2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045340 بازدید | 684460 پست
عزیزم غفلت این بود که پدر و مادرم بچه رو بوسیدن و بغل کردن  پدرم علائم سرماخوردگی داشت، ولی نگ ...

زینب جون منم پدر همسرم اینطوره.ولی واقعا آدم روش نمیشه دیگه زیاد تذکر بده.آخه بچه نیستن که دعواشون کنیم.

خدایا شکرت  
من همسرم یکساله عمل کرده. تو این یکسال فقط ۱درصد بهتر شده😔 دلم میخواد طبیعی باردار بشم

من همسرم حتی واریکوسل هم نداشت بگم عمل کنه بهتر شه😕 به نظرم براتون مهم نباشه طبیعی و غیر طبیعی نداره حالا چیزی ه که پیش اومده با علم جدید کمکمون میکنن زودتر مادر بشیم و ناامید نشو 

من اولین بارمه دارم این کارارو میکنم تازه چهارماهه فهمیدم مشکل داریم حتی افدام هم نکردم که متوجه شم ، دکتر به محض اینکه گفت وقت و تلف نکنید الکی منم اومدم تو سیکل خیلی سخت بود اولش اما چه میشه کرد فقط اینو میدونم چندین بار ادم شکست میخوره تووو این راه باید مقاوم بود ، مثل اونا که طبیعی هستن طرف یک سال تلاش میکنه باردار میشه ما هم اگه انتقالامون جواب نداد فکمیکنیم که طبیعی اقدام کردیم و نشده ماه بعد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من همسرم حتی واریکوسل هم نداشت بگم عمل کنه بهتر شه😕 به نظرم براتون مهم نباشه طبیعی و غیر طبیعی ندار ...

عزیزم چه منطق باحالی خیلی خوشم اومد فقط کاسکی لز لحاظ مالی انقدر گرون نبود و بهمون فشار نمیومد....

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
عزیزم چه منطق باحالی خیلی خوشم اومد فقط کاسکی لز لحاظ مالی انقدر گرون نبود و بهمون فشار نمیومد....

اره واقعا مالیش یکم اذیت میکنه اونم تو این وضع گرونی مملکت. .. 

ولی با این دید بریم جلو استرسمونن کمتر میشه شانسمونم بیشتر میشه به نظرم

عزیزم جنین های شما رو سه روزه فریز کرده بودن یا پنج روزه؟ یعنی وقتی ذوب کردن که انتقال بدن به جز دو ...

عکس آزمایشش تو تاپیک آخرم هست اگه چیزی ازش سردرمیاری نگاه کن

اره تازه کیفیت همشون موقعه فریز گریدa بودن

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
عکس آزمایشش تو تاپیک آخرم هست اگه چیزی ازش سردرمیاری نگاه کن اره تازه کیفیت همشون موقعه فریز گریدa ...

آره دیدم گلی این آزمایشو تو مرکز ناباروری انجام دادین یا جای دیگه؟ آخه دکتر من گفت جواب مراکز دقیق تر هست براهمین پرسیدم 

ان شاالله که زود شما و من و همه ی خانوما نتیجه بگیریم به حق چهارده معصوم

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
آره دیدم گلی این آزمایشو تو مرکز ناباروری انجام دادین یا جای دیگه؟ آخه دکتر من گفت جواب مراکز دقیق ت ...

اره عزیزم بخش ivf بیمارستان پیامبران بود 

ایشالله

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
اره عزیزم بخش ivf بیمارستان پیامبران بود  ایشالله

البته بعدش دوباره رفت آزمایشگاه مندل 

الان خوبه خدا رو شکر، تب و اسهال هم نداشته  فقط شدیدا بی اشتها شده، به زور تو خواب بهش شیر مید ...

سلام زینب جان دیدم نوشتین به کرونا مبتلا شدین ناراحت شدم ان شاالله که به زودی حال همتون خوب میشه‌. ماشاالله شما با این همه اطلاعات و دقت در تغذیه حتما حتما به زودی خوب میشین نگران نباشین..

یه سوال داشتم اگه وقت کردی ممنون میشم جواب بدی

اوضاع اسپرم همسرم خوب نیست و بااین حال وارد سیکل شدم ولی شنیدم که حتی اگه جنینی هم تشکیل بشه ضعیفه و ممکنه بعد از فریز که ذوب میکنن از بین برن با این حال به نظر شما اگه جنینو سه روزه فریز کنن کار بدیه؟ حتما باید بلاست شن بعد فریز کنن؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
اره واقعا مالیش یکم اذیت میکنه اونم تو این وضع گرونی مملکت. ..  ولی با این دید بریم جلو استرسم ...

اره راست میگی....جنین زیاد باسه خوبه...باز برا ادم ارزونتر در میاد.....ایشالله که ایندفعه ۳۰ تا جنین درست شه تلافی دفعه های قبل دربیاد☺☺☺

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
ببین گلم تا وقتی عفونت نیست نخور چون مقاومت آنتی بیوتیکی میگیری  سفالکسین برای بعد از سزارین ه ...

عزیزم فکر کنم یادت رفته آزمایشمو گذاشتم، دکتر بخاطر عفونت ادراریم داده چون شدیده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
عزیزم غفلت این بود که پدر و مادرم بچه رو بوسیدن و بغل کردن  پدرم علائم سرماخوردگی داشت، ولی نگ ...

از الان همسرم داره منو سر این قضیه دیونه میکنه ، میگه هم به خانواده خودت و هم به خانواده من میگی هیچکس بچه رو بوس نکنه و بغل نگیره ، دیگه واقعاً خودشون باید بدونن ولی چه کنم که از همین الان هم خواهرزادم منو میبینه به زور میخواد بیاد بغلم هرچی میگم خاله جان الان دیگه دست دادن هم ممنوع بچه یه جوری میشه ناراحت میشه همش هم میگه دخترت بیاد من بغلش کنم ، دیگه آدم هم باید بچه ها رو توجیه کنه هم بزرگسالارو 

اره راست میگی....جنین زیاد باسه خوبه...باز برا ادم ارزونتر در میاد.....ایشالله که ایندفعه ۳۰ تا جنین ...

😂😂شما باردارید درسته؟؟ 

من که فککنم تو بهترین شرایط ۴ تا برام درست شه