2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045231 بازدید | 684439 پست
مامام سیحان انروز اومدم پیش تنها متخصص شهرمون هر کاری کردم بیشتر از دوهفته برام ننوشت . میگم بابا شر ...

عزيزم حالا همين ٢ هفته رو استفاده كن بعد خود درمانگاه فرهنگيان دكتر زنان نداره ؟ اونجا هم ميتوني بري برات بنويسه و اگر هم نشد كه ديگه بايد بري همون اهواز .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه کسی اینجا تو مطب خراش داده قبلش دارویی باید خورد میشه هرکی هر تجربه ای ازش داره بهم بده خیلی می ...

من انجام دادم قبلش هم هیچ دارویی نخورده بودم.

اصلا قابل مقایسه با عکس رنگی نیست.من عکس رو با بیهوشی گرفتم ولی به هوش اومده بودم بازم درد داشتم.این کار یک لحظه هستش و فقط یک لحظه احساس درد پریودی میکنید تو رحم .یکم از پاپ اسمیر شاید دردش بیشتره.ذهنتون رو درگیرش نکنید من خودم خیلی ترسو هستم

خونریزی که از پریودی بیشتر . روان زیاد  گفتم تموم شد دیگه . ۳ بار کلا بخاطر خونریزی رفتم بیمارس ...

وای منم دوباره سه روزه انوکسا و آسپرین رو شروع کردم باز شروع شده‌. می دونم که نباید نگران بشم ولی با دیدنش حرص می خورم و کلافم همش. اصلا این انوکسا و آسپرین ممکنه برای ماها لازم نباشه که با زدنش ایجوری میشیم؟ این قطع و وصل کردنش ضرر نداره؟

همه گریدی داشتم گلم تو بسته ها  ولی برای من بسته 2 تایی باز کردن، فکر کنم گرید پسرم ab بود😍😍 ...

سلام زینب جون ازمایش یه نگاه میندازی ببینی ذخیره چجوریه بی زحمت ۲ سال پیش خیلی پایین بوده الان عکس میفرستم الان شده ۲

سلام عززززیزم خوبی؟ امیدوارم تا حالا مامان شده باشی عزیزم انگار شما دستورات لیزا اولسون رو خوندین و ...

من کتاب ربکا فت رو خوندم 

یه جایی تو این تاپیک خلاصه وار توضیح دادم 

بهم درخواست دوستی بده

تا اونجا که بتونم راهنماییت میکنم

من اولین پریودم بعد پانکچرم فقط ال دی و اسپرین دارم میخورم برای ماه بعدیم هنوز داروهامو نگرفتم ولی ف ...

یادم رفت بگم به منم سلنیوم داده

فقط استرادیول خارجی گیر آوردم 

البته من خودم ویتامین ای و فیش اویل خارجی داشتم از قبل

مهم نیست عزیزم نگران نباش 

خداوند رویای مادرشدنم رو به واقعیت تبدیل کرد اومدم دعاتون کنم که به آرزوتون برسید

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
سلام زینب جون ازمایش یه نگاه میندازی ببینی ذخیره چجوریه بی زحمت ۲ سال پیش خیلی پایین بوده الان عکس م ...

این آزمایش رو چندم پریودی انجام دادید ؟

احتمال اینکه این آزمایشتون درست باشه هست به خاطر اینکه تعداد بالای تخمک داشتید چقدر  هم خوب که fsh هم اومده پایین کار خاصی یا رژیم خاصی گرفتید؟

خدایا شکرت
وای منم دوباره سه روزه انوکسا و آسپرین رو شروع کردم باز شروع شده‌. می دونم که نباید نگران بشم ولی با ...

والا نمیدونم من از هفته یازده دیگه کلا قطع کردم چون پزشکم گفت خود خونریزی کردن خطرناکه ممکنه کیسه آب پاره شه یا جفت کنده شه من دیگه در حد مرگ ترسیدم🤪 ولی بعد از ان تی که رفتم پیشش گفت هفته ۱۶ برو سونو بیا همه چی اوکی بود دوباره شروع میکنیم انوکسارو . والا منم نمیدونم ضرر داره یا نه ولی مطب دکتر طرازی هم تماس گرفتم گفتن که دوباره وقتی خونریزی کردی یعنی خونت خیلی رقیق شده فعلا دست نگه دار

سلام عزیزم،،  تو شرایط کرونا یه بخشنامه تو اداره ما اومد که افراد با بیماری خاص و باردارا میتون ...

من از اول گفتم که آی وی اف کردم.البته دو تا از همکارای من که طبیعی باردار شدن فروردین و اردیبهشت رفتن مرخصی اجباری طبق بخشنامه کرونا.ولی بعدا اون بخشنامه حذف شد.دیروز که رفتم کمسیون اونجا بهم گفتن ماه تیر دوباره بخشنامه اومده برا بیمارای صعب العلاج و باردار‌.ولی بیمارستان ما از این بخشنامه هیچی بهم نگفت.فقط گفت استعلاجی بیار.

خدایا شکرت  
عزيزم به شما هم مرخصي ميدن همه ارگانها همينطوري هست يكدفعه مرخصي رو تاييد نميكنن و يك ماه به يك ماه ...

مترون بیمارستان ما گفت برا آی وی اف میدن.ولی کمسیون این قضیه رو رد کرد و گفت بیشتر از یکماه نمیشه.به هر حال تو این شرایط کرونا من اصلا نمیخوام برم سر کار.هر جور شده ماه به ماه هم شده استعلاجی میبرم.

خدایا شکرت  
بله باردارم من فقط مولتی ویتامین مینرال با اسیدفولیک ۵ میلی خوردم ماه پیشم دوبار زالو درمانی

وای چه حالب.....خدا ایشالله نینیتو حفظ بکنه برات...

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی