|
مشاهده متن کامل بحث +
7045349 بازدید
|
684460 پست
1-1
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود
گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
گاهی بساط عیش خودش جور میشود
گاهی دگر تهیه بدستور میشود
گه جور میشود خود آن بی مقدمه
گه با دو صد مقدمه ناجور میشود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود
گاهی گدای گدایی و بخت با تو نیست
گاهی تمام شهر گدای تو میشود
گاهی برای خنده دلم تنگ میشود
گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود
گاهی تمام آبی این آسمان ما
یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود
گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود
از هرچه زندگیست دلت سیر میشود
گویی به خواب بود جوانی مان گذشت
گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود
کاری ندارم کجایی چه میکنی
بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود
دوستان عزیز این تاپیک در ادامه تاپیک بارداری با میکرواینجکشن در نظر گرفته شده بود ایجاد گردید، که امیدوارم بتونه نوید مادر شدن رو واسه شما مامانای سختکوش به ارمغان بیاره!
دوستای گلم من در این صفحه به مساعدت شما مامانای صبور به مرور خلاصه ای از تلاشهای تک تکتون رو خواهم آورد تا بتونه نشانگر این باشه که هیچ تلاش و صبری بی نتیجه نیست!
در ضمن به مرور اطلاعات اجمالی نسبت به تعاریف و اصطلاحاتی که به وفور در این زمینه استفاده میشود نیز در 5 صفحه اول تاپیک آورده خواهد شد!
در ضمن با اجازه شبنم جون ایجاد کننده تاپیک انجمن زنان سخت کوش آی وی افی یه سری اطلاعات مفید، که ایشون زحمت جمع آوریش رو کشیده، اینجا برای دسترسی سریعتر خواهم آورد.
لینک دسترسی به کلوب بارداری با میکرواینجکشن (icsi) نینا64
لطفا قبل از ارسال پست در این انجمن قوانین این تاپیک رو ملاحظه بفرمایید.
۱) قبل از طرح هر سوالی به این صفحه (5 صفحه اول تاپیک) مراجعه کنید و مطمئن باشید سوالی که می پرسید جوابش اینجا نیست. برای صرفه جویی در وقت می توانید کلیدهای ctrl و f را همزمان فشار داده و کلمه کلیدی سوال خود را جستجو کنید.
البته برای دسترسی راحتتر به اطلاعات فهرستی برای این کار تهیه خواهد شد!!!
۲) این تاپیک یک تاپیک تبادل نظر آفلاین است و اعضای این انجمن معمولا هر چند روز یک بار به آن سر میزنند و با هم تبادل اطلاعات می کنند. پس انتظار نداشته باشید که به محض اینکه سوالی را پرسیدید جواب آن را به سرعت دریافت کنید. صبور باشید و منتظر بمانید تا اعضایی که جواب سوال شما را می دانند آنلاین شوند و به آن پاسخ گویند. چنانچه مایل به دریافت اطلاعات بسیار فوری می باشید، برای مشورت و تبادل نظر آنلاین به کلوبهای زیر مراجعه فرمایید.
برای ورود به کلوب میکرواینجکشن برای چت اینجا کلیک کنید!
۳) لطفا از فضای این تاپیک تا حد امکان جهت احوالپرسی و گفتگوهای دو نفره چت گونه استفاده نکرده و در صورتی که مایل به گفتگوی آنلاین می باشید، وارد کلوب های فوق شوید. همچنین از گذاشتن هر نوع پست تکراری، پست های بیهوده حاوی نقطه و سلام و خداحافظی و پست هایی از قبیل "کسی هست؟" و "کسی نیست؟" و "کمککککککک " و "هیچ کسی منو دوست نداره!! " ... برای جلب توجه خودداری کنید. هنگامی که پستی را ارسال می کنید یکی دو دقیقه مکث کنید و مطمین شوید که پست را بیش از یک بار ارسال ننموده باشید. در غیر این صورت از ابزار حذف برای از بین بردن پست های تکراری استفاده کنید.
۴) سعی کنید تمام حرفهای خود را تا جایی که امکان دارد در یک پست با ذکر مخاطب مربوطه سر هر پاراگراف، بزنید و هر مطلب هر مخاظب را از مخاطب دیگر جدا کنید تا دوستانتان براحتی بتوانند آنها را از هم تفکیک کنند، پس حتی الامکان پست های متعدد در یک روز ارسال نکنید. ابزار ویرایش که در سمت چپ نوار صورتی قرار دارد این امکان را به شما می دهد که مرتب مطالب جدیدی را به انتهای پست قبلی اضافه کنید.
