2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045221 بازدید | 684438 پست
ممنونم عزیزم دکتر صدری گفت ازنطر من همه چی خوبه ...خودمم نطرم این بود سلفری بدم هزینه ازمایش ۱۶۶تومن ...

انشالا صحیح و سالم بیاد بغلتون . همین که سالم باشن مهمه . یه سوال بپرسم . البته ببخشید . شما هم ترشحاتتون زیاد شده ؟ من نگران شدم . نه رنگ داره نه بو . غلیظه یکم مثل زمان تخمک گذاری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم عفونت بگیرم 😣😣😣 قربونت برم انشالله شما هم باردار بشین خیلی سخته ۱۴ روز  انتظار

ببین هربسته ای یه دونه داره وقتی کامل استفاده کردی با بسته بعدی ابزار بعدی رو برمیداری

انشاالله خدا به هم بده دل من رو هم شادکنه

واقعا سخته

دکترتون‌کیه؟شما کجا انجام‌دادین؟

من بهشتی انجام دادم اولین بارمه ک کلا میکرو کردم.

دکترم اول نقشینه بود بعد تو سبکل من مریض شد رفتم تهرانی 

خدایا به تو پناه میبرم..منو ببین

سلام ،دوستانی که dhea مصرف میکنید ،شما هم قبل پری دچار لکه بینی شدید ؟من تا حالا سابقه نداشتم که اینجور بشم ،ولی از شانس بدم الان که میخواستم وارد سیکل بشم لکه بینی پیدا کردم ،فکر کردم امروز ،اولین روز سیکلم باشه زنگ زدم نوبت گرفتم ولی هنوز نشدم 😭😭

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
چرا؟مگه چقدر طول کشید؟با جراحی بود یا باسرنگ؟ شوهرمنو باسرنگ کشیدن 

بله ازو بود یبار برای اینکه ببین اسپرم وجود داره و نمونه فریز کردیم یبار هم روز پانکچر گفتن اگه نمونه بود تازه بهتره 

خدایا شکرت
سلام عزيزم من نزدم فكر كنم اگر از تاريخ عقد ١٠ سال بگذره بايد بزنيم .

واکسن کزاز هر ده سال یک بار باید تزریق شه . همه ما تو دبیرستان زدیم . بعد از اون ببینید زدید یا نه ؟ اگر نه که ماه هفتم بارداری باید تزریق شه اگر زدید که نباید از اخرین تزریق ده سال بیشتر شده باشه

دارهاتون چیا بودن؟ هزینه های اونجا چقدر شد؟

با داروها دوتومن...اول فقط شیافت روزی دوتا بعد ک لکه بینی پیدا کردم روزی دوتا امپول پروژسترون و دوتا قرص دوفاستون

خدایا به تو پناه میبرم..منو ببین