2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
@زینبی_بابا     عزیزم من دارم از معده درد و نفخ میمیرم، تا جاییکه میدونم دمنوش نعنا نبای ...

عزیزم ببخش من جواب دادم .شربت لاکسی ژل نمی تونی بخوری؟ آنتی اسید هم هست

گلم اگه برات آمپول گونال اف نوشتن و پیدا کردید بی زحمت منم در جریان میزارید از کدوم داروخانه تهیه کر ...

چشم منم سری قبل سینال زدم این ماه میخوام صددرصد اگه پیداکنم گونال میزنم به شمام خبرمیدم

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان پروفایلتو دیدم خداروشکر دوتا دختر داری😍😍 انشالله ک اینبار نتیجه دلخواهتو بگیری👶❤ ممنونم از ...

خواهش میکنم انشاالله شما وهمه ی منتظرا به مرادشون برسن

خدایا میشه به فرشته هام داداش بدی
مرسي خانم مهربون ، ان شاالله ، متاسفانه اواخر خرداد جراحي باز فيبروم داشتم كه خيلي سنگين بود اگه مجب ...

قربونت گلم، انشاءالله به حق همین ماه عزیز خدا به زودی یه نی نی سالم و ناز بزاره بغلت

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
ببین بچه ها برات شماره داروخانه گذاشته بودن فکر کنم. اما متاسفانه یادم نیست کدوم یکی از دوستان بود

آره عزیزم، اون شماره هایی که گذاشته بودن تماس گرفتم گفتن نداریم، ممنون گلم  

چشم منم سری قبل سینال زدم این ماه میخوام صددرصد اگه پیداکنم گونال میزنم به شمام خبرمیدم

ممنون عزیزم، انشاءالله حاجت روا شی گلم.

@زینبی_بابا     عزیزم من دارم از معده درد و نفخ میمیرم، تا جاییکه میدونم دمنوش نعنا نبای ...

لیلا جون ماما دکتر نصر خانم دوستی که بارها تو گروه پرسش و پاسخ میدیم به کسایی که معده درد داشتن عرق نعناع تجویز میکرده بعد از انتقال و حتی تو بارداری

از نظر تیم دکتر نصر مشکلی نیست انگار

خواهش 

@لی_لا1    

ولی همون شربت لاکسی ژل که nbrگفت رو هم دیدم میدادن و یه شربت دیگه به اسم ادی ژل

و دستور مصرفش رو هم سه بار در روز همراه هر وعده با یک لیوان پر از اب میگفتن

قبلا گروه داشت دکتر نصر خیلی خوب بود، سوالای بقیه رو میدیم کلی تجربه کسب میکردم

الان گروه رو بستن مشاوره تلفنی دارن، خیلی تو نوبت باید وایستم حوصلم نمیکشه ازونجا بپرسم 😪😪

خواهش 
سلام عزیزم خوبی؟؟چخبر کی انتقال داری

سلام عزیز مرسی هفته دیگه شنبه انتقالمه

برام دعا کن...شما خوبی؟سینافکت و شروع کردی؟؟چندم باید بری سونو؟

به من گفتن ۱۱ شهریور بیا سونو که روز ۷ام پریودم بود،،،برا همین انتقالم افتاده ۲۵ پری چون داروهامو دیر شروع کردم

سلام عزیز مرسی هفته دیگه شنبه انتقالمه برام دعا کن...شما خوبی؟سینافکت و شروع کردی؟؟چندم باید بری سو ...

سلام زی زی جون 

به سلامتی و دل خوش

بحق علی اصغر دست پر بیای این دفعه

انشالله اخرین انتقال زندگیت باشه 😂

بقیه بچه هاتم طبیعی بشی 🤲

خواهش