2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باران جان من ادامه پستتو الان دیدم ، قشنگ درک می کنم سختی این پروسه ای وی اف و بچه دار شدن یه طرف ، مشکلای زندگی هم که کم نیست یه طرف دیگه ولی تو قراره یه مادر بشی باید از کوه هم قوی تر باشی من مادر خودمو می بینم با وجود بی نهایت مشکل مالی بیماری اطرافیان ولی یک بار استرسشو به ما منتقل نکرد و یه تنه جلوی همه چی ایستاده . به خدا توکل کن و خوبی این تاپیک هم اینه خیلی هامون تو شرایط همدیگه هستیم و دلگرمی همدیگه برای درد و دل ناامید نشو
لیزا عزیز مبارکه عزیزم ایشالا با یه بتای توپ بیای خوشحالترمون کنی .امروز روز چندمه انتقالت بود ؟ لیزاجان بخاطر این مثبت شد که براش روو جنیناش آزمایش ژنتیک انجام دادن ..کاش برا هممون همون اول انجام میدادن ایشالا به سلامتی بغل کنی نی نی تو
Lisa جان حق داشتی نبینی تو دوتا پست گذشته بودم ولی طبق عادت گذشته این تابک که قانونش این بود پوستها رو یک جا بزاریم با هم یکیشون کردم دوسال پیش وقتی تک خطی میشد باید یکی میکردیم همه رو
مهسا جانازمایش شوهرت واسه میکرو خوبه اما واسه ای یو ای و طبیعی به نظرم خوب نیست. حالا انا بهتر میتونه راهنماییت کنه. اف اس اچ و ال اچت به نظر لب مرز میاد ولی خوبه. از ا ام اچت واحدش رو ننوشته من نمیدونم. پرولاکتینت هم باز نمیدونم بسته به رنج ازمایشگاه. حتما تو برگه ازمایشت واسه همش نوشته رنج مرمال ازمایشگاه رو، دوباره ببین.
Naziجان دکتر به همسرم دو مدل آنتی بیوتیک داده ,,گفت با توجه به آزمایش ا س پ ر م پروستات التهاب داره که اتفاقا بعد از دو دوره داره هم تعداد بیشتر شد و هم سرعت ولی مورفولوژی همونجوری ۲ مونده,,,خواستی اسم آنتی بیوتیکارو میگم ,,,