2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045157 بازدید | 684431 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه رو این دقیقا نوشته بدون جیوه

اگر جیوه داشته باشه مشکل داره ؟منم باید برم بدون جیوه بگیرم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
کیوتن چند وقت درمیون بهم شوهرم؟ اینو گرفتم 

ماهر روز بعد از ناهار میخوری ،هم خودم و هم همسرم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگر جیوه داشته باشه مشکل داره ؟منم باید برم بدون جیوه بگیرم

ببین روش ننوشته بود بدون جیوه ولی نوشته بود فاقد ایمپیوریتی، یعنی ناخالصی نداره

حالا نمیدونم ناخالصی منظورش جیوه ست یا نه

ولی اینی که من گرفتم ۳۹۵۰۰ بود، قیمتی نداره

میخوای برو بگیر

بله ازو بود یبار برای اینکه ببین اسپرم وجود داره و نمونه فریز کردیم یبار هم روز پانکچر گفتن اگه نمون ...

با سرنگ کشیدین؟شوهر منم سری اول جراحی کردن...الان دوباره بخواد عمل کنه بازم باید جراحی شه یا با سرنگ میشه؟

تا خدا هست زندگی هست...
سلام گلم انشاالله همه ی مراحل انتقالت به عالیترین شکل ممکن پیش بره و نی نی هات بچسبن به دلت میشه ...

مرسی از دعای خوبت
یعنی در دو مرحله انتقال میدن
اول جنین سه روزه بعد از دو روز جنین پنج روزه انتقال میدن

من بیشتر ترس پله ها گرفتتم نمیدونم درسته رفتن سرکار برام یا نه دوهفته ام نرم که اخراج میشم موندم چکا ...

عزیزم پله اصلا خوب نیست
حتما تا جایی که امکان داره استراحت کن
منم کارمندم ولی دو هفته مرخصی گرفتم

کیوتن چند وقت درمیون بهم شوهرم؟ اینو گرفتم 

سلام عزیزم . خوبی ؟ 

فکر میکنم هر روز باید مصرف شه . روزی یکی . به همسرم نداده بود ولی به من داده بود دکترم تا یک روز قبل از انتقال جنین خورده بودم و بعدش گفت قطع کن دیگه