۵) تمام هدف این تاپیک آن است که برای اعضا، خوانندگان خاموش و اعضای جدید مفید باشد. پس چنانچه پستی بر جای گذاشتید که به نظر خودتان مفید نبوده با استفاده از ابزار ویرایش پست آن را حذف کنید. در موارد لازم این نکته را به افراد غیرعضو تذکر دهید.
۶)چنانچه عضو جدید می باشید در تعامل با بقیه اعضای انجمن صبوری به خرج دهید. بسیاری از اعضا این انجمن مشغولیات زیادی در خصوص زندگی، شغل، تحصیل، تفریح و درمان خود دارند و به همین دلیل در پست های محدود و کوتاه خود فرصت خوش و بش با همه اعضا مخصوصا اعضای جدید را ندارند. این رفتار را به منزله نادیده گرفته شدن از طرف آنان تلقی نکنید و انتظار نداشته باشید که در مدت چند روز همه اعضا در خدمت شما باشند!
۷) ارسال پست و اظهار نظر در مسایلی غیر از آی وی اف به شرط آن که در بالا بردن روحیه عمومی اعضا موثر باشد مجاز است.
به امید موفقیت و مامان شدن همه بانوان صبور، سخت کوش و موفقی که قراره با میکرواینجکشن مامان بشن!
اطلاعات تاپیک تا صفحه 643 ثبت شده است!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
باران جان منم عین خودت انقدر خسته ام و در گرفته که حد نداره ,,,ولی چیکار کنم ,,, آرزوهاروباژد باور کرد تا بهش رسید رویا کاملا درست میگی ,,,, کاش برا همه ما آزمایش کنن جنین رو که برای من که نمیکنن ,,,مگه برم خصوصی ,,,
لیلا شوهر منم التهاب پروستات داشت و انتی بیوتیک خورد. حالا نمیدونم بهتر شده یا نه از ندادیم فعلا. اونم مورفولوژیش پایینه ولی تعداد و حرکتش خوبه. فکر میکنم ماها که مورفولوژیمون پایینه باید روی جنینهامون ازمایش ژنتیک انجام بدیم، چون احتمال جنینهای بد زیاده. لیلا شما اهرین میکرو چند تا تخمک داشتی؟!
خانما ببخشید برای افزایش مورفو هیچ دارویی نیست یعنی؟؟
اعتقادداشتن به خدا کافی نیست ....به خدا باید اعتمادداشته باشی....اعتمادیعنی باوراینکه خدا کاری رو می کنه که درسته💖💖💖💖 این بهارفقط یک اتفاق خوب کم دارد اتفاق خوب زندگی من رخ بده 😍😍😍😍
لیزا جون عکس بی بی رو دیدم دلم خالی شد من روز دهم دهم انتقالم خطش مث شما و روز ١١ پررنگ تر بی بی چک هم شبیه شما بود چقدر شاد بودیم ذوق کردی ولی متاسفانه روز ١٤ انتقال پریود شدم امیدوارم و شب سیزدهرجب از خدا میخوام دلتو شاد نگهداره و امیدت رو بیشتر کنه😍🙏🏻
Nazi جان من 10 تا تخمک داشتم ... از این 10 تا 8 تا روز 3 متوقف شدند و 2 تا بلاستوسیت شدن ....یکی با کیفیت بالا و یکی گفتن بی کیفیت... آره نازی جون باید آزمایش کنن ولی مرکز من دولتی گفت ما انجام نمیدیم .... خاک بر سرا قرار بود تخمکامو حروم نکنن و فیریز کنن ولی نکردن .... دیگه گور باباشون گذشته دهن ما صاف میشه
مرسی حنا گلی جان منم تا ضربان قلب رو نشنوم خیالم راحت نمیشه حتی بعد از اونم خیالم راحت نیست. انشالله یه زودی نی نیت برمیگرده تو دلت مال من که بعد یک سال و خورده ای برگشت
حناگلی جون ناراحت شدم. شما سیکلت شاید فرش بوده و شاید تزریق اچ سی جی داشتی؟! واسه همین بی بی چکت مثبت نشون داده و بعد پری شدی؟! یا انتقال فریز بودی و اینطور شد!؟ امیدوارم خیلی زود دوباره دلت شاد بشه. ❤️🌺
لیلا جون واسه سری بعد پا فشاری کن بگو نتیجه اسپرم شوهرم و ای وی اف قبلیم نشون میده که لازمه ما ازمایش کنیم جنینها رو، بگو کاملا روشنه. نمیتونن قبول نکنند. مرکز دولتی هم که باشه انجام میدن وقتی ضروری باشه.
