2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045194 بازدید | 684433 پست
لیلا جون ماما دکتر نصر خانم دوستی که بارها تو گروه پرسش و پاسخ میدیم به کسایی که معده درد داشتن عرق ...

عزیزم دکتر منم نصره

گروهشون کجاست؟؟؟ لینکش رو میشه بهم بدید؟؟؟

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺
عزیزم عددی ک تو آزمایش fsh مشخص میشه، ذخیره تخمدان هست؟

fsh و amh هر دو جزو آزمایشات ذخیره تخمدان هستن، اگه عدد fsh بالای 10 باشه خوب نیس میگن باید زیر ده باشه،ولی عدد amh ببین چند نوشته همون ذخیره تخمدانتو نشون میده

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زی زی جون  به سلامتی و دل خوش بحق علی اصغر دست پر بیای این دفعه انشالله اخرین انتقال زن ...

سلام،،مرسی عشقم انشاالله خدا از دهنت بشنوه😘😘😘

انشاالله شمام اینبار دیگه خدا حاجت دلتو بده،،،من خیلی بهت امید دارم و البته به تبحر دکتر نصر،،،حتما حتما ایندفعه دیگه همه چی برات بخوبی پیش میره وصدای قلب نازنینشم میشنوی عزیزم توکل بخدا

برام دعا کن زهراجان🙏💖

نه amh آزمایش ذخیره است. fsh خارج از رنج نرمال باشه ظاهرا یعنی اینکه بدن به سمت یائسگی داره میره

آهان.. مرسی لیلا😍😘جون بلدنبودم😉

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام،،مرسی عشقم انشاالله خدا از دهنت بشنوه😘😘😘 انشاالله شمام اینبار دیگه خدا حاجت دلتو بده،،،من خ ...

من راستشو بگم همین الان که تو پیام قبلت گفتی شنبه انتقال داری یه تسبیح دستمه دارم برات صلوات میفرستم، ان شالله اخرین بار باشه میری رویان 

خواهش 
fsh و amh هر دو جزو آزمایشات ذخیره تخمدان هستن، اگه عدد fsh بالای 10 باشه خوب نیس میگن باید زیر ده ب ...

واسه من amh ننوشته فقط fsh دادم ک ۶ بود. فکرکردم این 6 میشه ذخیرم... مرسی گلم😍😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بسلامتي انشالله آخرين باري که رفتيد سونو، ضخامت آندومتر چقدر بود؟

ممنون عزیزم،،،من شنبه ۱۸ سیکلم بود آندومترم ۸ و سه خطی بود از امروز هم پروژسترنمو شروع کردم...

عزیزدلم تو هفته های اول جنین ضعیفه بهش فشار میاره اون امواج

ای جونم 😘😍 قربونه نی نی های ضعیفمون برم👶👶👶

من راستشو بگم همین الان که تو پیام قبلت گفتی شنبه انتقال داری یه تسبیح دستمه دارم برات صلوات میفرستم ...

مرسی‌ عزیز دلم چقدر تو خوبی آخه🤗😘😙دعا میکنم خدا دو تا نی نی تپل بذاره تو بغلت به حق فاطمه زهرا،،الهی آمین🙏🙏