2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045159 بازدید | 684431 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیز دلم یادمه چقد دلداریم دادی ممنونم ازت الهی خدا نی نی های سالم و صالح تو آغوشت بذاره بازم بر ...

مبارکه عزیزم ان شاءالله که صحیح و سالم نی نی های گلتو بغل می گیری حال خوب الانت هم قسمت همه منتظرای نی نی.

شما انتقال چندمت بود و چند سالتونه چقدر از پانکچرتون گذشته بود که انتقال دادید

خدایا شکرت
سونو داپلر همون سونوی سه بعدی هست؟ ازمایش هورمونیم دادم چون دو ساله پری نمیشم...fsh و lh بالاست ولی ...

خواهر شوهر خالم سنش بالای ۵۱ سال هست دو ماه دیگه زایمان میکنه خودش که گفته تخمک های خودم هست و بار دوم مثبت شده بچشم پسر هست چهارساله ازدواج کرده

خدایا شکرت
نی نی چطوره؟؟؟ خوش میگذره؟؟؟

سلام عزیزم، من شما رو یادمه عزیزم، چون ما هم زوج مینوریم، یادمه انتقال دادی و گفتی منفی شدی، خوشحالم که بارداری، انشاءالله جواب آزمایش cvs نی نیت هم خوبه و سالم میاد بغلت، راستش منم یه بار جنینم ماژور شد و سقط کردم،به همین خاطر برای pgd جنین و تشخیص تالاسمی ماژور قدم تو راه میکرو گذاشتم البته یکساله که اقدام برای میکرو کردم و بخاطر کرونا یکم عقب افتاد،منم شیرازم و تا الان کلی هزینه کردم،یکبار پانکچر شدم ولی جنین بلاست کم بود و انشاءالله بزودی باز میخوام پانکچر شم، التماس دعا دارم گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
خداروشكر عزيزم. من تخمكام تعدادش خيلي زياد بود ولي رشد خوبي نداشت تو روز ١٠ و ١٢ سيكلم و دكتر سيكل پ ...

وااای چه سخت عزیزم.انشاله این سری نتیجه میگیری به نظرم گونال پیداکنین بهتره.

سلام عزیزم.خوبی میبینم.که تیکرت اخراشه 😍 کی زایمانته بسلامتی

سلام جانم، شما خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ حسابی فک کنم شیطون شده که کمتر میای تایپیک، آره تیکر دیگه آخراش هست ولی نمیگذره که روزا به سختی شب میشه و شبها به سختی صبح😀تاریخی که دکتر زده 17 آبان هست، دیگه باید منتظر باشم نی نی کی خودنمایی میکنه و دردا شروع میشه

من ک گفتم استراحت مطلق خوب نیس عزیزم دوستان تو تاپیک میگن بعداز انتقال باید روند طبیعی رو پیش گرفت ف ...

مرسی عزیزم 😁😁😁😁

ولی بچه ی من پسره اصلا صبر نمیکنه که بهش بگم بغلم نیا یهو میدوعه میره بغلم 

انشالله بچه ات صحیح و سلامت و شیطون بلا باشه بپره بغلت 

جنسیتش چیه؟؟ هر دوتاش جذابه 

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
هفته اول ولی دیگه بدم اومد استفاده نکردم .کم تحرکی اسپرم 

منم بخاطر سقط .خیلی سوال کردمااااا مواظب خودت و نینی باش انشالله خدا نگه داره کوچولو ت باشه😘😘😘😘

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
[QUOTE=158166321]هرکسی اطلاعی داره جواب بده لطفا[/QUOT عزیزم انشاله لک لانه گزینی بوده و طبیعی ماما ...

ان شاا... یعنی ممکنه منکه اصلا امید ندارم آخه نمیشه.امروز عصرم کاری داشتم رفتم بازار کلی پیاده روی کردم فقط ی لک قهوه ای اومد اما پریود نشدم

سلام عزیزم.خوبی میبینم.که تیکرت اخراشه 😍 کی زایمانته بسلامتی

سلام عزیزم خوبی چه خبرا چیکارا میکنید؟ وای میام اینجا یکم حس غریبی میکنم اشنا ها کم شدن😁😁

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
سلام دوستای مهربونم من امروز روز ۱۴ انتقالم بود سه تا جنین بلاست انتقال داده بودم...بتام و یه ساعت پ ...

سلام زیزی جون خوبی عزیزم؟اونروز که در مورده خونریزی و درد کمر همسرت نوشتی برات نوشتم از سه ساله امام حسین بخاه گفتی که اتفاقا خواستم هم از سه ساله امام حسین هم از شش ماهه امام حسین ....اصلا وقتی جوابت رو خوندم خیلی حالم بد شد و کلی حضرت رقیه رو صدا زدم و گفتم مگه میشه جواب کسی رو نده این خانوم ....الان که فهمیدم بارداری خیلییی خوشحال شدم عزیزم و بیشتر از قبل به سه ساله امام حسین ایمان اوردم ❤ممکنه منم دعا کنی؟🙏

@zizi92     عزیزم از اینکه میبینم مثبت شدی خیلی خوشحال شدم اصلا اون موقع که گفتی پریود ...

ممنون عزیز دلم خیلی مهربونی...با دعای شما دوستای خوبم مثبت شدم عزیزم😘

بازم مارو از دعای خیرت بی نصیب نذار الهی که خدا به خانوادت سلامتی بده و با دل خوش کوچولوتو بغل کنی😍💖