بهاره جون عزیزم به جمعمون خوش اومدی..... ممنون بابت اعتمادت..... خدارو شکر که همه چی خوب داره پیش میره..... ایشالله بهترینا در انتظارته.... بهاره جون میبینی این تفاوت روال کاری آز اسپرم تو مرکز ناباروری و آزمایشگاههای معمولی چقدر همه رو سرکار گذاشته..... کاش یکی بیاد به این دکترای زنان بگه یعنی شمام نمیدونین که انقدر اختلاف بین جوابا میتونه باشه؟ ما چیزی نمیدونیم لااقل شما یکم اطلاعاتتون رو بالا ببرین...... همچینم توصیه میکنن فقط فلان آزمایشگاه..... اما بازم شکر که علت رو شده..... ایشالله به زودی با یه نتیجه توپ جبران میشه.... بابت طب سوزنیم خیلی کار خوبی میکنی.... به طبعت و رژیمتم برس که طبعت اصلاح بشه.... ورزشم یادت نره..... ایشالله به زودی زود خبر مامان شدنتو بدی عزیزم..... فدات پرپر جون.... قربونت مهدیه و مهدیار عزیز..... مهدیه جون چهارشنبه بری که فکر کنم مشکلی برا آزا نباشه مگه پنجشنبه کار نمیکنن؟ نیلو که میدونم هست احتمالا سازمان انتقال خونم باشه.... حالا قبلش زنگ بزن بپرس..... اگه دیدی موردی نداره که چه بهتر نه که دیدی نمیشه وقتتو مثلا بنداز برا شنبه..... راستی برا همسرت چی وقت گرفتی؟ پس طبق گفته بهاره جون پنجشنبه هم هست و مشکلی پیش نمیاد..... فقط میمونه برنامه همسرت.... رویا جون به نظر نمیاد موفو ۱۸ درصد نیازی به dfi داشته باشه..... عزیزم انتقال خونم خیلی معتبره..... اما اینکه نیلو در حد انتقال خون هست یا نه فکر نکنم خیلی فرق داشته باشن.... مهم اینه که دکترت انتقال خون رو بخواد یا نیلو یا..... چون مورد قبول بودن نتیجه از دید دکترت مهمه.... پرپر جون شکر که از دکترت راضی بودی..... این حس خیلی خوبه چون باعث میشه بهش اعتماد کنی و دلت قرص باشه... عزیزم خوب در مورد آمپول نمیدونم منظورش چی بوده اما هیسترو برای بررسی بیشتر رحم و متعلقاتشه... خدارو شکر که کامل میخواد بررسیت کنه... همینکه میخواد تمان موانع موجود رو در حد امکان از سر راهت برداره خودش خیلیه..... عزیزم هیسترو اکثرا با بیهوشی بوده حالا شاید این نوعش بدون بیهوشیه..... کاری که میکنن یه دوربین رو واژینال میفرستن داخل و کامل همه چیو بررسی میکنن..... به قول دوستمون بهاره اگه هیسترو میکنن بهتره برات خراشم بدن..... شانستو بالاتر میبره..... فدات آدی جون.... شکر خوبیم..... مامان لیلا جون لیلای عزیز کامل برات در مورد آزت توضیح داده.... مورفولوژیم نگران نباش عزیزم با مورفولوژی صفر هم مامان داشتیم..... انقدر انرژی منفی نده به خودت..... ضمنا سنتونم کنه خدارو شکر..... فرصت دارین کلی..... عزیزم مورفو خیلی به دارو جواب نمیده اما کنترلش میکنه.... عزیزم این چند توصیه رو بگو همسرت رعایت کنه معجزه میکنه..... ۱. دوش آب گرم و سونو و جکوزی ممنوع ۲. شلوار لی و تنگ ممنوع و پارچه ای جایگزین کنه و تو خونه هم تا حد امکان راحتتر باشه... ۳. دستشویی که میره با آب سرد خودشو بشوره.... ۴. شبا یه ربعی کمپرس یخ رو ب ی ض ه ها بذاره.... فقط کیسه یخ رو مستقیم رو پوست نذاره یا از رو لباس زیر بذاره یا کیسه رو داخل یه پارچه نازک بپیچه.... ۵. راستی اگه فعلا میخوایی طبیعی اقدام کنین قبل ن ز د ی ک ی هم کمپرس یخ خیلی