2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم ازت سوال دارم منم تعیین جنسیت هستم بار اول برام نگرفته شما قبل انتقال دارو گیاهی خوردین سی ...

نه عزیزم فقط کپسول رویال ژل خوردم  نه پی ار پی کردم نه خراش 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
تو ۹ تا ۳ تا بقیشم تعیین جنسیت نشدن

بسلامتی جنین های من بی و سی هستم دکترم میگه جنین بلاست ۵ روزه خوبه اما جنین شناسم میگه ضعیف هستن ولی دکترم میگه اصلا ربطی به بی و سی نداره

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
نه عزیزم فقط کپسول رویال ژل خوردم  نه پی ار پی کردم نه خراش

کپسول رویال ژل چی هست؟چراخوردی؟ازکجا تهیه کنم؟

۵ سال خواننده خاموش بودم...عاشق دخترم هستم...همه چیز رو به سختی زیاد بدست میارم خیلی خیلی سخت
بسلامتی جنین های من بی و سی هستم دکترم میگه جنین بلاست ۵ روزه خوبه اما جنین شناسم میگه ضعیف هستن ولی ...

ببین باید خدا بخواد ماله من و ۴ روزه فریز کردن که به بلاست میرسیدن ولی انتقال دوم به تعطیلی خورد جنین شناس نبود که برام یروز بزار به بلاست برسن همون ۴ روزه انتقال دادم

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
قدرت باروری و زیاد می کنه از داروخانه گرفتم تغذیه زنبود عسله 

اسمش چیه کپسول رویال یا ژل هردوش یکیه ؟