2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045352 بازدید | 684460 پست
مرسی عزیزم ایشالا نه چیزی نگفتن بهم فقط تعداد گفتن والسلام حالا همسرم اصرار داره دوباره پانکچر کنم

ببین نظر دکترت چیه ؟حالا قراره pgd کنی یا ن ؟آخه با توجه به این که شما زمان زیادی ندارید ،این پروسه زمان بره 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازنین خوشگلم تو و لی لا جونو دارچین جونم که همیشه ویژه به یادم هستین و دعاتون میکنم از بس مثبتین... ...

مرسی عزیزدلم 😘😘😘ایشالا هممون دلمون شاد بشه 😍😍😍😍شماهم بری جوجه کوچولورو ببینی 😍

@زینبی_بابا   زینب جان خداروشکر مثبت شدم.بتام روز ۱۲ ۹۷/۶شده.ممنونم از تمام حرفای دلگرم کننده ...

مبارکت باشه. مهم اینه چهل و هشت ساعت بعد عدد بتات تقریبا دوبرابر شه. این یعنی جنین داره نرمال رشد میکنه. فقط تو رو خدا برا سونوگرافی عجله نکن. خیلی از دوستان زود رفتنو فقط استرس کشیدن. دو هفته بعد از مثبت شدن ازمایشت برو

خوب پس خدا رو شکر جنین های خوبی داری ،الان وقت خوشحالی ،استرس رو بزار کنار 

باور کن خوشحالی کردن هم بلد نیستم.مثل ماست به شوهرم خبر مثبت شدنم رو دادم.خودمم که همچنان استرس دارم   

خدایا شکرت  
@زینبی_بابا     زینب جان یه اتفاق افتاده خیلی نگران شدم  من تبخال زده لبم و فرد ...

عزیزم تبخال تناسلی که نزدی این قدر ترسیدی 😉😉😉 اصلا مهم نیست، فقط به تبخالت دست نزن و همون پماد آسیکلویر کافیه

مبارکت باشه. مهم اینه چهل و هشت ساعت بعد عدد بتات تقریبا دوبرابر شه. این یعنی جنین داره نرمال رشد می ...

ان شاالله النا جان.ان شاالله خوب رشد کنه.نه زود نمیرم.دو هفته بعد.

خدایا شکرت  
یعنی دکتر نصر هم معتقده جنین ب بلاست نرسه مشکل از تخمک هست؟ پس نقش اسپرم چیه؟

بله گفت اس پرم هیچ کاره است .گفت تخمک به اون بزرگی و اس پرم به اون کوچیکی .

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
@زینبی_بابا   زینب جان خداروشکر مثبت شدم.بتام روز ۱۲ ۹۷/۶شده.ممنونم از تمام حرفای دلگرم کننده ...

عزیزم 😍😍😍😍😍میدونستم مامان میشی شک نداشتم این دفعه

خدا رو شکر ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

مبارکت باشه، ان شاء الله به سلامتی بغلش کنی 

عزیزم 😍😍😍😍😍میدونستم مامان میشی شک نداشتم این دفعه خدا رو شکر ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ مبارکت باشه، ان شاء ...

ممنونم زینب جان      بله خداروشکر.ان شاالله که همه چی خوب پیش بره فقط.مرسی از همفکریهات.

خدایا شکرت