2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045155 بازدید | 684431 پست
واای انشالله که اندفعه هم یه عالمه جنین خوب و سالم برات تشکیل میشه و چند وقت بعد انتقال میدی ، کلا ه ...

ممنون گلم، انشاءالله من و شما و هرکی که منتظره خدا دلشو شاد کنه و دامنش سبز شه، انشاءالله که همین ماه طبیعی باردار باشی و اون جنینا رو بعدها برای فرزند دوم بخای انتقال بدی    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عیب نداره عزیزم منم دارم شما نمیشی خیالت راحت داری شیاف میزنی 

از دیشب کمردردهای خیییلی زیاد پری دارم. قبلا فقط میگرفت و ول میکرد الان دائم درد دارم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من چند روز پیش پانکچر شدم و شوهرم هم تسه کرد امروز ۳ روزه فرش انتقال دادم  لطفا دعا کنی ...

عزیزم با تمام وجودم برات دعا میکنم و از خدا میخام اینبار لطف و محبتش شامل حال شما و همسرت بشه. الهی دو هفته ی دیگه خبر بارداریتو بشنویم کلی خوشال بشیم و انگیزه بگیریم🌹🙏

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
ماه قبلم همینجوری شدم ، ولی پریود شدم دوستم  انقدر بی بی چک منفی دیدم تو این ۴ سال که دیگه میتر ...

منم دقیقا همین شرایط شما رو دارم و حرف آدما واقعا اذیت کننده است.

ان شاالله که خدا به زودی زود روزیت کنه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
ایشالا بهترین اتفاقات میفته براتون عزیزم منم تو سیکل هستم دی اف ای همسرم و مورفولوژیش پایینه گفتن ت ...

کدوم مرکز میری؟

نظر ارولوژ مرکز چیه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عه. انشاالله که زودی نی نی بیاد تو دلت

فدات بشم گلم...انسالله که جواب شما مثبت میشه .

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی

@زینبی_بابا    

سلام زینبی جون ببخشید هی نزاحمت میشم

اگه یادت باشه گفتم دکترم ۵تا آمپول پروژسترون دادبهم که پریود شم

من سرساعت تاحالا ۴تاشو زدم ولی لکه خون دیدم و تاحالا این اتفاق نیوفتاده بود برام که بدون قطع کردن پروژسترون پریود شم 

بنظرت این مشکل سازه یا چی؟

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪

دوستان کسی بوده بدون قطع کردن آمپول پروژسترون پریود شه؟

خیلی برام عجیبه🤔🤔🤔

(شروع ازمهرماه۹۹)        وزن شروع:۹۴☹---'وزن فعلی:۸۹/۶۰۰😎89/100😊۸۸/۶۰۰🥰-۸۶/۶۰۰🧚‍♀️💃--وزن هدف اول:۸۰kg😇🥰💪
عزیزم شما الان چند هفته هستین؟چن روز بعداز آزمایش مثبت باید بریم سونو قلب واین چیزا

من ۵هفته هستم.من یه بار روز۱۶ انتقال رفتم واسه سونو ساک.یه بارهم ۳۰انتقال انشاله میرم واسه سونو قلب

بچه ها من امشب یه مقدار کار کردم الان زیر دلم درد میکنه. وقتی فشار میدم یا پام رو جمع میکنم تو دلم. ...

نه عزیزم نگران نباش ولی دیگه هم کار سنگین نکن شاید نی نی ها چسبیدن به دلت

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
حق داری عزیزم  جهل و نادونی باعث میشه فکر کنن کمبود و کم کاری یا سهل انگاری خودشون در مورد بچه ...

ممنونم عزیزم😘😘 زینبی جان ، من از اول فشارم ۹ /۵ یا ۱۰/۶ بود ،پریشب یه حالت سردرد و سرگیجه کم داشتم فشارمو چک کردم ۱۲/۸ ، از پریشب تا حالا فشارم همینه و احساس میکنم حالم روبراه نیست ، ازمایش دفع پروتئین دادم که مشکلی نبود ، دیروز رفتم پیش دکترم که گفت مشکلی نیست فقط فشارت اگه بیشتر شد برو بیمارستان ، الان بنظرت مشکلم چیه ؟ ورم دست و پا و صورت هم اصلا ندارم ، بهداشت هم گفت یک روز درمیون بیا صدای قلبشو چک کن ، بنظرتون چرا فشارم بالا رفته؟

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