کمک میکنه مثل شوک میمونه.... ۶. میوه و سالد و سبزیجات تازه براش خیلی خوبه ۷. عرق کاسنیم شبا یه استکان بخوره ۸. طبعشو شناسایی کنین اگه گرمه تو خوردن گرمیجات احتیاط کنه.... کلا گرمی زیاد به خصوص برا کسی که طبعش گرمه برا شرایط ا س پ ر م اصلا خوب نیست.... راستی چربی و کبد چرب و امثالهم اگه داره سعی کنه ویتامین ای و مشابهتشو نخوره.... فعلا اینا به ذهنم رسیدن.... مامان لیلا جون خدا شاهده اکثرمون شرایط مالی مساعد رو برای شروع همچین پروسع ای نداشتیم..... من تصور یه میکرو هم برام سخت بود اما سه بار انجام دادم و هر بارم خدا هزینشو رسونده..... پس اولا فکرتو درگیر این مسائل نکن..... در ضمن عزیزم کلی فرصت دارین.... خدارو چه دیدی شاید معحزش شامل حالت شد..... مگه چند رور پیش ندیدی بهار با دو میکرو منفی الان طبیعی باردار شده.... پس خدا بخواد نشد نداریم..... فقط یه چیزی خودت آزمایش amh رو انجام بده اگه نتیجه خوب بود عجله نکنین و با درمان دارویی همسرت طبیعی اقدام کنین ایشالله جواب میگیرین..... مهسا جون رنجای نرمال رو نذاشتی و الان به آزا دسترسی ندارم به نظر میاد اوکی هست..... لیزا شانس آوردی توهم نزدی و یه خط مامانی خوشگل واست چشمک میزنه وگرنه ماهیتابه داشت میومداااااا..... هدیه روز پدرتو میدی خدارو شکر عزیزم.... باران جون کاملا میفهمت عزیزم..... اما روزاش شیرین پیش روته.... یکم دیگه صبوری کنی خودشونو بهت میرسونن.... باران جون واقعا اینو خوب اومدی..... یه شرکت قالیشویی بزنیم برا انتقالیا که روزای اول برا + تضمینی برن قالیش بشورن... خخخخخخخخ..... رویا جون همون اولش پی جی اس خیلی صلاح نیست..... به هر حال لیزا جون بعد چندین بار تجربه منفی و سقط اینکارو انجام داده.... نگه اینکه آز ژنتیک انجام بدین اگه موردی بود برین سراغ پی جی اس.... باران جون آره روال و قانون یکی کردن پستا یه زمانی خیلی تلاش برا جا افتادنش شد اما بعدا دیدیم خیلی جواب نمیده بیخیالش شدین..... چون تعداد معدودی میتونستن رعایتش کنن.... پس راحت باش عزیزم..... ضمنا اگه میخوایی پست رو یکی کنی پست ادیت شدت رو تو یه پست جدید بیار که کسی که بروز میکنه پستت رو مجدد ببینه اینطوری ادیتت رو میفهمه.... قبلیم میتونی پاک کنی..... اما کلا راحت باش.... با این همه استرس و فکر و خیال نیازی نیست فکرتو درگیر این چیزا بکنی.... لیلا جون حالا که همسرت مشکل التهاب و عفونت داشته پتیرکم براش بد نیست..... هم ضد التهابه هم برا عفونت خوبه.... راستی همسر منم پا به پای من چندین ماه پنیرک خورد شاید این خودشم بی تاثیر نبوده!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه تو این پنج سال انتظار خیلی وقتها هر کی هر چی گفت کرفتم هم برای خودم و هم برای همسرم خوب بعضی وقتها جواب هم داد الان هم دوباره میخوام کلی کار کنم برم طب سنتی رژیم بگیرم ورزش کنم ولی نمیدونم چرا نمیشه اصلا دست و دلم پیش نمیره همش با خودم دعوا دارم که چرا نوبت کرفتم دعا کنید هم مسائل ختم به خیر بشه
درباره پنیرک آنا جان و دوستای دیگه اطلاعات میخواستم لطفا راهنمایی کنید
آنا جان شما گفتید خلط پشت کلو داشتید من و شوهری هم داریم این نشانه نقص ایمنی میتونه باشه