ببینم با چه وزنی به دنیا میاد

سلام شب همگی بخیر دوستان عزیزم بعد از انتقال فرتیل سی ام رو باید قطع کنیم یا ادامه بدیم؟ 

من تا موقعی که مثبت شدم ادامه دادم به محض مثبت شدن قطع کردم رو جعبش هم نوشته ادامه بدین هر وقت تستتون مثبت شد قطع کنین. ولی باز میخوای از دکترت بپرس

خدایا ممنون بخاطر هدیه قشنگت
سلام شب همگی بخیر دوستان عزیزم بعد از انتقال فرتیل سی ام رو باید قطع کنیم یا ادامه بدیم؟ 

تاوقت‌آزمایش‌بایدادامه‌بدی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزيزم انتقال دادم ديگه اين سري دوتا بلاستا روز چهاردهم هستم فردا آزمايشمه توكل بر خدا

آخی عزیزم. الهی خوش خبر باشی🤲🏻

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