دقیقا غنی و این حرفا فریب همین شرکت هاست
ببین شیر خشک از شیر گاو تولید شده که در اصل مناسب ترین شیر برای بچه گاو هست(گوساله)، مناسب ترین شیر برای بچه های ما همون شیر مادر هست
اصلا عامل اصلی کولیک و ریفلاکس و حساسیت همین شیر خشک هست
اصلا نذارین حرفهای غلط این و اون اعتماد به نفس شما رو کم کنه و باعث بشه اون مایع طلایی رو به بچه ندیم
فقط وقتی شیر دوش گرفتی و دوشیدی، شیر دوشیده شده رو اصلا تو هفته های اول با شیشه نده به بچه، حداقل باید یک ماهه شده باشه، هر چی دیرتر بهتره شیشه رو به بچه بدی
و اینکه ان شاء الله دستور العمل های CDC رو برای نحوه ذخیره و فریز شیر مادر میذارم ان شاء الله
تا حتی یکسال هم میشه فریز کرد البته با رعایت شرایطش
یه نکته دیگه هم از من به شما هدیه * ان شاء الله نی نی اومد آغوز رو بدوش و کاری کن زیاد بشه بعد اضافیش رو فریز کن، هر وقت خدای نکرده نی نی مریض شد یه کم بهش بده، سریع خوب میشه
آغوز چربتر نیست، و علت رنگ نارنجی اون درصد بالای ویتامین آ هست و ترکیبات منحصر به فردی که اون رو معجون شفا بخش میکنه
دیگه اینکه شیر مادر با بزرگ شدن نوزاد ترکیباتش متناسب با نیاز بچه عوض میشه، اما شیر خشک این جوری نیست
شیر مادر حاوی mRNA هست یعنی چی؟یعنی فرایند پروتیین سازی در اون حتی بعد از دوشیدن ادامه داره، یعنی یه جورایی موجود زنده هست، اما شیر خشک چی؟؟!! نه
شیر مادر اولش که از سینه میاد حاوی آب زیاد هست، رفته رفته میزان چربی و پروتئین ش بیشتر میشه، چرا؟ چون اول باید تشنگی نوزاد رفع بشه بعد نیاز کالری و غذایی بهش برسه، اما شیر خشک از اول تا آخر یه جوره
دیگه از آنتی بادی های موجود در شیر مادر هم نگم که همه میدونیم ولی شیر خشک نداره
و...
پس هر کس بهتون گفت غنی و فلان شیر خشک رو قوطی 400 هزار تومان خریدم و پز داد، شما فقط لبخند بزنین😜 چون در واقع شیر گاو خریده برای بچه اش
اما باز تاکید دارم اگر گاهی اضطرار پیش اومد یا مادر انتخاب کرد شیر خشک بده اصلا نباید خودش رو سرزنش کنه و منم هیچ وقت مادری که شیر خشک میده رو قضاوت نمیکنم چون خودم هم دردش رو کشیدم